Tuesday, December 11, 2012

Japan i Nova Godina

  
Uz Mirka ,Sylviu,Minowu,Sefa i Ishia nastupaju i Ogava vs Fujita

Naš Mirkec izgleda pod svaku cijenu mora u Japan za Novu Godinu, očito mu je to rutina i velika radost jer malo je takvih priredbi preskočio.
Priredba je sasvim solidna  uzevši u obzir konkurenciju i kakva je borilačka situacija u Japanu posljednje vrijeme, uz Mirka nastupiti će i Sefo koji će u okršaj sa Minowom.  Kada se sagledaju sve činjenice može se slobodno reći kako će za NG sve oči biti uprte u Japan, sreća da će okršaj Santos-Velasquez biti nešto ranije tako da ćemo moći sve pohvatati.
 Mirko Filipović koji još uvijek uživa božanski status u toj zemlji odlučio se za ovakav potez iz razloga poznatih samo njemu dali je u pitanju razbijanje rutine, dosada, ili novac što je slabo moguće to zna samo on a mi možemo nagađati. Uglavnom bolje da se bori i da ga gledamo u ringu nego suprotno...
Malo o protivniku...
Shinichi Suzukawa tko je čuo za ovog dečka prije nego li se s njegovim imenom sparilo CroCop vjerujem malo vas računajući i mene. Većim dijelom zabavljač i hrvač nego li borac po malo opasnijim pravilima tipa MMA. Prvi puta ulazi u MMA okršaj i poraz mu je gotovo zagarantiran, nadajmo se da će iz toga nešto naučiti. Iako mu je ovo debi imajmo na umu da se dotični već nekoliko puta spremao za MMA meč do kojeg nikada nije došlo zbog raznih razloga ali ipak vjerujem da zna u što se upušta. Pripreme mu se sigurno nisu sastojale od nekoliko sklekova i trbušnjaka, vjerujem da je od svojih MMA poznanika dobio kvalitetne savjete i stručnu pomoć u pripremama.


2 comments:

Anonymous said...

cirkus

Anonymous said...

Baš cirkus.. Da nisu mogli naći barem pravog borca....ne vjerujem.