Sunday, May 16, 2010

Alistair iznenadio brzom pobjedom

Svi zadovoljni ali naravno ne i poraženi borci na sinoćnjoj Strikeforce priredbi koja je pokazala odlične borbe. Alistair Overeem pobjedom u prvoj rundi  pokazao je da zaslužno nosi pojas prvaka koji mu je htio preoteti nemoćni Brett Rogers koji je za klasu bio lošiji nego u meču sa Fedorom. No pitanje je sad dali je Alistair toliko dobar ili su Rogers i Fedor lošiji od njega odgovor na to pitanje vjerojatno ćemo dobiti uskoro. Alistair je po završetku meča odmah prozvao Fedora Emelianenka  kao svog sljedećeg protivnika no to je moguće tek pred kraj godine jer se Fedor trenutačno priprema za borbu sa Fabriciom Werdum.
Arlovski očito putuje silaznom stazom u svojoj borilačkoj karijeri.Nekada visoko rangirani Arlovski doživio je sinoć treći uzastopni poraz nakon kojega nadamo se neće ponovno zaigrati opasnu partiju "Ruskog ruleta".
Veliki povratak često bolesnog Randlemana nije prošao po njegovom planu.Druga runda bila je kobna za tamnoputog borca koji se kratko proslavio pobjedom nad Mirkom Filipović.
Rezultati:
. Alistair Overeem - Brett Rogers (1R 3:40 TKO)
. Antonio Silva - Andrej Arlovski (3-0)
. Ronaldo "Jacare" Souza - Joey Villasenor (3-0)
. Roger Gracie - Kevin Randleman (2R 4:10)
. Rafael "Feijao" Cavalcante - Antwain Britt (1R 3:45 KO)
Photo:MMAWEEKLY

No comments: