Friday, March 11, 2011

Fedor Emelianenko ne ide u polutešku kategoriju

M-1 Global demantirao glasine

Već neko vrijeme po internet portalima kružila je vijest kako će nekada najbolji borac teške kategorije Fedor Emelianenko spustiti kategoriju i krenuti u okršaj sa MMA legendom Dan Hendersonom.
-Možda je to plan Strikeforcea kako bi spasili ugled uzdrmanog velikana, prelazak u polutešku i borba sa prvakom Dan Hendersonom privukla bi veliku pozornost obožavatelja no o cijeloj toj ideji M-1 Global nema pojma.
M-1 Global chief, Evangi Kogan:"Fedor uvijek donosi glavnu odluku . Ne mogu govoriti u njegovo ime. Mogu samo potvrditi da nije bilo nikakvog govora o spuštanju kategorije stoga se ne želimo upletati u raspravu o borbi sa Dan Hendersonom."

4 comments:

Anonymous said...

koja glupost do neki dan je bio nepobjediv,nedodirljiv,baddest man on the planet a danas se poluteska spominje,kakva poluteska bogova ako je izgubio 2 borbe u karijeri kao ne može se vise boriti u teskoj jer nema 120kg,onda bi svi trebali preci u polutesku,može on još puno toga napraviti u teskoj

Anonymous said...

moze jedino popusit puno borbi i u teskoj i u poluteskoj

Anonymous said...

ima sreće što M-1 Global upravlja njime inače bi on imo još više poraza i puno bolji obraz u svijetu

>Fedor-fan said...

to su idioti koji nemaju pojma sta pricaju,ima samo jedan poraz zbog greske i jedan koji je izgubio od veceg borca i odmah nije dovoljno vellik,tako su govorili i za Mirka kad je poceo gubit a govorit se i za Caina, nitko ne gleda da su bas Fedor i Mirko razvaljivali najvece gorostse, ako su manji od ostalih ne znaci da su losij sto su godinama dokazivali al eto ima idiota koji samo cekaju da legendama dodje kraj pa da pljuju po njima zbog nekih "nedostataka"...koji je smisao prelaska u nizu kategoriju, onda bi svaki HW borac treba poslje par poraza spustat kategoriju pa za 10g borit se u pero kategoriji, eto kako ti idioti razmisljaju!