Sunday, February 13, 2011

STRIKEFORCE GRAND PRIX 2011

Silva uništio Fedora 
Kharitonov nokautirao Arlovskog

Početak Strikeforce turnira obilježen je velikim preokretom u glavnoj borbi

Kao što smo već pisali u ovoj borbi je sve moguće pa i to da Silva pobjedi Fedora no malo tko je mislio da će to izgledati ovako uvjerljivo.
-Početak borbe obilježile su izmjene udaraca koji su sjedali na obje strane i odmah se vidjelo kako će Fedor imati problema sa gorostasnim protivnikom. Druga i presudna runda bila je kobna za Fedora, odmah po početku runde Silva je rušenjem zauzeo dominantnu poziciju i silovitim udarcima cijelu rundu kažnjavao veliko ime ovoga sporta. Treća runda nije niti počela, doktori su prekinuli borbu zbog Fedorovog desnog oka koje je bilo u cijelosti zatvoreno.
- Iako treću rundu nismo gledali situacija se vjerojatno nebi promijenila, Fedor je izgledao prebijeno dok se Silva činio puno svježijim i spremnim za nastavak okršaja.
-Nedugo nakon borbe Fedor je kazao kako je ovo možda njegova zadnaja borba i da će sve biti Božija volja. Dva poraza u nizu veliki su udarac Fedoru i M-1 Globalu, nadamo se da će Fedor ostati još neko vrijeme u igri.
-Kraj karijere za Arlovskog
Četvrti uzastopni poraz vjerojatno je kraj za nekada popularnog bivšeg UFC prvaka Arlovskog. Borba između njega i Kharitonova okončana je nokautom sredinom prve runde. Kharitonov je u jednom trenutku osjetio slabost Arlovskog te ga zasuo sa udarcima što je rezultiralo padom u parter, ostalo je bilo ružno za gledati....


Posjetite FOTO GALLERY
U nastavku pogledajte borbe i službene rezultate....









Glavne borbe:
Antonio Silva - Fjodor Jemjeljanjenko (2R, TKO)
Sergej Haritonov - Andrej Arlovski (1R, KO)
Shane Del Rosario - Lavar Johnson (1R, poluga na ruku)
Chad Griggs - Gianpiero Villante (1R, TKO)
Valentijn Overeem - Ray Sefo (1R, poluga na kralježnicu)

Uvodne borbe:
Jason McLean - Kevin Roddy (2-1)
Josh LaBerge - Anthony Leone (1R, TKO)
Sam Oropeza - Don Carlo - Clauss (1R, TKO)
Igor Gracie - John Salgado (2R, gušenje)

40 comments:

Anonymous said...

Je... baš je razbio Fedora. Nisam ovo očekivao ,jednostavno fedi nije imao izlaza kad mu je ovaj sjeu u full mont

Anonymous said...

BYE,BYE FEDOR

Anonymous said...

di ste fedor fanovi???sta sam je pricao zadnjih mj dana?kakav fedor ljudi,a sta bi mu tek overeem napravio...

Anonymous said...

sad ce jos i odustat od borbi...da bar jos nastavi,ima jos kandidata koji ce mu pokazat da ne spada u top 10

>Fedor-fan said...

ajde mali gubi se s tim svojom prosipanjem...ocito je da je covjeku dosao kraj to je normalno, al je pokazao zasto je najbolji izvukao se iz svakog Silvinog pokusaja poluge cak i kad je sjeo na nj zbacio ga je par puta, u prvoj je bio malo bolji fedor u drugoj puno Silva a ko zna sta bi bilo u trecoj da nije ozljede oka, ako i odlazi odlazi kao najbolji jer ga nijedan nije ponizio kao npr. cain.lesnar, Silva je dobar,cvrst,ogroman i mlad borac koji je ocito naporno trenirao ali nije ga zavrsio u ringu,da ga je silva zatukao pa sudac prekinio borbu bilo bi zalosno al ovako odlazi kao najbolji borac svih vremena kojem je jednostavno dosao kraj!!!Vecini boraca kad dodje kraj dobiju nokaute ili ih zavrse udarcima al fedoru se to nije dogodilo!!!

Anonymous said...

ne on je pokupio triangle choke od werduma i gnp kakav mozda nitko nikad nije dobio...svi ste govorili da ce ga fedor razbit,ali fedor nije dominirao ni 10 sekundi u ovoj borbi...silva ga je deklasiro kao sto sam i najavio...ovo se dogodilo i mirku i minotauru kad su dosli u ufc,samo sto oni nisu kao papcine prekinuli karijeru,a fedor vjerojatno hoce...sve sto sam govorio ocito je bilo tocno...fedor jednostavno nije u top10 i to je vec dugo bilo jasno,ali sad bi i vama trebalo bit jasno...

>Fedor-fan said...

dobra vijest da je SF dobio odlicne nove borce, Del Rosario megadobar sjeo je na onog maltio ga, bas kad sam se zapitao sto je ovim novim borcima pa ne koriste poluge ona mu uhvati ruku i zavrsi ga, Chad Grigs nije los, Overem je dobar, zao mi je Sefa ali slican je Huntu, ruke i udarci presnazni a na podu katastrofa a i ima dosta godina, Kharitnov dobar al mu fali eksplozivnosti, steta Arlovskog sve mu je dobro osim staklene brade a bez tog ne moze nista...jos dok stigne Danel Cormier i Bobby Lashley i bit se dobre borbe.,ne znam zasto Lashleya nema izgubio je samo jednu borbu zbog kondicije a bio je puno bolji

Anonymous said...

Ništa strašno za Fedora pa može se on vratit

Anonymous said...

da bar nastavi s borbama...ima ih puno koji bi ga napucali

>Fedor-fan said...

ajde nemoj gloposti pricat bale balavi, pa ni silva nije u prvoj rundi bio bolji, a u drugoj je cijelu rundu sjedio na njemu i nije ga zavrsio, da nije ozlijedio oko ne znam sto bi bilo, fedor se dosta puta nasao u ovakvoj situaciji pa pobijdedio...a mirko i minotaur jednostavno nisu vise isti, mozda je i fedor nakon 10g vladavine izgubio volju al nije dozivio onaj pravi poraz da ga netko zavrsi nokautom ili udarcima iako ga je silva dobro mlatio...fedor je najbolji borac svih vremena i uvijek ce to ostat! cak i kad gubi to dokaze, tko se jos moze onako branit kad 120kg sjedi na tebi a on ga stalno zbacivao!

...MMA WORLD BLOG said...

Meni je najžalosnije to da je jedan čovijek napravio najveću karijeru u povijesti i recimo je i završio a neki HR portali još nisu naučili napisati njegovo ime.

Anonymous said...

fedor je gubio svaku sekundu ove borbe...i nije najveci...sad se mozda moze tuc u dreamu jer strikeforce ga nece a ufc pogotovo...tolko o tome da je najveci...

>Fedor-fan said...

hahahah aj gas,bio je bolji u prvoj i ako ne zavrsi u mirovini ostat ce u SF i pruzit jos dobrih borbi...koji to je veci borac od njega, lesnar? primi udarac i odmah bjezi po kavezu. Fedor je najbolji borac svih vremena!!!

Anonymous said...

da se zna...fedora iznimo postujem...ali nije to to...nije isti kao prije...ti fedor fan ga malo previse dizes u nebesa....on je bio i osta legenda al sad ima boljih boraca....dosa mu je kraj ka sta ce i svima doc.....silva je bio bolji obe runde i zasluzeno je dobio!

>Fedor-fan said...

to sam i rekao,normalno da mu je dosao kraj...silva prvu nije bio bolji, drugu ga je stukao a ne znam sta bi bilo u trecoj da nije ozlijedio oko, slazem se da je zasluzeno pobijedio bio je bolji, al ipak malo se boraca u onoj poziciji moze branit kao sto je fedor ucinio...feodor je dosta puta bio u problemima pa pobijedio al nije bitno sad je izgubio i vjerovatno zavrsio karijeru, nije dozivio nokaut ili tehnicki nokaut to mi je drago i cisto sumnjam da ce ijedan borac napraviti ovo sto je on!

Unknown said...

Fedor je bio i bice uvek najveci,bez obzira na poraz. Jer i svima kao i njemu dodje kraj.

>Fedor-fan said...

Normalno, volio bi samo da je razbio ove mlade nove tipove i osvojio turnir pa se onda povukao al nema veze bitno da ga nisu ponizili nokautima ili predajom

Anonymous said...

mislim da nitko nikad nikog nije izubijo sa ovakvim gnp-om kao silva fedora...nije on u top 10 sigurno...

Barnet fan said...

Ovako.Fedor je deklasiran.Očito je da je Alistair bio u pravu kad je rekao da ga izbjegavaju.Nažalost,doživija sam nešto neočekivano.Fedor je izgubio svoje najbolje oružje-brzinu.Jutros je izgubio od borca koji po meni nije top 7 nikako.Tužan sam,dogodilo mu se isto što i Mirku i Minotauru.Bilo mi ga je žao kako ga ovaj kontrolira.Fedor je ovom borbom pokaza da mu više nije mjesto u ovom sportu,nažalost bacio je mrlju na svoje ime.Dolaze mlađi borci,tako to ide.Sad mi je Overeem još draži jer je stvarno bio u pravu a svi smo mislili da je bahat.A za Kharitonova sam pogodio tako da je sve rečeno

>Fedor-fan said...

cisto sumnjam da ga je fedor izbjegavao overem se ipak malo previse hvali jer i njega je fedor prozivio, a ovaj poraz je normalan ako je fedoru dosao kraj.,krenuo je u borbu bolje nego inace al nekim cudom nijedan mu krose nije sjeao na pravo mjesto a mislio sam da ce tako silvu zavrsit, mozda je to ipak neka bozja volja kao sto je fedor rekao!

Anonymous said...

e moj fedor ovo ti je 4 poraz u karijeri ajde 3 ma 2 jer onaj japanac te je na prokletu varku i srecu dobio i ja sam te prebio 1987.... steta steta jos jedna jebena legenda mora u penziju :(

Anonymous said...

nakon ovakvih događaja uvjek mi pade na um colonija sa pjesmom svijet voli pobjednike... (:
Sada od jednom ne da je Fedor izgubio drugi meč za redom nego nije ni među prvih 10, ali je zato Overeem broj jedan sa svojih 11 poraza u karijeri i broj je 1 a još se nije borio sa imenima koja su u vrhu, koga je to Overeem uništio u slobodnoj borbi??! Ma što je ta hrpa steroida napravila da zaslužuje ikakvo poštovanje, osim što zna brbljati ja sam br. 1, ja sam najbolji... bla bla.. Fedor je na prvom mjestu od svih boraca broj 1 kao čovjek, skroman je, stoji čvrsto na tlu, realan.
Fedor nije kao što je bio točno, ali nije niti za odbacit, prva runda je bila 50:50, a u drugoj rundi je napravio pogrešku ušavši za svoju kvalitetu potpuno neoprezno te kao majstor sambe si je dao prelako rušenje, naravno kada je gorila na njemu od 120 kg i napravi par udaraca da je to već gotov meč, i opet je na samom kraju Fedor mu pokušao napraviti polugu na nozi.
Meč nije trebao biti prekinut bez obzira na ozljedu oka, ma bio je Fedor puno više tučen, ili kada se sjetim Minotaura, isto cijeli modar a na kraju izađe kao pobjednik. Silva pred kraj druge runde nije više mogao niti udarac ispalit. A sumljam da bi ga olako srušio ponovno.

>Fedor-fan said...

u prvoj je fedor bio malo bolji jedino mi nije jasno kako mu nijedan krose nije sjeo, u drugoj ga je silva stukao al je fedor ipak pokazao kakav je borac treba moc one udarce izdrzat kad 120kg sjedi na tebi i jos se par puta zamalo izvukao,a tko zna sta bi bilo u trecoj al jbg sad, fedor je bio najbolji borac ikad i to je ostao, ovi porazi mozda samo pokazuju da je dosao kraj kao sto ce i svakom doc!

Anonymous said...

sve je to ok decki ali fedor je popusio 2 puta za redom protiv boraca koji tad nisu bili u top 10...popusio je protiv silve obadvije runde i to je to...a sad on nije u top 8 jer su ispred njega:CAIN(UFC prvak),DOS SANTOS(izazivac u UFC-u),LESNAR(izazivac u UFC-u,bivsi UFC prvak),CARWIN(borio se za UFC pojas i pokazao puno),OVEREEM(SF,DREAM,K1 prvak),WERDUM(glavni izazivac u SF,dobio fedora),MIR(blizu borbe za UFC pojas,bivsi UFC prvak),ANTONIO SILVA(dobio fedora)...

>Fedor-fan said...

jbg dogadja se i obojica su bili u top 10, a ako ti Mir i Lesnar budu dogodine u top10 evo ti sta oces 2 najveca jazavca ovog sporta, svaka cast Dos Santosu,Cainu,Overemu koji je ce se vjerujem dobro pokazat ove godine,Carvin je pokazao samo svoju sramotu protiv Lesnara al ako je to popravio onda je odlican,Werdum nije los,a Silva ne mislim da ce moc protiv udaraca tipa Overem,Dos Santos jer je jednostavno spor i sad da mu je sjevnuo Fedorov krose gotovo bi bilo, jednostavno mi nije jasno kako ga je promasiva, cisto sumnjam da je mladji i gladnij pobjede sumnjam da bi Silva dugo ostao iako napornim treningom i radom i Silva sad nesto postigne...jedino sam mislio da bi mogao sredit na ovaj nacin i upravo je to ucinio, jer tesko ga skinut sa sebe a ako ga pogresno skines moze te uhvatit u polugu sto se fedoru zamalo dogodilo

Aleksandar said...

Fedor je bio, jeste i ostace najbolji MMA borac svih vremena ( ne zelim vise da objasnjavam kako i zasto, ako neko ne zna i ne vidi za njegga i nije bitno). Ne znam da li su ga godine stigle ili je nesto drugo pa nije vise onaj stari ali je jasno da je najbolji i tako ce biti jos dugo godina, naravno i ako napusti MMA i ako se bude borio. Veliki je covjek, ljudina u pravom smislu rijeci. Mislim da vecina boraca priznaje da je tako. Evo i Big Foot je kleknuo pred njega kao pred Boga jer zna ko je Fedor. I da , ko zna sta bi bilo u trecoj rundi. Prva izjednacena, druga u potpunosti Silva. Divim se Fedoru kako je izbjegao sve udarce i gusenja. Sve pohvale za Silvu, volio bi da uspijesno nastaviu svoju karijeru.

Barnet fan said...

tako su i gonzagu nakon mirka dizali na ljestvici.ma dajte molin vas.pa činjenica je da Silva nije top 10 borac.pogledajte malo.pa on je uglavnom pobijeđivao lošije borce na bodove.a mir je prošlo vrijeme.werdum,nedovoljno kvalitetan za top 10.od vaših nabrojenih jedino su Velasquez i Carwin i Overeem u igri.ostalo nisu top 5.Pa Carwin će prebit u prvoj rundi Dos Santosa ko budalu.Dos Santos je precjenjen

Anonymous said...

a barnett koji je narkoman i koji nije dobio nijednog kvalitetnog borca,pusio od mirka 3 puta,barnett je u top 3,ha??daj nemoj me nasmijavat...

Barnet fan said...

jesi li ti retardiran.očito si neiformiran do bola

Barnet fan said...

p.s. po fedoru i minotauru je u top 2,a po meni je najbolji

Anonymous said...

Chris Charnos,Bob Gilstrap,Juha Tuhkasaari,John Marsh,Bobby Hoffman(2 puta),Dan Severn,Gan McGee,Semmy Schilt(2 puta),Randy Couture,Jimmy Ambriz,Yuki Kondo, Yoshiki Takahashi,Rene Rooze, Kazuhiro Nakamura, Aleksander Emelianenko,Mark Hunt, Antônio Rodrigo Nogueira(i minotaur mu je vratio za poraz),Pawel Nastula,Hidehiko Yoshida,Jeff Monson,Pedro Rizzo(i rizzo je njeg dobio),Gilbert Yvel,Mighty Mo,Geronimo dos Santos...ovo su ti sve barnettove pobjede...ako vidis da je sa rizzom i minotaurom jednom izgubio i jednom dobio,jedini borac kojeg je barnett pobijedio je couture...i 3 poraza od mirka...i ti kazes da je barnett broj 1...pa barnett nije u top 20...ti si za psihijatriju...

Aleksandar said...

Slazem se, Barnet nije u top 10. Bice ako osvoji turnir. Mada , sve je relevantno i zavisi kako se gleda. Trenutno, za mene prvih peti su Cain, Carwin, JDS, Owereem i dalje Fedor i mislim da bi svako svakog mogao da dobije. Tu su negdje i Werdum, Minotaur, Mir, Silva, Kharitanov, Mirko, Barnet, Kongo. Uzimam u obzir i trenutno stanje i dosadasnju MMA karijeru. Do poslednjeg poraza mislim da je Fedor neprikosnoven i suvereni vladar MMA. Cain je trenutno zasluzeno broj 1.

Anonymous said...

za fedora tu nema mjesta jer su ga werdum i silva dobili i ocito su ispred njega,a ispred njih dvojice su cain,jds,lesnar,carwin,overeem

>Fedor-fan said...

fedor se povlaci i zavrsena je prica ocito je da mu je stigao kraj, bio je najveci i otisao osim mozda ako se ne vrati a svi znamo da je stari fedor jaci nego ijedan od ovih...trenutni top 5 su Cain,Dos Santos,Overem,Werdum,Silva(poredak nije bitan) mada je po meni Dos Santo najbolji jer je pobijedio pobijedio od svih ovih najkvalitetnije borce i bas ih razvalio.,Lesnar nije ni blizu pa koji vam je vise ako svi svjetski portali i borci govore da ne valja nemojte onda vi gluposti pricat, koga je on pobijedio, Randya od 100 godina iako je cjelu borbu bio losij do onog udarca al da je mladji vidili bi kako bi zavrsio, Mir nije borac ni u top 20, proslavio se pobjedom protiv Minotaura koji je rekao da nije spreman i zato je stalno trazio revans, i protiv Mirka koji se i ne sjeca kako je biti u formi, pa Mir je covjek koji gubi svaku drugu borbo od osrednjeg udaraca, dakle lesnar je pobijedio jedino Carvina u najsramotnijem mecu stoljeca cim je primio udarac "bjez kud mozes" da se Carvin nije umorio bilo bi gotovo po cemu ni Carvin nije medju boljim osim ako je ono bio nesretan slucaj i to je popravio onda je odlican ali zasad nije...ti Barnet nemas pojma sta pricas, Dos Santos precijenjen a Lesnar i Barnet najbolji?Lesnar je gotov a za Barneta nitko nece da cuje, stigao je u SF zbog Fedora da bi privukli gledanost i sad mu sredjuju borbu u japanu da bi se mogao nafiksat jer se drugacije ne zna borit, pa Couture ga je razvucao po ringu i da mu nije bilo steroida zavrsio bi ga.,a Werdum i Silva su dobri borci i odlicni parterasi, Silva malo spor ali zato cvrst

Barnet fan said...

je je,ti si anonymusu veliki znalac.tebe su sigurno zvali tamo da komentiraš ali ti engleski nije jači.pa budaletino ajde malo pogledaj snimke Fedora i Minotauro,tj njihove intervjue.Ma koliko ti i ostali god mrzili barnetta,2 najjača imena ovog sporta govore da je top 2 zadnjih nekoliko godina.......

Barnet fan said...

neda mi se više natezat s vama.kad ovaj turnir Barnett osvoji neću više ni komentirat ovde na blogu sa vama neznalicama.i opet se ponavljam Lesnar nije u top 5,ali je 7-8.meni se osobno nesviđa ali želim bit realan za razliku od vas neznalica.gubin ovde vrime na natezanja sa vama.ovo se pretvorilo sve u jedno veliko natezanje bez nekih argumenata.meni je dovoljno pogledat na engleski koji intervju od npr. Fedora,Minotaura i ovih većih legendi da shvatim kako u biti stvari stoje.....uhhh

Barnet fan said...

p.s. ako Barnett i padne u prvom krugu onda ću vam samo reć svaka čast,falija sam i gotovo.toliko

>Fedor-fan said...

veicna boraca su rekli da je barnet dobar ali su rekli i da je fedor najveci, ovo se pretvorilo u natezanje jer pricate gluposti,jedno je raspravljat tko je najbolji jer svatko ima svog idola al nije u redu blatii druge odlicne borce,ja kad pricam o Lesnaru i Miru imam cvrste argumente i ne lupam bezveze jer ima jos par boraca za koje bih volio da padnu ali su jako dobri pa ne pricam o njima!

Anonymous said...

cvrsti argumenti su ida je fedor popusio od boraca koji nisu b ili u top 10...i cvrst argument je da po tom fedor nikako nije u top 10...pa ti pricas gluposti

>Fedor-fan said...

obojica su bili u top 10, i Fedor je jos uvijek tu