Thursday, December 22, 2011

Hrvat na sljedećem testu


Može li Philip De Fries ugroziti Miocica
Odgovor je uobičajen a glasi DA , u ovome sportu svatko svakoga može ugroziti, nokautirati i prisiliti na predaju.

Miocic je odradio tek prvu borbu u UFC-u na priredbi UFC 136 gdje je svladao opasnog protivnika ali i pokazao neke nedostatke koje je i sam zamijetio. Njegove hlačice u oktagonu podsjećaju nas na velikoga i jedinog Mirka Filipovića živu legendu ovoga sporta, ako tome pridodamo i da je Miocic podrijetlom Hrvat jasno je za koga ćemo navijati u njegovoj nadolazećoj borbi.
Stipe Miocic u karijeri je odradio ukupno sedam borbi i svaku je pobijedio uglavnom nokautom što govori i o njegovom stilu borbe ali i o velikoj želji za pobjedom.
Philip De Fries
Njegov protivnik Philip De Fries totalna je suprotnost Miocicu, Fries je jiu-jitsu majstor i na temelju toga bazira i borbu u oktagonu. U UFC -u je također odradio samo jednu borbu na priredbi UFC 138 gdje je svladao Broughtona sudačkom odlukom . Philip De Fries u karijeri je odradio devet borbi i pobijedio u osam okršaja , treba obratiti pozornost da je od tih osam pobjeda sedam puta uspio slaviti tako da je protivnika prisilio na predaju. Opasni parteraš protiv pravog nokautera tako bi se mogao nazvati ovaj meč, nadamo se da je Miocic svjestan opasnosti u parteru te da će poput Mirka Filipovića vješto izbjeći ruženja i borbu završiti na spektakularan način.

5 comments:

Anonymous said...

Stipe će ga zgazit

Anonymous said...

super blog

Anonymous said...

može samo nas ugrozit svojim dosadnim borbama

clipperton said...

Odlučio sam, idem u MMA. Imam jedan jak adut. Rođen sam pod sretnom zvijezdom (zvijezdom Sjevernjačom). Pa ako svako svakoga može pobijediti, nema razloga da ne budem taj sretnik!

Anonymous said...

odrasti decko