Tuesday, September 21, 2010

Vraća se Chuck Liddell ???

Chuck Liddell zaštitni lik UFC-a

Ne baš sjajan rezultat u zadnje vrijeme, pet poraza u šest borbi jako je loš omjer za karijeru posebno ako ste pod okriljem UFC-a. Tamo samo rijetki imaju priliku ovoliko kiksati, Chuck Liddell veliki je prijatelj Dana Whitea koji mu je nekoliko puta dao zadnju šansu. Zadnju borbu imali smo priliku gledati na priredbi UFC 115 gdje je Liddell poražen od Rich Franklina, no u toj borbi je Liddell pokazao da u njemu ima još goriva za nastavak karijere.
Pretjerivanje- Unatoč pobjedi i nagradi Knockout of the Night Franklin je te večeri zaradio $140,000 dok je gubitnik Liddell za poraz bio nagrađen sa nevjerojatnih $500,000. Uzevši u obzir da je Liddell već tada imao u pet borbi četiri poraza prijateljstvo sa Whiteom je zasigurno isplativo.
Chuck Liddell mnogo je putovao zadnje vrijeme, sada je napokon kod kuće i sljedeći tjedan odlazi na razgovor sa svojim prijateljem Dana Whiteom gdje će odlučiti o mogućem nastavku karijere.

5 comments:

Anonymous said...

lEGENDA ufc-a

Anonymous said...

teško da od njega ima još šta za vidjeti. istina dobro je bio počeo sa Frenklinom al jebiga loša sreća

Anonymous said...

Šta prijateljstvo radi.Toliko poraza a još se bori a neko bi izletio nakon dva poraza

Anonymous said...

Da izletio bi ali Liddell je zaštitni znak UFC baš kako je ovaj i napisao i normalno da kao takav ima neke prednosti .On je tamo faca kao i Couture,Tito Ortiz itd

Anonymous said...

Bez obzira pobijedio ili izgubio R.Franklin nije niti će ikada biti ime i legenda ovog sporta kao Iceman,pa mi to s plačanjem nije začudilo uopće,kada je Gonzaga nokautirao Mirka dobio je također mnogo manje para nego Mirko koji je uz Lidella jedan od najznacajnijih ljudi i promotora ovog sporta