Sunday, January 2, 2011

Akcija na vidiku UFC 129 Machida, Couture, St-Pierre, Shields

UFC nam priprema pravu poslasticu na priredbi UFC 129

UFC se priprema za priredbu u Canadi, glavna zvijezda večeri trebao bi biti domaći borac i prvak welter kategorije Georges St-Pierre koji treba obraniti naslov pred svojom publikom, izazivač je nimalo lagan borac Jake Shields.
Shields ima impresivnu karijeru, 15 pobjeda u nizu s čim se malo tko može pohvaliti.
Da bi priredba bila još potpunija pobrinuti će se bivši prvak poluteške kategorije Lyoto Machida koji će se okušati u borbi sa legendom sporta Randy Coutureom.
Couture je već neko vrijeme na tankom ledu, filmska karijera ispriječila se ispred sportske no nakon što je gotovo odustao od borbi u jednom razgovoru je spomenuo kako bi se vratio samo u slučaju da se bori sa nekim poput Machide. Predsjednik Dana White ne želi izgubiti veliku UFC facu... borba je dogovorena.

1 comment:

Anonymous said...

mecevi zvuce super ali mislim da su izlasci jasni.
shields je jako lose izgledao u posljednoj borbi i srecom pobjedio a gspa trenutacno nitko nemoze zaustaviti u welter kat. (5-0 gsp)
couture je legenda ali kraj mu je jako blizu. poluteska je najjaca kat. u ufcu i machida je jedan od najboljih koji ce se uskoro opet borit za titulu. jackson je nezasluzeno dobio posljednu borbu. (2nd tko machida)