Tuesday, December 20, 2011

St Pierre na dugom odmoru

UFC prvak St.Pierre riješio se još jedne prepreke u karijeri ovoga puta riječ je o ozljedi. Rehabilitacija će potrajati dugo a njegov povratak očekuje se za godinu dana, u međuvremenu iz naslonajča će gledati tko će dobiti pojas privremenog prvaka welter kategorije.

9 comments:

Anonymous said...

ma nije valjda?!??!?! jel stvarno ili ipak nema muda protiv diaza?

Anonymous said...

kako ofirno,silva povrijedjen posto treba protiv sonnena a gsp povrijedjen kad treba protiv diaza hahah ne mogu da vjerujem

Anonymous said...

nemojte bit smjesni,gsp bi pojeo diaza,slomio bi ga...tezi protivnik mu je condit...condit ce 1000% pobjedit diaza...

Anonymous said...

ja sam drugačijeg mišljenja. mislim da je došlo diazovo doba. makar mi je gsp odličan borac, morat ću navijat za diaza. a o tome kako bi ga pojeo, hm, da je tako nebi ga toliko izbjegavao i gotovo. ako tko ima snage svrgnut gsp s trona, to je onda diaz.

Anonymous said...

gsp ne izbjegava nikog, borba je bila spremna prije nekoliko mjeseci ali diaz je "nestao" na dva dan i nije se pojavio na konferenciji za novinare..tak da nemoj pricat gluposti

Anonymous said...

nista ovaj gsp

Anonymous said...

Diaz je strasna manga i zasluzio je da se njegove vjestine cijene. Ali kad ga GSP pobijedi, sjetite se svojih komentara vi koji mislite da je diaz bolji. jer nije.

Anonymous said...

tebi ako je gsp bolji, ok, meni nije. a ako diaz pobijedi? tko ce se onda sjecat komentara? u par zadnjih borba gsp mi je bio veoma dosadan, diaza mo je ljepse vidjeti. i znaci nije se pojavio na press konferenciji, i odmah gubi priliku za naslov? gluposti, jedino gdje se mora pojaviti je u ringu.

manda007 said...

Ima muda, koljeno nema...