Monday, October 31, 2011

GOTOVO JE

Mirko Filipović povukao se iz aktivnog sporta 
”Uoči ove borbe prvi put mi se dogodilo da sam preskočio dva treninga. Sat bi zazvonio u sedam, a ja bih se okrenuo na drugu stranu. Nisam to mogao više podnijeti, počela me opterećivati ta samodisciplina. Ja sam svoje ovom sportu dao, ne želim više biti vojnik. Za mene život tek sada počinje”, izjavio je Cro Cop, a prenosi Net.hr. “Dosta sam se tukao, pun mi je kufer svega. I putovanja i tog promotivnog razvlačenja. Borim se već 20 godina, trebam i ja malo živjeti, naspavati kad mi se spava, da ne moram u dvoranu kada otkuca u 17 sati ako nisam raspoložen. Želim otići u svoju rodnu Privlaku i ostati koliko mi se ostaje, a ne da moram juriti natrag jer me čeka trening u ponedjeljak ujutro."

Vjerojatno 90% nas u HR i šire nebi pratili ovaj sport a neki nebi ni čuli za njega da nije Mirka Filipovića u svijetu poznatog kao CRO COP.
Nakon veličanstvene karijere u K-1 ringovima CroCop se prebacio u Pride organizaciju gdje je pronašao svoju drugu ljubav ULTIMATE FIGHT. U tim godinama kada je Pride bio na vrhuncu bio je i Mirko pa je tako njegovo ime odzvanjalo diljem svijeta, spektakularne borbe i zavidni rezultati krasili su našeg borca. Prelazak u UFC nije se pokazao dobar, loši rezultati prepisuju se manjku motivacije i zasićenosti.
U UFC-u imamo samo jednog predstavnika Pokrajca koji je vjerojatno pred odlaskom kao i Reljić zato
dobro čuvajte CROCOP team majice da se jednog dana prisjetite velikoga imena jer ovakav kao on više se ne rađa.

5 comments:

Anonymous said...

skoro mi došla suza na oko, pitam se dali još pratiti ovaj sport ili ne?

Anonymous said...

dobro ovih 90 posto nije trebalo

Mario D. said...

legendo, sada se na miru naspavaj i odmori

Anonymous said...

Ostat ce zapamcen kao jedan od najvecih u povijesti sporta!
Croatian pride!
Hvala Mirko!

Anonymous said...

ima jos i stipe miocic :)