Friday, October 1, 2010

Otišla najveća MMA legenda ?

Odlazi li Randy Couture u zasluženu mirovinu

Definitivno najveća legenda u povijesti UFC-a Randy Couture možda više neće nastupati u borilačkim natjecanjima. U svojoj karijeri odradio je 29 borbi od čega je pobijedio 19, uglavnom se borio u UFC organizaciji gdje je bio pet puta prvak što još nitko nije dostigao. U 47. godini pitanje je dana kada će Randy odlučiti o kraju karijere, zanimljive su mu samo neke od borbi kao što je bila ona protiv Toneyja.
Najveći razlog je financijska zasićenost nakon snimanja filma "The Expendables"  u kojem Randy glumi uz bok velikoj filmskoj zvijezdi Stalloneu.
Sam Spira odvjetnik i prijatelj Couturea:
"Trenutačno dogovaram kako dalje", izjavio je Spira i dodao da je Couture možda odradio zadnju borbu u kavezu.

"Moguće je. Trenutačno su šanse 50-50. Ako iskrsne neka zanimljiva ponuda, mi ćemo je razmotriti, no u igri su i neke stvari vezane uz Hollywood. Randy se bavi i drugim poslovima vezanim u MMA i ne treba ostati aktivan sportaš da bi ostao u ovim vodama. Je li moguće da se više nikada ne bori? Da naravno"

7 comments:

Anonymous said...

Po mom misljenu bi bilo najbolje da sad ode, jer je svoje napravija i zasluzeno je odnija naziv legenda.
Tesko da moze konkurirat s 47 godina sadasnjim borcima, iako covjek je s 40 bija prvak pa je svasta moguce.Ugl kako sam reka neka ode u zasluzenu mirovinu...

Anonymous said...

Ultra precijenjen borac,najviše zasluzni americki mediji

Anonymous said...

Slažem se

Anonymous said...

ultra precjenjen...jeste vi kad gledali njegove borbe...covjek drzi rekord u broju osvojenih ufc naslova

Anonymous said...

Drzi ali jedini posteni borci koje je pobijedio bili su belfort i to dvaput,i nekim cudom i lidell,ali na dosadne, neatraktivne nacine kao sto mu je i svaki meč uzasno je dosadan borac,zatim je gorio 2put od lidela u revansima i to brutalno,plus to miljenik je sudaca pa su mu poklonili pobjedu protiv b.vere i pedra rizzoa. A SKOR MU JE 19-10 sto uopće nije neki rezultat

Anonymous said...

randy je najveca legenda i znalac slobodne borbe

Mathias Robertson said...

Ultra precijenjen borac,najviše zasluzni americki mediji