Tuesday, October 19, 2010

Velasqueza čeka velika karijera

U četiri godine MMA karijere Velasquez je odradio odlične borbe

Prva borba pod okriljem Strikeforce organizacije 2006. godine otvorila je put prema većim ciljevima koje je mladi borac odlučio pronaći u najboljoj svjetskoj organizaciji.
-Prva borba na priredbi UFC 83 potrajala je samo dvije minute, nokaut nad Brad Morrisom tek je bio početak onomu što je uslijedilo. Jake Obrien, Denis Stojnić redom nokautirani a potom je uslijedila borba sa Kongom prvi pravi ispit za Velasqueza.
Tri runde potpune dominacije nad tada velikim Kongom koji je bio u užem krugu za napad na titulu, upravo ta borba otvorila je oči čelnicima UFC-a.
-Ben Rothwell bio je tek predjelo za borbu protiv Nogueire, nokaut u prvoj rundi stavio je pečat na Velasquezovo pravo za napad na titulu prvaka protiv Lesnara.
-Koliko je zapravo Velasquez iskusan u borbi protiv još upitnijeg Lesnara, hoće li Velasquez uspjeti svladati ogromnog prvaka u svojoj devetoj borbi karijere?
Velasquez:" Hrvao sam i sa težim borcima od Lesnara, hrvao i takmičio se protiv njih to je za mene uobičajeno. Moja brzina mora biti viša za ovu borbu, on je jak i snažan borac i također je brz tako da moram skupiti najbolje od sebe za ovu borbu."

5 comments:

Anonymous said...

odliacan borac...ali pitanje je hoce li naci odgovor za lesnarovu snagu i velicinu...

Anonymous said...

prebit ce ga brock kao vola u kupusu

Anonymous said...

Prednost dajem Lesnaru iako ga ne gotivim... Junior Dos Santos bi mogao nesto da uradi protiv Lesnara

Anonymous said...

Volio bih da dobije velasuqez pa da gledam borbu izmedju njega i Dos Santosa pa Shane Carvina i Dos Santosa!!! Lesnaru po konstituciji odgovara Bob Lashley.

Anonymous said...

super ti je blog imas sve informacije veoma brzo,jedino sto bi trebo promijenit je u ovoj top 10 teskasa ljestvici stavit JDS-a ispred werduma jer ga je nokautioro..