Tuesday, July 26, 2011

Wanderlei Silva kao novi prvak

Teško je kada dođe kraj . . . 
Većina boraca teško prihvaća činjenicu da godine čine svoje i da su mlađi jednostavno više željni pobjede no to mnogo govori o njima. Razlog je jednostavan a to je ljubav prema sportu kojem posvete čitav život i jednostavno bez treninga i borbe nemogu funkcionirati.
- Wanderlei Silva je uz Mirka Filipovića, Fedora, Nogueiru i ostale simbol slobodne borbe, njegova karijera može biti samo mašta i želja mnogima koji idu istim putem no ipak svemu dolazi kraj.
U posljednjih osam borbi Wanderlei je doživio šest poraza što je jako nezgodna situacija kada je u pitanju karijera u UFC-u koji traži mnogo više. Bilo je tu i nekoliko teških nokauta te ozljeda koje ostavljaju trag na dugogodišnjem aktivnom borcu velikoga srca.
- Posljednji poraz u borbi sa Lebenom mnoge je razočarao i ostavio veliki upitnik no Silva ne odustaje, želi dalje i obećava mnogo više.
Njegov trener Corderio izjavio je da se Wanderlei ovaj tjedan vraća u SAD i počinje sa treningom te da nema govora o prekidanju karijere. Corderio ček misli da bi Wandrelei mogao postati ponovno prvak samo je pitanje vremena.

5 comments:

Anonymous said...

glass jaw

Domagoj ostojić said...

jako loš borac, pobjedio bi ga u svim aspektima

Anonymous said...

zna mozda netko gdje se mogu skinuti bellator torrenti??

flatinovic said...

realno gledajuci iako mi je drag borac od kad ga je mirko brutalno razbio on vise nije isti...i jos mu se desilo da se pretvorio u curicu vidio sam ga kako prica sa danom whiteom kao neka pickica izgubio je on svoju divljinu koja ga je u prideu krasila...steta

Anonymous said...

barry se nikad nije borio u prideu glupane