Saturday, September 4, 2010

Frank Mir : Mogu ga prebiti na više načina

Izgleda da je počelo vrijeme za brbljanje i prijetnje prije borbe, iako im Mirko nije sklon Frank Mir itekako voli iznositi svoja mišljenja o protivniku.
Još 20-ak dana je ostalo do veoma bitnog okršaja za našeg borca kojeg se u Zagrebu pripremaju  Ivan Hyppolite i bivši UFC borac Dean Lister.
Frank Mir:"Mislim da je CroCop ista osoba koju smo gledali u Pride-u, dosta dečki je vidjelo da ako hodaš od njega ili stojiš ispred njega to je opasna večer za vas jer Mirko još ima istu nogu kao prije.
CroCop je dosta brz... dobar je na nogama ali niti ja nisam loš. Nakon što se vrata kaveza zatvore svaka prednost je moja. Ne vidim se nigdje u neugodnoj situaciji sa Mirkom, mogu ga pobijediti na više načina nego što on može mene."

Nadam se da ćete kao i u prošloj anketi bez problema pogoditi ishod borbe....

10 comments:

Anonymous said...

Ubiće ga mirko ko vola u kupusu

Anonymous said...

Hhahhahahahahah mozda u tvojim snovima.... Mir pobjeđuje na kraju prve ili u drugoj rundi... realno gledajuci sve sto je Mir rekao je tocno, on se protiv Mirka ne moze naci u neugodnoj poziciji...

Mario D. said...

Mislim da bi ga mirko mogao iznenaditi svojim nacinom borbe, mogao bi ga pritisnuti uz kavez i nedati mu disati ili ga drzati na distanci (naravno ako je poboljsao svoju takedown defense).

Mirko nema sta izgubiti u ovoj borbi(a tada bi trebao biti najjaci) a Mir bi porazom samo jos vise pao svima u ocima

Anonymous said...

Kako ce Mirko koji ima 105 kg i nikada se nije profesionalno hrvao pritisnuti covjeka od 120 kg uz kavez???!?!?
Nece ici kako god okrenes...:))))

krmeljača drljo flatus vinkovački said...

Svatko se protiv Mirka može naći u neugodnoj situaciji. Mirko je od izvornog kickboxača evoluirao u pravog mma borca i opasan je u parteru gotovo jednako kao i u stand up-u. Ni Fedor ga nije dobio polugom..(već zasluženom odlukom sudaca)Ako borba završi u parteru realno je očekivati da izdrži do kraja runde, a onda ponovno počinju u stand upu u kojem je puuuno bolji. Od boraca iz vrha UFC-a Mir mu najviše paše.

Volim tog čovjeka i nadam se da će pobijediti!
CRO COP IS THE BEST!

Anonymous said...

Lijepo je vjerovati u bajke ali se nece dogoditi... Cro Cop nema sanse protiv Mir-a ne zato sto ja tako kazem nego zato sto je Mir kompletniji borac, a ni Mirko nije agresivan kao nekad... kako god okrenes Cro Cop gubi...:(((((

Anonymous said...

nadam se da ce mirko krenuti agresivno i probat riješit stvar u prvoj rundi ako mu to neprođe onda je jednostavno popušio jer je u puno slabijoj formi od mira. mirko razbi gada!!!!!

Anonymous said...

Gad bezobrazni lajavi... ali je u pravu... svejedno bih volio da ga Mirko polupa...

Anonymous said...

zasto svaki put kad se mirko bori pola nase nacije misli da ce izgubit pa japanci imaju vise vjere u mirka a ko ste vi uopce da mu nes serete skacete po forumima i brijete da ste opasne mange ...

Anonymous said...

Mirko nece pobjedit jer nema sa cime; on je kick-boksac kao i Cheick Kongo ( koji je btw izgubio od Mira u roku minutu i pol)