Monday, September 27, 2010

Sljedeće od UFC-a

Najbolja svjetska organizacija slobodne borbe ide dalje, sljedeća destinacija London

UFC 120 biti će jedna od slabijih priredbi, u glavnoj borbi večeri vidjeti ćemo Michael Bispinga koji će se na domaćem terenu okušati u borbi sa opasnim Yoshihiro Akyama.
Bisping se vraća nakon pobjede nad Dan Millerom dok Akyama dolazi nakon poraza od Chris Lebena gdje je dobio nagradu za borbu večeri. Iako uvijek među najboljima Bisping nikada nije uspio prijeći onu ključnu stepenicu prema samom vrhu, u svakoj ključnoj borbi sa nešto ozbiljnijim protivnikom je ubilježio poraz.
Dan Hardy vs. Carlos Condit
Hardy jedan od najboljih u Welter kategoriji sa savršenim skorom 23-7, zadnju borbu je izgubio od prvaka St.Pierra odlukom sudaca što pokazuje koliko je žilav ovaj dečko.Protivnik Carlos Condit upravo je pravi izazov za njega, očekivati se može jako zanimljiva borba sa puno preokreta. Oba borca su gladni pobjeda i imaju samo jedan cilj - pojas prvaka.
Cheick Kongo vs. Travis Browne
Kongo je nakon pobjede nad Mirkom ušao u uži krug boraca za napad na titulu no uskoro je razočarao, nekoliko poraza udaljili su ga od te opcije a za eventualni povratak među odabrane morati će prvo preći preko Travis Brownea borca savršenog skora sa deset pobjeda bez ijednog poraza.
UFC 120: Bisping vs. Akiyama
O2 Arena in London, England.
Fight Card
Middleweight bout: Michael Bisping vs. Yoshihiro Akiyama

Welterweight bout: Dan Hardy vs. Carlos Condit
Welterweight bout: John Hathaway vs. Mike Pyle
Heavyweight bout: Cheick Kongo vs. Travis Browne
Welterweight bout: James Wilks vs. Claude Patrick

4 comments:

Mario D. said...

svi najbolji britanski ufc borci su na main card, vidi se odlicno poslovanje ufc-a na podrucju UK, neznam samo kako se misle siriti na Kinu bez pravih Azijskih boraca!?

Anonymous said...

kako to da ne organiziaju u Japanu turnir,publika je tamo najbolja respektiraju svakog borca,ne ko ameri da te izviždaju za svaki kiks,osim toga i interes je najveci tamo zaradili bi mnogo.

...MMA WORLD BLOG said...

Azijski borci će doći kad za to bude vrijeme, nekoliko u laku kategoriju i dovoljno je da privuku pozornost. Nemoraju to biti neki posebni borci vidjeli smo što se dešavalo u Australiji uposlili su Peroša i Elvisa koji su jako loši no dovoljni za privući publiku. Što se Japana tiče mislim da tamo neće ići, naštetili bi Dream organizaciji a male organizacije su im potrebne jer se tamo kale novi borci koji kada postanu dobri dolaze u UFC, to je i sam Dana White jedamput napomenuo.
Pozdrav svima.......

Mario D. said...

Imaju Gomi-a, dovedu jos Aoki-a ili nekog kakvog u laku i to je to. Vidim da je u novom Ultimate Figheru jedan Azijaz usao u kucu

p.s. Je li tko praviti novi TUF??