Sunday, March 13, 2011

UFC/Strikeforce Fedor,Henderson i Paul Daley

Nastala je blaga pomutnja među borcima nakon jučerašnje velike vijesti

M-1 Global izvijestio je javnost kako UFC kupnja Strikeforcea nema nikakve veze sa Fedorovim ugovorom. Ugovor koji Fedor ima nije potpisan sa Strikeforce organizacijom već sa TV kućom Showtime.
M-1Global:"Kupnja Strikeforcea ne utječe na M-1 Global, mi surađujemo sa Showtime i zbog toga smo jako sretni."
Dan Henderson- borac koji je napustio UFC zbog financiskih razloga priznaje da je ostao šokiran jučerašnjom vijesti. U potpunosti je spreman za nove ugovore bez obzira na prijašnje neslaganje.
Dan Henderson:"Malo je šokantno. Bilo je nekakvih glasina prije šest mjeseci ali sada me ovo šokiralo. Nemam planove da odlazim iz organizacije, imam još jednu borbu po ugovoru a nakon toga ćemo vidjeti što dalje. "
Paul Daey- Ovaj borac definitivno je razočaran ovom vijesti, izgleda kako je njemu ovo najteže palo. Ne samo da Daley nije u dobrim odnosima sa Dana Whiteom , on jednostavno ne podnosi cijelu Zuffa kompaniju.
Paul Daley:" Posao će ići kao i obično .... a što ako se ja ne želim boriti za Whitea i Zuffu. Nisam siguran što sada raditi , boriti se za Strikeforce i biti Strikeforce prvak te stavljati novac u Whiteov i Zuffa džep.

9 comments:

Anonymous said...

hahahahahah kako je ovaj Daley sada popušio, kako mu se sada White smije iza leđa hahhahhhaha

Anonymous said...

pitanje je vremena kada ce se SF potpuno ugasit i ufc ga potpuno preuzet kao i WEC...

Anonymous said...

neka ga ugusi ali barem neka dozvole turnir do kraja onda neka svi budu ufc pa neka se bore overeem i cain kao 2 najbolja na svijetu trenutno po meni

>Fedor-fan said...

koja je ovo glupost, gadi mi se ovaj sport, vise nece bit borbi samo svadja priko medija i guranje na vagi, stvarno zalosno...volio bi da se Fedor i jos neki borci povuku da ih ne gledam u ovom cirkusu koji dolazi!!!

...MMA WORLD BLOG said...

Sve ostaje kako je i bilo što uključuje i Grand Prix, jedino što se može promijeniti jest lokacija održavanja priredbe.

>Fedor-fan said...

znaci UFC ce dobivat samo malo zarade a borci ostaju u organizacije bez medjusobnih borbi?

...MMA WORLD BLOG said...

Upravo tako. Dana White je rekao kako će ukoliko mu se svidi neki borac razgovarati sa Scott Cokereom da ga prebaci u UFC (i obrnuto) što će se rijetko dešavati. Ako prebaci glevne igrače naštetiti će organizaciji Strikeforce koju je masno platio. Ukratko Zuffa je samo vlasnik Strikeforcea i neće se miješati u posao organizacije osim što će uzimati zaradu i pomagati u problemima

>Fedor-fan said...

nije mi jasno zasto to, SF je imao odlicnu HW jer su tu borci koji su dosli neokrznuti iz Pride ili su ih sami stvorili i mogli su se sirit.,jedino Werdum je bio u UFC-u i dozivio onaj nesretni poraz ali je dobio 2 UFC-ova dobra borca, tako da su mogli bolje radit s teskom kategorijom nego UFC

Anonymous said...

ovo je najveca glupost sto su napravili