Sunday, October 17, 2010

Sljedće od UFC-.a

UFC 121: Lesnar vs. Velasquez
23.10.2010. Honda centar, California, SAD

Sljedeća UFC priredba nam u glavnim borbama večeri nudi prave poslastice, od reda poznati borci od kojih se mogu očekivati zanimljive borbe.
Gonzaga vs. Schaub- Povratak nekad obećavajućeg Gonzage nakon poraza od dos Santosa pokušati će spriječiti Brandan Schaub borac koji je poznat po brzim pobjedama nokautom u prvim minutama borbe.
Sve pobjede Schauba završile su nokautom i niti jedna njegova borba nije trajala duže od minute i pol.
Ortiz vs. Hamill-  Ortizu je ova borba biti ili ne biti za nastavak karijere u UFC-u, u zadnje četiri borbe poražen je tri puta a jedan rezultat je bio izjednačen. Hamill je s druge strane po tom pitanju siguran , četiri pobjede u nizu, u zadnjoj borbi svladao je Keith Jardinea i pritom osvojio bonus Fight of the Night.
Sanchez vs. Thiago-  Još jedna borba za ostanak u UFC-u, ovoga puta riječ je o Sanchezu kojem bi treći poraz značio kraj karijere dok je Thiago još siguran po tom pitanju i planira pohod na titulu jer to je ono za što je došao u UFC kako je i sam rekao.
Lesnar vs. Velasquez- Mnogi smatraju da je Velasquez u velikoj prednosti nad prvakom Lesnarom i da je kvaliteta Lesnara upitna kada se radi o iskusnijim borcima. Borba protiv Carwina otkrila je ranjivost gorostasnog prvaka no hoće li Velasquez uspjeti dovršiti što je Carwin započeo ostaje nam za vidjeti.



Video najava UFC 121

6 comments:

Anonymous said...

ovo na slici je thiago alves,a sanchez se bori sa paulom thiagom...

...MMA WORLD BLOG said...

Hvala....
Tko radi taj i griješi, od toliko informacija nekada zaboravim i najbitnije stvari.
Pozdrav svima...

Anonymous said...

jedva čekam hoće li biti prijenosa na gol.hr jer ako ne bude više i neću gledat dnevnik.hr samo sam radi toga i gledao a ovaj portaj je super i svaka ti čast kralju moram te upoznati postije mnoge predrasude o ovom sportu ali kad ga upoznaš jednom zauvjek će te zanimat

Mario D. said...

zaboravio si najavu Shields vs. Kampmann, Strikeforce-ov prvak u srednje kategorije ulazi prvi put u oktogon, moze li u UFC-u do naslova?? tesko, ipak je tu GSP

...MMA WORLD BLOG said...

Sudeći po ovom zadnjem UFC120 upitno je hoće li više biti prijenosa borbi. Nije isključeno da RTL preuzme UFC prava prijenosa ili pak NOVATV shvati da nas koji to pratimo ima više nego li oni misle.

Mario D. said...

mislim da za to UFC trazi dobre novce, ali bio bi dobar posao koja god televizija otkupi prava