Sunday, April 3, 2011

Fedor Emelianenko u Nizozemskoj FOTO GALERIJA

Kako smo već spomenuli Fedor se za sljedeći okršaj priprema u Nizozemskoj gdje mu se pridružio i Gegard Mousasi. Sljedeća borba Fedora očekuje se na ljeto protiv još nepoznatog protivnika.
Pogledajte FOTO GALERIJU U NASTAVKU...














9 comments:

PEVEC said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Roby t said...

AKO SI TOLIKO GLADAN JA TI MOGU JAVITI KADA CU SE JA POSRAT, PA DODI POPAPATI.

strile said...

Bez velike buke, bez velikog broja intervjua... Fedor je jednostavan i samozatajan.
S obzirom da je 10ogodišnji šampion možemo reći da o njemu ništa ne znamo- informacije daje na kapaljku.
SVAKA INFORMACIJA O FEDORU JE DOBRO DOŠLA

Anonymous said...

mislim da je ovo fedoru dobar potez...al treba ga je napravit davno...isto tako mislim da je cro cop propa bas zbog ovog......dok je bio mlad i dok je išlo...ajde...al kad je preša u ufc ...treba je ic u kampove...u nizozemskoj(bio 1 put) ili čak u ameriku....samo eto...lakše je trenirat kod kuće.....

Roby T said...

Nisam svadljiv lik,ali kada netko omalozava neciji trud,ne postuje drugoga,onda riknem. Trebamo biti zahvalni na ovakvim portalima,informacijama,a onda se nadu likovi koji nemaju nis pametno za rec pa pljuju po portalima i sl. Ako vam se ne svida onda odite negdje drugdje i pustite nas na miru.
Hvala

Anonymous said...

fedoru nije mjesto s najboljima...nikako...

>Fedor-fan said...

ne mislim da ce nesto uspjet napravit s ovim, on je imao najbolji trening po onim planinama a Nizozemska i Brazili ipak imaju bolje kampove

Anonymous said...

Nije Fedor za bacanje. Werduma bi pojeo, Silva je bio dominantan u drugoj rundi, prva pripada Fedoru, a za trecu ko zna. Ajd Silva ga je dobio ali Werdum nema nikakve sanse protiv njega. Vratice se on jaci nego ikad.

Anonymous said...

hahahahhaaaaa