Monday, February 14, 2011

Fedor Emelianenko prošao bez težih ozljeda

Zdravlje na prvom mjestu

-Nakon okršaja sa Silvom doktori su na mjestu nesreće posumljali na slomljenu kost Fedorovog lica no sada se ustanovilo da su doktori na svu sreću pogriješili. Fedor Emelianenko je prošao bez težih ozljeda, jedina vidljiva promjena na vječito hladnom licu su tamne naočale koje skrivaju veliku masnicu.
Ponovni povratak na turnir- Da i o tome se govori, u slučaju ozljede jednog od natjecatelja Fedor bi bio eventualna zamjena no s tom idejom čelnika Strikeforce organizacije prvo se treba složiti Fedor.
-Uzdrman drugim porazom Fedor je izjavio kako je ovo možda njegova zadnja borba no iz M-1 Globala tvrde kako je ta izjava bila trenutna reakcija na poraz i sigurni su da će se Fedor vratiti još jači i bolji.

19 comments:

Aleksandar said...

On ima bas osjetljivu kozu i to je njegov problem. Na nekom drugom se nista ne bi primjetilo i zbog toga mi je zao sto nije bilo trece runde jer bi se mozda vratio u igru i ko zna kako bi se zavrsilo. Silva nije los borac ali Fedor je dobijao i dosta bolje. Njegova (Silva) prednost je zato sto je ogroman i kad poklopi borca tesko se izvuci. Mada nije mi jasno zasto Fedor nije pokusao nesto kao sa Choiem. Zalosno je sto je izgubio od slabijih boraca od sebe. Tri izgubljene borbe, od toga dvije zbog posjekotine i jedna zbog greske. Stoji da je stariji i da nije vise stari Fedor (pogledajte samo slike i klipove od prije 6,7 godina i sad) ali trebao je da dobije ovu borbu i bas mi je krivo zbog posjekotine!!! Mozda trenutno nije najbolji (dolaze mladji borci) ali je u top 5 sigurno zajedno sa Cainom, Carwinom, Santosom i Owereemom.

Anonymous said...

dobro je prosao

Anonymous said...

Jeste, Big Foot je dobro prosao jer nije bilo trece runde jer ko zna sta bi se desilo a i u prvoj se izvukao sto nije primio ni jedan od onih krosea ili recimo u drugoj sto nije bio jos koji sekund kad mu je uhvatio nogu.

>Fedor-fan said...

ovo mu je jedini posten poraz mada jos nije dozivio onaj pravi, Silvina je velika prednost sto je odlican majstor BJJ a i ogroman je pa je odlican na podu samo mi nije jasno kako su ga oni silni krose masili jer Silva se nije bas izmicao, sve u svemu borba je bila odlicna a i vidi se da fedor nije onaj stari, izgubio je na brzini,fizicku snagu,fleksibilnost na podu i jos dosta toga a i slabo se privikava na kavez ne zna protivnika stisnut uz kavez kao sto je Couture radio, i nikako laktove ne koristi a cesto ima priliku, imao je Silvu u giljotini pa ga pustio, kasnije ga je mogao uhvatit nogama oko pasa u kojoj je poziciji najbolji ali i to je propustio pa je Silva sjeo na nj, da je to napravio dogodilo bi se isto kao i s Choiem al iz ove pozicije to nije mogao...overem je rekao da se borio kao lav a to je i istina nitko se nikad nije ovako branio u ovoj poziciji, mozda se opet vrati tko ce znat!

Aleksandar said...

Ako je Lesnar bolji od Carwina, onda je i Silva od Fedora.

Barnet fan said...

Prva runda je bila odlična.Volija bi da se Fedor opet bori iako nije više top 10

>Fedor-fan said...

itekako je jos uvijek u top 10, po meni top 6,ispred njega su Overem,Dos Santos,Cain,Werdum i Silva mada bi ih u borbi mogao pobijedit iako zavrsava karijeru jer ovdje su iznenadjenja stalno moguca, a Fedor nije borac kao Mirko koji je prekompliciran borac s previse mana koji se prelako predaje!

Aleksandar said...

U potpunosti se slazem sa tobom Fedor-fan

Anonymous said...

hebo vas Overeem...
Što veličate toga čovjeka u mješovitim borbama...
Koga je to on dobio ?
Čovjek ima 11 poraza.
Zadnji poraz dobio je od Kharitonova 2007, naravno tada se hranio normalno, prelazi na šprice, malo iz japana otputuje kod amera i dobije Paule Buentella VELIK FIGHTER šampion nema šta, Lee Tae Hun čovjek koji je odradio ukupno 3 meča u svom životu -.- , Mark Hunt, ajde eto dobio je Hunta poznato ime ali ne u mješovitim borbama od 12 je izgubio 7 a prije nego što ga tuko Overeem razbio ga Fedor i to u svojim najboljim danima, hehe, onda ulazi u ring protiv Mirkeca, ŠPRICE SU VEĆ ODRADILE SVOJE a Mirkec je prije te borbe doživio dva poraza gonzaga i kongo a sjećate se svi kakav je nokaut dobio od Gonzage, onda je dobio Garya Godrige čovjek je u mješovitom stilu od 40 i nešto borbi izgubio preko 20 prije nego što se borio sa Overeemom izgubio je tri meča za redom i to od boraca sa dna svjetske liste, zatim je slavio protiv Tony silvestra čovjek koji je prije Oveerema uglavnom se borio sa Amerikancima, kažem uglavnom hehe prije Overeema je imao 13 mečeva sve su mu bili ameri protivnici toliko o njegovom iskustvu, zatim je došao na red jadni James Thompson čovjek koji dobio batine od Miodraga Petkovića, pa ide Kazuyuki Fujita o njemu nemožete naći niti jednu slikicu na internetu uzalud vam google search (: ,
i eto konačno neko Brett Rogers ali nakon poraza od Fedora -.- , i onda dolazi VELIKI Overeem kao moćna sila da prebije klinca Todd Duffe pa taj dečko ima ukupno 8 borbi u karijeri i naravno prije nego što je ušao u ring kažem (ring jer se nisu borili u kavezu)sa Overeemom doživio je jedan poraz.
malo da se čovjek zamisli...
Ako Fedor nije među prvih deset kao što neki tvrde, onda Overeem uopće ne zaslužuje da učestvuje na ovom turniru.

Anonymous said...

dodao bih još samo sitnicu...
Overeem nije mlad borac...
Pa Fedor je od njega stariji 4 godine.
I Overeem je prešao 30....
ajde živili...
IG samo napred sa vođenjem bloga

>Fedor-fan said...

Fedor je u njegovim godinama jos bio daleko najbolji, Fedor nije star sto se tice godina ali dovoljno se borio da se u njemu ugasi "ono nesto", neki borci se pocmu boriti u njegovim godinama pa budu odlicni a neki i prije zavrse karijeru jer se zasite...sto se tice Overema nije jos pobijedio pravog borca ali mora mu se priznat dobro se bori, po meni ni Cain i Carvin nisu pobjedili pravog borca(osim Minotaura i mozda Gonzage), osobno bih volio da se Fedor vrati pa ih malo pomete jer ovi novi borci kao sto sam vec rekao su potrosna roba, cim dobiju poraz vise ih nece pogledat a overem je obe titule osvojio zalosno, dogovore mu borca 2 dana prije da se ne stigne ni zagrijat pa ga razbije, al vidit cemo ga sad kakav je, meni je malo drag jer prkosi UFC-u!

Barnet fan said...

pa čovječe Overeem ima pun kurac borbi.Ako če mo ikome prišit iskustvo onda je to Overeem.Njemu je to jedna velika prednost.Nije mi nešto drag ali moran priznat da je odlićan i nevirujen baš da bi ga Fedor prebio da ga je vratit u 31 godinu koliko ima Overeem.

Barnet fan said...

p.s. i onaj mali Tod Dufyy bije uopće mal zalogaj

Barnet fan said...

mislin nije mal zalogaj

>Fedor-fan said...

itekako bi ga stari Fedor razvalio, Overem otkad je poceo svoju novu karijeru jos nije imao pravog protivnika a Duffa su mu doveli tjedan dana prije, jesi vidio kako se borio kao da je na ulici jer se jednostavno nije spremio za duzu borbu i pokusao je odmah zavrsit

Barnet fan said...

meni je ona borba bila dobra,jer ga Dufyy nije niti malo respektirao.onako se treba borit protiv overeema,ali i Duffy je komad borca.s obzirom da ima tek oko 24 godine i premalo iskustva,ishod je bio logičan

>Fedor-fan said...

je bila dobra gledat ali nije ono imalo veze s vezom, pravi borac se onako zalice bez veze a ovaj je to morao jer da se naguravao jednostavno bi se umorio, kad ga je UFC izbacio nije mu bas borba bila u interesu a onda odjednom na Overema bez pripremanja bez icega, covjek je jednostavno doveden da izgubi!

Aleksandar said...

Niti jedan borac ni prije ni sad ne bi mogao ni okusiti sa starim Fedorom ali ni jedan. Mozda Cain nesto slicno postigne, mada nije ni on imao nesto puno borbi ali eto volio bi da on krene Fedorovim stopama. Svidja mi se i kao borac i kao covijek kao i Carwin (svidja mi se i to sto su skolovani i nisu neki divljaci) s tim sto on nije mlad borac i ne vidim ga kroz narednih par godina da se bori. Od ostalih JDS i Owereem su jaki boci. Owereem se sad dokazuje kao borac , dok je bio u LH svi bolji su ga dobijali. p.s. nisam odusevljen ovim prelascima iz kategorije u kategoriju.

>Fedor-fan said...

Fedor je bio bog ovog sporta,jedino Cain ili JDS mogu postici ovako nesto ali cisto sumnjam da oce, a Carvine nema sanse jer jednostavno je prestar, ostalo mu je jos 1-2 godina i gotovo, a prekrupan je da se vraca u LH kao Couture...inace ovo su mi prelasci najgluplja stvar, kad covjek ima blizu 115kg i onda smanjuje kile, najveca glupost!