Friday, December 16, 2011

Još jedan show Bob Sapp-a

Hrvatski MMA borac Maro Perak uspio je pobijediti gorostasnog Bob Sappa Oni koji duže poznaju MMA scenu već odavno znaju činjenicu da Sapp više nije što je nekada bio, njegove borbe su usmjerene na poraz bez ozljede i sigurne novce.
Pitanje je kome još treba Sapp u ringu, borac koji je sa velike scene pao na nastupe po Hrvatskoj za sitne novce. Činjenica jest da je Sapp u HR veliko ime zahvaljujući borbi sa Filipovićem no sada nakon toliko godina nebi se trebalo uzdizati preko imena pregaženog borca koji ne vrijedi niti toliko da ga MMA osiromašeni japanci više ne zovu.
- Da bi cjelokupna stvar izgledala još neprofesionalnija borba umalo da se nije nastavila unatoč predhodnom prekidu. Trener Sappa bunio se zbog preranog prekida a Maro je dodao kako mogu nastaviti borbu tamo gdje je stala.

 

7 comments:

Anonymous said...

balkanska liga
sapp je probušena kanta a prrak je glup što se uopće hvali pobjedom nad njim

Anonymous said...

ovo mi je smjesno na kraju bilo, samo u nas se ovo desava.... HAHAHAHHAHAHAH

Anonymous said...

da samo kod nas se može vidjet ovo , fajteri se pokušavaju probi na scenu preko sappa hahahaha pa nek im nađu nekog dostojnog protivnika iz M-1 GLOBALA ili slično a ne sappaaaaaa probušenoogggg

Anonymous said...

maro pobij se sa stojinicem picko...

Anonymous said...

stojke bi ga pojeo al ne kao sapp

Anonymous said...

A Perak drži sad da je on neka klasa borca, navodno je reko da je sad u rangu sa Mirkom kad je bio na vrhuncu karijere. E moj Perak na šta si ti zabrijooooooo djeteee draggoooo . Idi udaraj djecu po Dubrovniku kako to znaš

Anonymous said...

inace ne blatim nase borce a ni sportase. ljutim se kad vidim da ne postujemo nase borce i njihove karijere, lako je nama iza racunala govorit, ali oni su ti koji proljevaju znoj u dvoranama i bore se za sebe i svoj zivot, recimo kao mirko. ali ovog peraka nemogu smisliti i nemogu se oteti tome da ga ne oblatim. odat cu mu priznanje kao borcu i njegovom borilackom znanju, nije najbolji, ali nije ni najgori. ali cinjenica je da je kao osoba sranje od covjeka. borio je se sa nekim borcima upitne kvalitete, ali nema veze, tko nije, izgradio je na njima karijeru, nema veze a tko nije. ali izivljavanje na ljudima, pardon, djeci u dubrovniku i jos izbjegavanje pojedinih meceva, zasto se javno zna, baca na njega mrlju. svi znaju da je prebio 3 klinaca bez ikakva razloga, zapravo postoji razlog a to je njegov hir, tko ne zna nek ukuca Kaznena prijava Peraku, prekršajne ostalim sudionicima "incidenta", i znat ce sve. netko je gore spomenuo stojinica, javno se zna da je maro odglumio ozljedu sake, a uostalom sta je ozljeda sake??? imao je mirko slicnih blazih ozljeda pa je se borio. rijec je o izbjegavanju i maro i njegov menadzer znaju. ne ljutim se kad vidim da oce karijeru izgradit na sumljivim imenima poput sappa koji je sve samo ne borac kakav je bio, ali kad se bahato ponasa a da ne govorim sili po dubrovniku ili neznam vec gdje kao neki šerif, taj lik je za mene dno dna. pozdrav..