Saturday, December 17, 2011

Što može Gonzaga u UFC-u


Gabriel Gonzaga je borac čije ime će ostati čvrsto urezano u fanove Mirka Filipovića

Gonzaga je borac koji je poput mnogih u UFC-u gubio sve ključne borbe koje su mu mogle osigurati veliku karijeru, pobjeđivao je anonimuse poput Jordana, Schernera,Hendricks i McCullya a velike borbe je uglavnom gubio primjerice od Couturea,Werduma,Carwina, Santosa i Schauba.
- Nakon otkaza u UFC-u Gonzaga je kazao kako prekida MMA karijeru i vraća se svojoj prvoj ljubavi brazilskom jiu-jitsu. Nedugo nakon te odluke stigao je poziv za borbu sa Parker Poterom, Gonzaga je pobijedio gušenjem i ostavio mnogima upitnik iznad glave što se tiče njegove MMA karijere.
- Gabriel Gonzaga upao je na priredbu UFC 142 u Brazilu kao zamjena ozljeđenom Broughtonu, usputno je i potpisao ugovor sa UFC-om na četiri borbe od kojih se mnogo očekuje.
No što zapravo UFC može očekivati od borca koji ranije nije uspio i još se pritom imao srca oprostiti od slobodne borbe? Teško je za povjerovati kako će Gonzaga moći parirati sadašnjim teškašima u diviziji, pred njim su njegov sparing partner Santos i ostali opasni udarači poput Velasqueza, Lesnara, Overeema, Werduma i Carwina.
- Jedno je jasno a to je da Gonzaga kao domaći borac itekako uveličava priredbu u Brazilu ma kakav god bio u sportskom smislu, UFC-u će vjerojatno poslužiti još koji puta kada se odluče za priredbu na Brazilskom terenu.
Problem jedino može nastati ako Gonzaga pobjedi nadolazeću borbu sa Oliveirom tada će mu UFC dodijeliti mnogo opasnijeg protivnika i tu će biti pravi test za ostanak u organizaciji ili ponovni otkaz.

 

13 comments:

Anonymous said...

kao kanta za napucavanje će služit današnjim zvjerima

Anonymous said...

tako nekako,mada iskreno ko je gledo gonzaga bi mirka dobio iz bez high kick-a.nema u ufc-u boraca na kojim su mnogi "dobijali" skor-Yuji Nagata,Hiromitsu Kanehara,Shungo Oyama,Yoshihisa Yamamoto,Nobuhiko Takada i ostali da ne nabrajam

Anonymous said...

ali ostaje gorka činjenica da je on našeg mirka u onom meču stvarno izdemolirao. zaboravite nakratko onaj high kick i nokaut. ako ste gledali meč, cjelu borbu gonzaga je dominirao, laktario mirka, bacao na pod. onaj high kick je posluzio kao kraj mrcvarenja. tuzno ali sta ces.

Anonymous said...

upravo tako,ruku na srce treba realno gledat

Anonymous said...

smijesno je kad neko kaze mirko nije "onaj stari" poslije gonzage.mirko je isti bio kao sto je i protiv konga,samo je nakon gonzage svatio da se nece bas prosetat kroz ufc

Anonymous said...

al opet je gonzaga nasuprot ostalih u UFC-u isto kao i mirko naspram njega

Anonymous said...

to jest,ja sam malo odluto od teme al eto podsjetime ovaj naslov i sve ostalo oko gonzage

Anonymous said...

da se svaki put borio kao protiv mirka bio bi uvijek kao frank mir non stop u kontenderima za titulu

Anonymous said...

hahahahah.,luzeri i djeco balava, nemate vi pojma

Anonymous said...

biti će vatre, u gonzagi još ima žara, kažem vam. a što se tiče "kontendera za titulu" o tome odlucuje dana na principu - ti mi se sviđaš i donosiš lovu na stol, ajd na titulu, a ti, hmmm, otkaz...

Anonymous said...

upravo tako

Anonymous said...

gonzaga bi mirka prebio i bez high kick-a,ustvari ko je gledo vidio je kako mirko prima batine i prije K.O-a

Anonymous said...

protivnici koji su vrijedni spomena sto je mirko dobio su:barnet,silva,colman,randlmen i jos eventualno 2 borca..izgubio je od fedora,hunta,minotaura,gonzage,konga,santosa,mira,scahuba,nelsona,randlmena overrem ga prebio al se izvuko s NC,pat bary ga dvaputa umolo da K.O i jedva ga dobi al je zato "pretuko" gore navedene Yuji Nagata,Hiromitsu Kanehara,Shungo Oyama,Yoshihisa Yamamoto,Nobuhiko Takada