Tuesday, September 7, 2010

Tko čeka Igora...

Igor Pokrajac borac kojeg smo zamalo izgubili...

Odlična borba protiv Matyushenka no ne i uspješna, poraz od Te-Hune i već su mu mnogi predvidjeli kraj UFC karijere no Poki se vratio spektakularnom pobjedom nad James Irvinom.
Sada je pred Pokrajcem novi izazov imena Stephan Bonnar....
Stephan Bonnar ili American Psycho kako mu je nadimak nije nimalo lak protivnik. Profesionalnu MMA karijeru započeo je dvije godine ranije nego Igor točnije 2001, od tada je nanizao 12 pobjeda od ukupnih 19 borbi što je solidan omjer. Od značajnih vještina krasi ga crni pojas u Brazilskoj Jiu-jitsu te također crni pojas u Tae Kwon Do-u, većinu pobjeda čak sedam pobijedio je submission-om.
Afera doping...
Dugo očekivani revanš sa Forrest Griffinom nije pošao sa srećom, prvo poraz a zatim Boldenone u urinu što nije baš oduševilo Nevada State Athletic Commission koji su za kaznu Bonnaru zabranili nastupanje tokom devet mjeseci te ga dodatno kaznili novčanom kaznom od 5000$.
Boldenone se po Bonnaru našao u urinu zbog lijekova koje je koristio za ozljedu lakta, borac se nadao da se organizam očistio no ispostavilo se da je u krivu.
Pobjeda Krzysztof Soszynski....
Ukratko spasio se kao i Pokrajac, iako je imao tri poraza za redom UFC mu je pružio i četvrtu šansu. Upravo njegov spasitelj Krzysztof Soszynski boriti će se sa Goranom Reljićem na priredbi UFC 122 u Oberhausenu.

4 comments:

Anonymous said...

Igor neće uspjeti u UFC-u za njega je HR tržište

Anonymous said...

Hahahahahahah mozda hoce nitko ne kaze da se mora boriti za titulu....

Anonymous said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Anonymous said...

igor trga i nastavlja trgat