Monday, August 16, 2010

Frank Mir sljedeća je stepenica

Kako svi već znamo Mirko Filipović uskočiti će kao zamjena ozljeđenom Nogueiri...
Treća borba u skoro pola godine,očito je Mirko zagrijan za akciju no dali je ovo ipak velik zalogaj za Mirka koji se počeo vraćati u staru formu.
Frank Mir koliko je zapravo opasan taj dečko? Priznati mu treba pobjedu nad sadašnjim prvakom Lesnarom no veliki minus mu je poraz od istog i totalno loša izvedba u borbi sa Shane Carwinom gdje nije pokazao gotovo ništa. Veliki korak naprijed dakako mu je pobjeda nad Minotaurom no te večeri dalo se vidjeti da Mino nije bio usredotočen na borbu. Ipak OPREZ- crni pojas BJJ-a Mir sigurno nije dobio u Zagrebu na buvljaku a to je opravdao sa osam pobjeda submission-om od ukupnih 13, bitna stvar za Mirka jest da Mir u karijeri ima pet poraza i svih pet puta je nokautiran što govori o njegovoj ne baš savršenoj stojci gdje bi naš Mirkec mogao pokazati svoj arsenal udaraca ako ih nije zaboravio.
Frank Mir sedmi na ljestvicama
Na većini ljestvica teškaške kategorije Mir se vrti oko sedmog mjesta a Filipović se spominje tek na 15 ili 16 mjestu. Eventualna pobjeda Mirka bi vinula među deset najboljih teškaša svijeta zato je upravo sada šansa da naš borac odigra ovu borbu po receptu sa Grand Prix-a "SVE ILI NIŠTA" što je i sam izjavio nakon osvajanja pojasa.

4 comments:

Anonymous said...

Mogao bi Mirkec ovo i dobit ako borba ne ode u parter gdjew je mir bolji

Anonymous said...

razbićega mir.... nažalost

Mario D. said...

ovo je dobra prilika za posteno se pribliziti najboljim borcima, ali nazalost premalo priprema mislim ce biti to Mirku, ali ovo mu je jos i bolje jer nitko ni ne vjeruje u njegovu pobjedu a tada je najjaci


\o/\o/\o/\o/\o/\o/\o/Mirko CRO COP\o/\o/\o/\o/\o/\o/\o/\o/\o/

Anonymous said...

istina malo je vremena za pripreme,do nekidan je bio na odmoru