Wednesday, April 20, 2011

Minotauro ga ne želi a Couture ide u mirovinu

Da riječ je o Mirku Filipoviću našem borcu koji je prokockao svoje šanse u UFC -u

Nekad strah i trepet za svakoga borca na ovome svijetu a sada kada su godine i loša motivacija učinili svoje poznati borci čak ne žele borbu sa našim borcem.
-Oproštajni meč o kojem se priča zadnje vrijeme bio bi legendaran no tu nedostaje protivnik za Mirka. Jedna od opcija bio je Nogueira no on se izjasnio kako nije zainteresiran za revanš što je i realno. Nogueira ima želju ponovno pokoriti vrh teške kategorije a pobjeda nad Mirkom nije ta koja bi ga plasirala tamo.
-Druga opcija bio je Couture, borac koji već dugo najavljuje svoj kraj. No i tu nema nade, Couture je izjavio kako je nadolazeća borba sa Machidom definitivno zadnja te da ga nadolazeća nagovaranja UFC-a neće natjerati da promijeni mišljenje.
Tko bi po vama bio realan protivnik sa kojim bi se Mirko oprostio od karijere?

9 comments:

Anonymous said...

Minotaur bi bio savršen protivnik, čak vjerujem da bi Mirko i pobjedio

Anonymous said...

minotauro,i ne pita se njega nego danu i ufc...nista jos nije rjeseno

Anonymous said...

Ja bi volio da se Couture predomisli, što mu nebi bilo prvi put. Da to bude oproštajni meč obojice. Bilo bi gledano kao da je riječ o meču za pojas. Naravno Mirkecu bi više odgovarao minotaur, međutim, što bi mirko tim mečom pa čak i pobjedom dobio sa time ? osveta, revanš... dok sa pobjedom Couture bi dobio jednu UFC legendu i na taj način bi spasio obraz koji je izgubio kod većine američkih ufc gledatelja... Problem je što niti Minotaur niti Couture nemaju ništa od toga da tuku Mirkeca.

Anonymous said...

Ja bi htio da se Mirkec bori protiv Shane Carwina, ovaj bi ga dobro nalemo po glavi, možda bi mu onda sjelo sve na mjesto ,pa bi svatio da je kraj

Anonymous said...

ak cotur izgubi od machide mozda mu dadnu mirkeca kao night of legends . Jer sumnjam da bi oni svog amera pustili da ode u penziju bez pobjede o posto im se mirko neide bas najbolje ... 2+2 xD

Anonymous said...

Ali bojim se da da bi corut razbija mirkeca, e tek onda bi to bija katastrofalni kraj jedne odlicne karijere

Anonymous said...

stipe derviš bi bio idealan

Anonymous said...

a coutru bi bio izazov srusit mirkeca na pod ... sve bi ovisilo o mirkovoj spremnosti i agresivnosti ...

Anonymous said...

ma nebi to bilo dobro za mirka da se bori sa coutureom cak i danas on moze dobit vecinu teskasa koji nisu u top 10