Saturday, October 30, 2010

Ljepo li je prvak biti...

Cain Velasquez ponos za svoj narod

Neki novi klinci- Nova generacija kompletnih boraca zasigurno je gotovo u potpunosti zasjenila onu staru ekipu koja je nekada vladala ringovima Japana i samog UFC-a. Smjena generacija prisutna je u svakodnevnom životu pa tako i u sportu odnosno UFC-u u koji svakim danom dolaze novi i mlađi borci željni slave, novca i naslova prvaka.
Jedan od njih je i sadašnji prvak UFC-a Cain Velasquez borac koji je na prvom mjestu ponosan na svoje korijene, narodnost i zemlju. Iako je prije godinu dana bio gotovo nepoznanica u svijetu MMA danas je Velasquez najzvučnije ime UFC-a i najponosniji prvak ikad.
Velasquez:" Divan je to osjećaj imati pojas prvaka,divan osjećaj. Sav uloženi trud bio je za ovaj trenutak, zamišljao sam da će biti ovako. Osjećam se odlično kao prvi Mexikanac koji je postao prvak UFC-a, ovaj pojas posvećujem svome narodu,svome narodu u SAD-u."
Pred Velasquezom je sada po nekima mnogo opasniji protivnik od Lesnara, mladi Junior dos Santos također želi dio kolača za koji svakodnevno lije znoj. Dobro boksački podkovan Santos pokušati će sljedeće godine preoteti pojas prvaka Velasquezu, hoće li uspjeti? Mnogi vjeruju da Santos nije taj koji će zasjesti na čelnu poziciju teške kategorije.
Velasquez o Santosu:"Mislim da je on najbolji stand-up borac koji postoji u teškoj kategoriji"

1 comment:

Anonymous said...

I ja tako mislim... nije njegovo vrijeme jos doslo...