Thursday, July 5, 2012

Chael Sonnen - mnogi se pitaju dali je taj tip normalan

Svi borilački portali redovno su popunjeni sa raznim izjavama ovog borca koji mnogima ide na živce

Dali je normalan? Odgovor je DA itekako normalan i pametan borac koji je napravio nekoliko stvari u karijeri koje su ga dovele tamo gdje sada jest, na samom vrhu MMA portala koji svakodnevno pišu o njemu i njegovim izjavama.
-Prva i najbitnija stvar u njegovoj karijeri jest ta što je u prvoj borbi sa Anderson Silvom pokazao da je odličan borac koji može parirati prvaku no nakon poraza i doping afere nekog drugog borca bi gurnuli u zaborav no ne i Sonnena koji je tokom svoje pauze danonoćno pljuvao gotovo po svim borcima, bez imalo straha i respekta.
-Kako se bližio njegov povratak u oktagon tako su medijski ispadi bili sve češći pogotovo nakon dogovora o revanšu sa Silvom.  
Same te izjave držale su ga visoko na ljestvici popularnosti te dodatno zakuhale atmosferu
Sonnen je uostalom uspio što gotovo nitko nije a to je uvući se Andersonu pod kožu kako je nedavno kazao i St.Pierre, toliko uznemiriti prvaka prije borbe ide u prilog samo izazivaču koji u tome vidi dio svoje taktike. Sonnen ako će držati do svoje riječi mora pobijediti Silvu u protivnom odlazi u mirovinu no ako mu je ovo posljednja borba itekako će zaraditi na svom djelu PPV.

1 comment:

Lencinahxbc said...

We enjoyed seeing polar bears and manatees, and getting to hold a starfish! The moray eels were very interesting, as well as sea lions and seals were a joy to observe as well. Companies are making claims that aren't true everyday, something Gina Martin would like to do away with. such as institution will draw the savage from the remotest part of South Africa and attach him forever to that government which entered in spirit into his sickness and provided a remedy." This was the Apartheid'd rulers mindset, and in fact it turned out bad for Africans who are still affected by this logic of Apartheid forced 'civilization" they had set in motion- still clearly apparent amongst the African population today.