Saturday, September 18, 2010

Kraj ili novi početak

Andrei Arlovski nekad velika faca u UFC-u

Tri uzastopna poraza mnogi shvaćaju kao činjenicu da Arlovskom više nije mjesto u vrhu slobodne borbe. Prokockao je šansu sa Fedorom a potom porazi od Rogersa i Silve bacili su Arlovskog kilometrima unazad, sad se treba ponovno pokazati i vratiti izgubljeno. Njegov boksački trener Freddie Roach spomenuo je i prelazak u boksačke vode a za protivnika se spominjao vjerovali ili ne Nikolai Valuev te čak i braća Klitschko no od toga ništa Arlovski se odlučio za treću opciju.
K-1 World Grand Prix 2010 in Seoul Final 16 novo je utočište nekad vrhunskog MMA borca koji će tamo odraditi jednu borbu nevezanu za Grand Prix. Protivnik još nije poznat no možemo očekivati neko poznato ime koje bi privuklo dodatnu pozornost.
Pitanje je sad radi li Arlovski pravu stvar u svojoj karijeri, umjesto fokusiranja na MMA borbe Arlovski se pozabavio Boksom i K-1 borbama. Možda su ovo zadnji trzaji opasnog lava koji kreće u mirovinu.
Samo se nadamo da u slučaju poraza Arlovski neće ponovno očajnički krenuti na partiju ruskog ruleta što je prakticirao u zadnje vrijeme.

No comments: