Monday, March 14, 2011

Strikeforce dobio male promjene

Od sada kao i u UFC-u

Male promjene stigle su u Strikeforce organizaciju koja je sada pod palicom Zuffa odnosno UFC-a. Od sada se u borbama pod Strikeforce krovom uvode UFC pravila što znači da su udarci laktom u parteru dozvoljeni. Jedina iznimka koja ostaje jest Strikeforce borilište hexagon, zaštitni znak organizacije.
Lorenzo Ferditta:" Nastaviti će koristiti hexagon, jedina promjena koja će stupiti na snagu jest pravila koja se koriste u UFC-u"

14 comments:

Anonymous said...

početak kraja

Anonymous said...

hahahah tako je....malo po malo.....

Anonymous said...

tako i treba...ufc=mma

>Fedor-fan said...

kakva su ovo glupa pravila, nema laktova,koljena,socera nicega stvarno bezveze...ovo i nebi bilo toliko lose kad bi se DW smjenio ili barem poginuo da ne lupeta gluposti stalno, kad bi se normalno vodila organizacija sa turnirima i da borci sami stvaraju karijere neovisno o tome kako ce se svidit DW onda bi bilo bolje nego Pride ali nastave li kao dosad bit ce to obican cirkus i samo blijeda uspomena na nekadasnje borbe!Jedva cekam da SF-ovci razbacaju UFC-ove teskasa pa da napokon svi vide tko je bolji!

Anonymous said...

sinko pogledaj sta pričas....DW poginuo??.......ki da ti je obitelj pobio tolko ka mrzis samo zato sto je fedor ostario i ne želi se borit sa elitom(UFC)...vec se skriva po poluorganizacijama.......a sad nemoze

>Fedor-fan said...

mrzim idiota i zelim da crkne jer kvari najbolji sport.,a ti pogledaj malo kakve gluposti pricas, od koga se to Fedor krio? Kad je Pride zavrsio u UFC-u su bili Arlovski,Silvya,Mir,Lesnar,Randy i ako mislis da je od njih bjezao ti nisi normalan.,Arlovskog i Silvyu je razbio dok su bili na vrhuncu, Mir i Lesnar svi vidimo di su sad i svi koji nesto znaju i prije su vidili da to nisu neki borci, a Randy je jednostavno star...i Fedor je izabrao bolju organizaciju bar sto se tice HW jer nije vazno koja je organizacija uspjesnija nego di su borci bolji a to su uvjerljivo SF!

Anonymous said...

ufc je bolji po apsolutno svakoj kategoriji...a DW je stvorio najbolju mma org u povijesti mma(UFC)...zasto komentiras kad ne gledas realno i nemas pojma,nego si u bedu jer je debeli rus pusiona??

>Fedor-fan said...

debeli rus i Pride su stvorili ovaj sport a UFC je samo nastavio, a ti si toliko glup da samo znas pricat UFC UFC...prije su bili bolji Prideovi borci od UFC-ovih a sad su SF-ovi bolji i to svak zna

Anonymous said...

SF ima samo overeema,werduma i to je to...ti si neznalica cim kazes da SF ima bolje borce od UFC-a...

>Fedor-fan said...

ooo glupane dosadni

Anonymous said...

nemas argumente...SF je tolko jak i mocan da su se predali UFC-u da ne propadnu...suti neznalico

>Fedor-fan said...

je me zivciras pa to nisu istine, ja nesto napisem ti kazes UFC ja opet nesto napisem ti opet UFC i stalno tako, bolan boli me k.... za UFC-om i SF, znas li ikad nesto o borcima rec a ne samo neke gluposti ponavljat stalno, bale balavi!!!

Anonymous said...

ti si gore spomenuo pride i SF,a obadvije te organizacije su se dale u ruke UFC-u...mislim da to dovoljno govori

Anonymous said...

evo jedna usporedba, ufc je imao arlovskog,silvyu,mira,jeff monsona,ricco rodrigeza,coutura koji su jednako dobri kao i danas ovi novi u ufc, a opet je pride bio daleko gledanij i bolji borci