Sunday, September 19, 2010

Zločesti dečko....tko će te zamijeniti

I što sad... tko će premlatiti Silvu

Chael Sonnen borac koji je obradovao mnoge UFC fanove pogotovo one kojima je Anderson Silva već dosadio sa svojim borbama.
Sonnen je doslovno premlatio Silvu a završilo je kako se malo tko ponadao zato su svi s nestrpljenjem očekivali revanš od kojeg sada nema niti r.
Dopingirani Sonnen dobiti će zabranu nastupanja na nekoliko mjeseci tako da revanš nećemo uskoro gledati a pitanje je koliko će se cijela ova situacija svidjeti Dana Whiteu koji također može ugroziti uzvratnu borbu.
Mjesto je sada upražnjeno a već sada se spominje ime koje bi moglo zamijeniti Sonnena, pobjednik meča Vitor Belfort/Yushin Okami najvjerojatnija je opcija no tu se spominje i Nate Marquardt borac koji bi također imao šansu sa prvakom.

5 comments:

Anonymous said...

Americka seljacina . a zasto ne sjebu lesnara

Anonymous said...

E on je teškaš a njih je malo...i još je njihov amer

Anonymous said...

jep znam uvjek ce amer biti prvak u tom ufc mozda ne konstanto al ce uvjek gurat svoja govna naprijed lesnar 1-1 i dobio je priliku ...

Anonymous said...

Chael sonnen je frend od randy cotura cotur je frend od lesnara lesnar je frend od carwina svi su trenili barem 1 zajedno meni tu nesto smrdi jos kad pogledam lesnara :D

Anonymous said...

kako ste vi iz fotelja pametni...