Monday, March 21, 2011

Dana White: Što je sljedeće za Jon Jonesa, Mirka Filipovića i Strikeforce

Nakon što se slegla prašina oko priredbe UFC 128 Dana White je kazao što dalje

Predsjednik UFC-a Dana White prokomentirao je novog prvaka Jon Jonesa, vidno zadovoljan White je imao samo riječi hvale za ovoga mladog borca. U razgovoru se dotaknuo i Mirka Filipovića kojeg je također pohvalio kazavši kako ga jako poštuje te da je iznenađen njegovom sposobnošću da se nosi sa današnjim većim, težim i mlađim borcima, na kraju je objasnio kako je ovo najvjerojatnije Mirkova zadnja borba u UFC-u.

6 comments:

Anonymous said...

J*bo kro kapa i šoguna. Stavio sam 20 eura na njih dvojicu i izgubio. Najgore od svega je da je šogun tapkao. :(

Anonymous said...

cekaj stavio si na shoguna protiv jonesa????????????????????

Anonymous said...

Pa da. :) Nije mi toliko žao što je kro kap izgubio, koliko šogun. Pa ne možeš ići toe-to-toe protiv nekoga tko ima puno dulje ruke i višlji je za glavu. Potpuno kriva strategija šoguna. Od veterana sam ipak više očekivao. Sada više niti nemam za koga navijati u UFC-u, osim kad Alistar dođe. Nadam se da će nekoga dobro prebiti. :)

Anonymous said...

shogun je i mogao samo tako na jonesa,probat sa stojkom...to mu je najjace oruzje...sta si ti mislio da ce shogun bacit jonesa??

Anonymous said...

Mislio sam da će la lupati po nogama kao u 1. meču protiv Machide i ne ići u klinč. Pa one tanke nožice jednostavno te pozivaju da ih skršiš. :) Ako bi ga tako uspio jako ozljediti dovršio bi ga bez problema kasnije na podu ili stojki.

Anonymous said...

shogun jonesu nemoze prici...jones je u svakom segmentu jaci pa i u stojci...nemoze mu nitko uzet titulu ko ni gsp-u...