Sunday, September 26, 2010

UFC 119 Glavna borba - ocijena 1

Pobjedu Mirka malo tko je očekivao no ovakvu izvedbu još manje

Svi smo znali da Mirko nije u potpunosti spreman no ono što nismo znali jest da će Mir pokazati NIŠTA u ovoj borbi. Katastrofalan nastup Mira koji je solidno rangiran na ljestvici najboljih teškaša iznenadio je sve obožavatelje slobodne borbe.
Mirko Filipović ponovno je pokazao NIŠTA u borbi koja mu je bila da bolju poželjeti nije mogao. Svoju šansu je vidio na nogama gdje se cijela borba i odvijala no svejedno nije uspio plasirati niti jednu seriju povezanih udaraca. Mir je u meču bio onakav kakvog je Mirko samo mogao poželjeti, neagresivan, u stojećem položaju, zbunjen i u strahu....samo je trebalo odraditi borbu. Bio je brži, dobro se kretao no falilo je ono nešto da krene u napad, ono nešto što već dugo nismo vidjeli.
Očito je da velikog povratka Mirka Filipović neće biti, činjenica je to s kojom se svi mi veliki fanovi sada moramo pomiriti, sumljam da itko od nas želi nastaviti gledati kako nekad veliki borac pada sve niže.
Nokaut u zadnjoj minuti borbe stigao je kao Božija kazna, Mirko je svoju šansu imao i nije ju iskoristio....

4 comments:

Anonymous said...

Pravo zboriš.
Kao da mu se mir namještao, nije forsirao rušenje sem onih par klinčeva pa je bilo dosta vremena da mirko napravi ono u čemu je bolji od mira

Anonymous said...

odi ti u kavez pa odradi borbu za 5...

Mario D. said...

cijela priredba je po meni cisto razocaranje, osim borbe Sherka i Dunhama(sto je i potvrdjeno s Fight of the Night, te mi je zao sto mladi lav nije nagradjen pobjedom)

Nadam se u buducnosti boljim priredbama jer od ovoga nemoze gore ili ipak moze(London i Oberhausen)!?

Anonymous said...

pošto smo svi duboko znali da je ovo vjerojatno zadnja borba mirka, i da je to odradio u velikom stilu, pa makar bio nokautiran, bar bi mogao rec da je probao, nazalost ovako ispada da su novci ipak bili u prvom planu, steta za takvu legendu ovog sporta...