Monday, December 12, 2011

Sad zna kako je to

Svi smo svjedoci velikih preokreta u borbama slobodnim stilom, polunokautirani borac nije za podcijeniti. Cilj svakoga borca u MMA je protivnika završiti što prije bez da sam pokupi neku usputnu ozljedu. Kako izgubiti već dobivenu borbu možemo vidjeti u okršaju Mira i Nogueire, neznam zašto ali ova borba me malo podsjeća na veliki okršaj CroCop-a i Nogueire u Pride fc danima.
Sad i veliki Nogueira zna kako je bilo našem Mirku nakon što je izgubio borbu u kojoj je doslovno prebio protivnika no Mirko je tada prošao bez teže ozljede.

12 comments:

Anonymous said...

šteta! mislim da je herb trebao prekinuti borbu jer je mir bio bez svjesti par sekundi i nije se uopće branio (dok je s druge strane fedoru odmah prekinuo borbu makar se fedor branio...), a i zašto, zašto big nog ideš na submission ako si ga mogao dokrajčiti udarcima?!?!?! ŠTETA!!!!

Anonymous said...

slazem se,mislim da je mir bio par sekundi OUT.steta

Anonymous said...

NE. MIr je bio dobro uzdrman, ali nema govora o tome da je borba trebala bit zaustavljena minotaur je zeznuo sam sebe trebo je samo zavrsit sa jos par udaraca na podu, mir se opravio i izvuko polugu odlicna odluka sudca!

Anonymous said...

borba nije trebala biti zaustavljena, mir nije bio out, niti bi bio out nakon 4-5 udaraca kad bi sudac sigurno prekinuo borbu jer se nije branio kvalitetno. dakle mir nije bio, nit je, nit bi bio out, minotaur je samo trebao nastavit udarat u glavu i bio bi kraj.

Anonymous said...

ajd pogledaj borbu još jednom, mir je bio out! nije se branio kvalitetno? nije se branio nikako jer je bio out, garant. ima sreće da sudija nije skužio da je out.

Anonymous said...

kakav ti je ovo komentar nije bio out,nit bi bio i nakon 4-5 udaraca??jedino ako je terminator nebi bio

Anonymous said...

kako si retardiran. da je bio "out" onda bi se prostro ko deka po podu, pogledaj galesicev nokaut protiv chadwicka pa ces vidit sta je out, mir je bio uzdrman a ne "out" i nogueira ga je trebao samo nastavit udarat i sudac bi prekinuo borbu. i nakon prekida nebi bio "out" retardosi jedni

Anonymous said...

mislim, jel ovo stvarno potrebno? kako za nekog kog uopće ne poznaješ možeš tvrditi da je retardiran?! i ako baš hoćeš vrijeđat nepoznate ljude odi molim te na NET.HR!

Arona said...

nije bio mir out,isto kao sto nije ni minotaur bio out u prvoj borbi izmedju njih,ali tamo je mir nastavio udarat i sudac je morao prekinut borbu jer se ovaj nije kvalitetno branio...da je mir bio out kako neki kazu onda mu ne bi drzao nogu i okretao glavu dok mu je sudac govorio da ga ne udara u straznji dio.

Anonymous said...

kad kazem out,ne mislim da je bio 10 s out!ali definitivno sekundu dvije jest,a ti svoju nekulturu prosipaj negdje drugo.ako se ne slazemo nema potrebe za vrijedjanjem

Anonymous said...

pa baš mu i nije držao nogu, već mu je ruka bila naslonjena (slučajno) na njegovu nogu. vjerojatno je to bio mirov plan, praviti se noukatiran pa velikim preokretom sjebat minotaurovu ruku, hahaha... šta je po mome mišljenju bilo nepotrebno (možda čak i namjerno) i nije bilo vjerojatno da bi se big nog oslobodio, mir je samo morao malo pritiskat, a ne povuć do kraja.

Arona said...

mene je ova borba posjetila na borbu mira i carwina...samo sto je tamo carwin udarao mnogo snaznije i tamo se moglo vidjeti na kraju kako izgleda kad je mir "out".