Saturday, December 10, 2011

Dva teškaša u utrci za pojas

Nogueira i Mir žele pojas teške kategorije
UFC veteran Frank Mir pokušati će ponovno izboriti mjesto u redu za pojas teške kategorije, protivnik Nogueira već je stojao nasuprot njega u oktagonu. Na priredbi UFC 92 Mir je u drugoj rundi slavio tehničkim nokautom ali je potom izgubio od Carwina u borbi za privremeni pojas. Sada je pred njim nova šansa , pobjeda nad Nogueirom plasirala bi ga u uži krug izazivača za pojas teške kategorije.
- Antonio Nogueira prekaljeni MMA borac koji je u ovome sportu doslovno prošao sito i rešeto, borio se redom protiv najboljih boraca u svijetu. Privremeni pojas UFC -a osvojio je u borbi sa Tim Sylviom a potom ga izgubio od Mira.
Pobjeda nad Coutureom ponovno ga je vinula u vrh kategorije te je dobio još jednu šansu za prvog izazivača , nažalost izgubio je od Velasqueza na priredbi UFC 110 u Australiji. Zanimljiva činjenica jest da je trenutačni prvak teške kategorije jedan od najboljih prijetelja Nogueiri pa je poznati borac rekao da će se boriti za pojas samo ako on nebude oko struka Santosu.
Oba borca više su puta bili tik do vrha, pobjednika ovoga meča vjerojatno dijeli još jedan okršaj prije napada na titulu prvaka.

5 comments:

Anonymous said...

propada ti blog

...MMA WORLD BLOG said...

Hvala primjetio sam. Uskoro ga gasim.

Anonymous said...

Idemooooo Nogueiraaaa

Anonymous said...

svaka cast na blogu,pusti ove debile

Anonymous said...

zašto debile jer sam rekao da mu blog propada, jesi ti normalan dečko? a ig bi trebao ovaj komentar iznad obrisat jer vrijeđa. IG-u sam samo ljepo rekao da mu blog propada i žao mi je jer prije par mjeseci bilo je metar komentara na svakoj temi a sada jedva 3.