Tuesday, May 31, 2011

Strikeforce: Fedor vs. Henderson Trailer

112 comments:

flatinovic said...

dobit ce ga fjodor...on ima samo problema sa velikim borcima.

Anonymous said...

Da velikih problema ima pa ga nitko nije dobio 10 godina ma bravo!

Anonymous said...

ajde reci mi koga je on to velikog molim te dobio,da je konstitucijski slican silvi ili lesnaru?

Anonymous said...

Fedor je u vrhuncu karijere dobija mirka filipovića, minotaura, Tim Sylviju, 2 borca koji su se među najboljim teškašima u strikeforcu(arlovskog i rogersa), čovjek 10 godina nije izgubio borbu ejj 10 godina čovjek koji ima 34 profesionalne borbe(ne par borbi i ne u organizacijama gdje nakon 2,3 borbe dolazis to borbe za titulu).On je jedan od ljudi koji je najviše promovirao ovaj sport dok neke "zvijezde" ufc-a nisu bili ni punoljetni.Zbog sve toga on i je najveci, zbog svega toga ce za sljedecu borbu dobit milju ipo dolara, zbog svega toga čovjek ima toliko fanova.Tako ne pisi gluposti nego odaj mu priznanje...

flatinovic said...

pa ja cijenim fjodora puno,samo kazem da on nema izgleda boriti se protiv onako velikih boraca i to je cinjenica...a da je on najveca legenda ovog sporta tu nema spora.

Anonymous said...

kakav god da je Fedor je legenda

santos dere fedora za rucak said...

fedor pazi se samo overhand right-a od hende jer si najebo ako te potrefi

Anonymous said...

henderson dobija.......big foot je nadjača fedora u stojci a mogu mislit kad hendo počne mlatit

Anonymous said...

hendo ce debelog razvalit ko kantu

Anonymous said...

hahahah Fedor nema izgleda protiv vecih boraca hahah, koji si ti car, tko vec 10g mlati borce vece duplo od sebe, i za tvoju informaciju Silva nije nista bolji(ako ne i losij) od Ogave,Syilvie,Arlovskog,Rogersa koji su njegove velicine pa cak i Choi i Zulu su bili dostojni protivnici, Silvi je prednost jedino sto je uhvatio Fedora na zalasku karijere a da je borba bila prije 4-5g Fedor bi ga pojeo! Zato ne prosipaj se kad nemas pojma!

Anonymous said...

fedor nebi dobio silvu ni prije 10 god...

Anonymous said...

Demolirao bi ga. I njega i sve ostale. Ti se ne razumijes u MMA ocigledno. I za onog sto spominje kojeg je poznatijeg borca dobio? Pa sve ih je dobio. U skorije vrijeme, do prije par godina su izasli neki novi borci. Pa koga je to poznatog dobio UFC prvak? Nemojte da pisete gluposti, covjek je najbolji i niko ga nece preteci ni za sledecih deset godina po postignutim rezultatima. Sad ima boljih boraca to stoji, mladji su i zeljni uspjeha. Ali opet nema ih mnogo. Fedor je na zalasku karijere i nema neku zelju za pretjeranim uspjehom.

Anonymous said...

fedor je izgubio i od mirka samo su mu poklonili pobjedu,a iz ufc-a bi ga silovalo minimalno 10 teskasa i 5 poluteskasa...

Anonymous said...

HAHAHAHAHA!!!!

Anonymous said...

hahahah, kazu da za djecu nije dobro gledat ovaj sport pa bi ti preporucio da pocmes gledat onaj Dragona Ball Z pa tamo pricaj tko bi bio jaci Goku ili Vegeta a ostavi se pametovanja o MMA jer svakim danm se sve smjesnij!

flatinovic said...

a ti si kao neki stucnjak za mma,pogledao si dvije borbe pa sad tu govoris gluposti...jadan si,ali vidim da ti dobro pratis te crtice kad znas imena likova svaka cast!

Anonymous said...

ovaj klinac je presmjesan ali ocito je da si i ti takav!

flatinovic said...

ja samo govorim cinjenice,ali dobro necemo se sad svađat tu kao da smo neki primitivci...

Anonymous said...

fedor je izgubio i od mirka samo su mu poklonili pobjedu,a iz ufc-a bi ga silovalo minimalno 10 teskasa i 5 poluteskasa...

Anonymous said...

kakve bolan cinjenice, kazes da nema sanse protiv vecih boraca a godinama ih razbacuje i sad kad je ostario sto se dobro vidi izgubi jednu borbu i odmah kazes da nema sanse protiv vecih boraca, pa Fedor su sad male snase i protiv manjih a puno mladjih boraca, ako mislis da je bio mladji da nebi nijednom pogodio Silvu (koji je spor) onim svojim najbrzim kroseima ikad onda nemamo sta pricat! A ti klince mali opet ti govorim pocmi gledat onaj crtic pa se negdje u vrticu raspravljaj tko je jaci!

santos dere fedora za rucak said...

"fedor je izgubio i od mirka samo su mu poklonili pobjedu,a iz ufc-a bi ga silovalo minimalno 10 teskasa i 5 poluteskasa..."


daj pogledaj jos jednom taj fajt pa procijeni opet ko je pobjednik, cista pobjeda od fedora mirko je samo u prvoj rundi pokazivao nesto a poslje je bio solidan

flatinovic said...

iskreno fedor je bio bolji od mirka ,nazalost...a ja kazem za fedora da sad nema sanse protiv velikih boraca,a ovaj sport nije moguce usporedjivati sad i prije 5-10 godina,jer je puno evoluirao,te kao i u svakom sportu se ne mogu usporedjivati razlicite generacije...kao da u tenisu debatiramo tko je bolji Bjorn Borg ili Rafa Nadal,to se ne usporedjuje.

Anonymous said...

opet pocinjes s glupostima, ne moze se usporedjivat danasnji prosjecni borac npr. Shaub i nekad neki japanac ali kad pricamo o Fedoru,Mirku,Minotauru,Barnetu i dr. oni ce se moc usporedjivat sljedecih 100g. Fedor je sad star i zato je izgubio i nece jos dugo kao i svaki drugi borac kad ga godine stignu, i jako se puno promijenio sport a 50% stare garde jos uvijek na vrhu!

flatinovic said...

ajde molim te kako ti mozes sa sigurnoscu rec da bi fjodor dobio velasqueza ili Mira...danasnji stil borbe je puno drugačiji nego prije 5-10 godina,pa sad govorit da bi fjodor dobio sve UFC-ove borce je u najmanju ruku glupo.

Anonymous said...

ne mozes ni ti sa sigurnoscu reci da bi Cain dobio propalicu kao Gary Godrigge, ali ako usporedjujemo borce u najboljim danima Fedor je daleko iznad svih, stil je drugcij jer su pravila drugacija i borba je u kavezu a ne ringu! I za tvoju informaciju Mir je stara garda kao i Fedor i Mirko pa pogledaj da je jos u vrhu,iako mi nije neki borac ni on a i Cain!

flatinovic said...

Mir je bio prvak 2004.godine i da mu se nije dogodila ona nesreća bio bi dugo sampion,te po tome ako uspije ponovno uzet pojas onda bi bio uspjesniji od fjodora...fjodor je bez sumnje najveca legenda ovog sporta,ali ne mozes rec bi ih fjodor od prije 10 godina danas sve dobio.

Anonymous said...

Mir je borac koji je imao puno srece i nikad nece bit blizu Fedora jer gubi svaku drugu borbu lako je u UFC-u prije bit prvak (a i sad) kad je svaka druga borba za prvaka! Opet ti ponavljam ne moze se sa sigurnoscu znat ko bi koga dobio ali onaj stari fedor je jedan jedini i daleko najbolji,najkompletnij,najsavrsenij,najbrzi,najeksplozivnij jednom rjecju najbolji!!!

Anonymous said...

mir je katastrofa od borca

Anonymous said...

fedor je smjesan u usporedbi s ufc teskasima...

Anonymous said...

dijete balavo ti si smijesan u usporedbi s bilo kim na ovom forumu!

flatinovic said...

Ma slazem se da je fjodor tada bio najkompletniji borac bez dvojbe,ali mislim da je sad veca konkurencija i ima vise kvalitetniji boraca nego tada kada su bili fjodor,minotaur i mirko...a sta se tice Mira,pa on je izgubio samo dvije borbe,one prije se ne mogu racunati jer se vracao poslije teske ozlijede tako da cemo vidjet kako ce on nastavit svoju karijeru.

Anonymous said...

ovo je ves smijesno, borbe koje je izgubio ne racunaju se a one koje je dobio racunaju, svi one imaju razne nesrece i svasta nesto pa se opet vracaju...danas je veca konkurencija i ima vise kvalitetnijh boraca ali ako gledamo top 15 onda je to tu negdje i nemoguce je reci ko bi bio jaci ali posto smo staru gardu vidili u svim situacijama zasad su bolji a ne kazem da mozda Santos i Cain nece bit novi Fedor i Minotaur, ali zasad imaju premalo borbi!

flatinovic said...

ma slazem se ja da imaju malo borbi,ali sto se tice Mirs nije on imao malu nesrecu,pa on je tesko stradao u prometnoj nesreci mislili su da nece vise ni hodat bez staka,a on se vratio borbama tako da mu svaka cast i to nije uopce smjesno.

Anonymous said...

fedor se nikad nije borio sa kvalitetom kakvu posjeduju ufc teskasi...

Anonymous said...

dijete malo ti suti nemam se namjeru raspravljat s nekim 10-godisnjakom...Flatinovic ne kazem da je to smijesno nego ono sto si rekao da mu se porazi ne kontaju, svaka cast Miru sto se vratio nakon nesrece ali budimo realni bolji je borac sad nego prije, svi se oni nakon neceg vrate, ne mora to bit neka nesreca neki imaju i psihickih problema, ali ako to zanemarimo Mir nikad za mene nije bio vrh MMA, on je definitivno medju najboljim ali nikad u rangu Fedora,Santosa,Minotaura i dr. jednostavno je imao puno srece osobito se probio pobjedom protiv Minotaura jer je ovaj bio nespreman!

Anonymous said...

cuj ovoga, koji to su kvalitetni teskasi u ufc-u, lesnar,mittrione.shaub,nelson, hahahhah

flatinovic said...

po meni je Mir puno kompletniji borac od Santosa,a daleko bolji od minotaura cija boksacka tehnika je u najmanju ruku katastrofa te je cijelu karijeru temeljio sqamo na bjj,a sta se tice fjodora to se slazem da jos nije njegovog kalibra,ali mogao bi daleko dogurat sve ovisi o slijedecih nekoliko borbi pa cemo vidjet.

Anonymous said...

tako ste srali kad sam rekao da ce werdum i silva nabit fedora...fedor ako skupi muda i ude protiv top 8 teskasa i poluteskasa u ufc-u razbit ce ga ko macku...

santos dere fedora said...

kao šta je mirko smiješan kao šta je wanderlei, big nog i tako dalje smiješan tako bi i fedor bio smiješan imao bi sve poraze protiv prve petorke u heavy-ju ili u light heavy-ju jer to je čista realnost

Anonymous said...

Santos forsira stojku u kojoj je presavrsen kao i Minotaur u parteru dok je Mir podjednako dobar u svim podrucjima ali zbog tog se ne moze mjerit npr. s Minotaurom u parteru ili sa Santosom u stojci, jer Mir je dosad nokautirao samo jednog borca onog propalicu Simsa a parter mu se pogorsao tako da ne znam dokle se jos moc, i Nelsona je mogao zavrsit a nista nije napravio!

Anonymous said...

hahahaha, jedino ste smjesni ti i ovaj klinjo ali razumijem vas, on ima 10g. znam kako je to a ti si toliko jadan i bijedan da glumis neku mangu ovdje gdje te nitko ne zna, vjerovatno nemas druge zanmacije pa se ovako zabavljas, ali sta ces koliko si god zalostan i ti si covjek, mogu prepostavit da ti nije lako!

Anonymous said...

to da fedor ne pripada u top 8 i u teskoj i u poluteskoj to su cinjenice

santos dere said...

ne ti si smiješan jer braniš fedora fedor je najbolji borac svih vremena ali trenutno je loš i nije u top pet heavy-ja ili light heavy-ja budi realan dečko

Anonymous said...

Evo da se i ja ukljucim. U TOP 5 nije, ali u TOP 10 zasigurno jest. To pokazuju isve moguce ljestvice, koje sacinjavaju ljudi koji su za to veoma kompetentni. I da, ne bih mijesao kategorije. Da li je Anderson Silva bolji od Caina ili recimo John Jones od Owereema, to vjerojatno nikada necemo saznati.

flatinovic said...

Za tvoju informaciju Mir je nokautirao i minotaura,a Santos ima bolju stojku ali samo to a mma je puno vise od toga tako da cemo vidjet kako ce on proc protiv ovih najboljih boraca.

Anonymous said...

jones bi rastavio fedora,a za par godina ce u tesku pa i overeema

Anonymous said...

ooo kako me zivcirate, o cemu go raspravljamo rasprava ode u smjeru da je Fedor jos uvijek najbolji...idemo ispocetka, flatinovic po stoti put ti govorim Mir je pobijedio Minotaura jer je ovaj bio totalno nespreman o cemu i danas pricaju svjetski portali i zato Minotaur stalno trazi revans, nije ga nokautirao nego je ono bilo TKO i to je borba koja je Mira najvise digla i o tom pricam da je imao srece jer je uhvatio Minotaura na ljevoj nozi,kao Gonzaga Mirka kad je Mirko prije borbe izjavio da mu je dosta ovakvog zivota i usao u borbu kao da ide na baustelu! Santos ima savrsen stand-up i zasto bi uopce rusio protivnike kad mu to nije potrebno jer je u stojci najbolji! Rasprava nije pocela o tom jeli Fedor najbolji nego o tom da je i prije pobjedjivao borce Silvine kvalitete i valicine ako ne i bolje, sad nije najbolji sto je svima jasno jer ipak je penzioner(na njemu se vidi kako se promijenio a i izgleda 5-6g starij) i nije mu puno ostalo ali u svojim danima mogao se nosit sa bilo kojim borcem danas i jos uvijek je top 10, trenutno su ispred njega Cain,Santos,Werdum,Silva,Overem i Lesnar ali svi znamo da Lesnara 50% boraca moze razbit, dakle Fedor je na 6. mjestu! I zamolio bih klinju da se ne uplice u rasprave u kojim sam ja odi u djecji vrtic pa tamo pricaj ko je jaci!

flatinovic said...

po cemu je to overeem bolji od Mira ili Carwina pa covjek nije dobio nikoga u borbi pa mma pravilima ili ovaj werdum pa covjek je kanta za napucavanje slucajno dobio fedora i sad je u top 5..daj molim te.Cain,Carwin,Santos,Mir i Overeem su top 5, a fjodora vise nemozemo smjestit ni u top 10 jer nije zadnjih 5 godina dobio pravu borbu.

Anonymous said...

sad tek vidim da si i ti neki klinjo i neda mi se vise s djecom pricat osobito kad kazes da Werdum kanta i slucajno dobio Fedora...Overem nije dobio neke borce ali je strasan i bit ce netko i nesto, Werdum je odlican borac kazes da je kanta a ima samo jedan poraz nokautom od Santosa gdje je presudio onaj nesretni udarac dakle Santos se nije s njim igrao kao npr. Lesnar s Mirom ili Santos s Nelsonom, o Carvinu ne treba pricat nista do sljedece borbe jer nacin na koji je izgubio je zalostan i koliko to je on boraca dobio samo Mira,Mir gubi svaku drugu borbu i nije uopce neki borac, Fedor je dobio u zadnjim borbama Arlovskog,Syilviu i Rogersa koji su odlicni!

flatinovic said...

hahaha daj molim te ne pricaj gluposti...fedor je dobio Sylviu koji je banana,a Mir ga je dobio kad je on bio najbolji za tvoju informaciju,arlovski je borac koji je nokautiran zadnja tri puta i to brutalno...ali da borce koje je fedor dobio su odlicni a Mir samo ima srece i lake protivnike..meni se cini da si ti ovdje neki klinac.

Anonymous said...

ma lud covjek...fedora nema nigdje

Anonymous said...

s Mirom su se Lesnar,Carivn,Vera,Cruz,Ian doslovno igrali u ringu, pogledaj malo borbe,(i svaku mu cast za pobjedu protiv Syilvie to mu jedino priznam) a Arlovski i Syilvia su bili prvaci, Syilvia je tada imao preko 30borbi i samo 4 poraza a Arlovski u zadnjih 13 borbi samo 2 poraza od Syilvie i u to vrijeme su obojica bili odlicni borci, zato balavci vec sam vam rekao idite u vrtic raspravljat ko je jaci a MMA je ipak previse za vas!

flatinovic said...

daj molim te ti si kao neki strucnjak,to sta si nki navijac fjodora i tu govoris gluposti to je stvarno previse,a da ti je taj tvoj emelianenko takvo cudo potpisao bi odmah za UFC,a ne bi se skrivao po drugorazrednim organizacijama,,,a da je dosao odmah tamo prosao bi kao i Mirko nalupali bi ga ko i sad samo bi mogao rec da je izgubio od najboljih a ne od ovih anonimaca ili UFC-ovih otpadaka...a te gluposti koje govoris o Mir su stvarno zalosne..borba protiv Iana je bila 2002.godine kada je tek pocinjao karijeru,CVarwin se nije igrao sa njim nego ga je dobio,a protiv Vere i Cruza se covjek tek vracao nakon katastrofalne motoristicke nesrece tako da ne sramoti se govoreci gluposti o covjeku koji je legenda ovog sporta i trenutno top 5 HW,a ne kao onaj fjodor koj izbjegava borbe.

Anonymous said...

hahhahaha na kojim je ljestvicama Mir top 5! Fedor je jedan jedini koji sad odlazi i gotovo!!!

Anonymous said...

sto se toce organizacija UFC je daleko najbolja ali ako gledamo samo teskase onda nema rijeci da SF bolji!

santos dere said...

"jones bi rastavio fedora,a za par godina ce u tesku pa i overeema"

realno da jones bi opcio fedorom i on ce biti najbolji mma borac jos malo

flatinovic said...

Koji su to HW borci iz SF bolji od Velasquesa,Santosa,Carwina,Mira ili Lesnara kad je zdrav??
Arlovski,Barnet,Rogers,Werdum,Fedor su pusiona,a ne borci,jedino Overeem im moze konkurirati i mozda big foot silva ali mozda.

Anonymous said...

overeem i veliko mozda werdum i silva

Anonymous said...

hahahahah,"Lesnara kad je zdrav" hahaha a sta on cesto ulazi u ring s temperaturom ili prehladom ahahah., Fedor(iako je sad losij i dalje je bolji npr. od Lesnara i Mira), Overem kompletan i savrsen borac, Werdum najbolji parteras, Silva ogroman,cvrst, g&p ima strasan,majstor BJJ a i stand-up solidan,Kharitanov cvrsci od stijene pokazao se u doba Pride ali tek sad nastupa u punoj snazi,Barnet iako je idiot odlican je borac solidan stand-up a odlican parter,Rogers dobar udarac, Del Rosario i Cormier novi mladi borci bez poraza koji su kompletni borci i odlicni,Grigs takodjer na dobrom putu, UFC ima Santosa, Caina i mozda Carvina i jos Minotaura,Mir je osrednji borac svaki od ovih gore bi ga pojeo Lesnar je nula,Nelson jos veca nula, zatim Shaub katastrofa pa Mittrione itd. sve te njihove nove zvijezde su ravne nuli

flatinovic said...

hahahahha da je fedor bolji od Mira i Lesnara ti si ili glup ili ne pratis mma...Overeem se ne moze jos sa nikim usporedjivat dok ne odradi barem 3 kvalitetne borbe,a ove ostale gluposti koje govoris je nepotrebno uopce komentirat...Rosario i Cormier bez poraza hahaha a skim su se uopce borili...Grigs na dobrom putu to je tebi kao neki argument,smjesan si...tu pljujes po UFC-ovim borcima iz nekih svojih osobnih razloga,a uzdizes borce iz SF-a koji nisu jos nijednu kvalitetnu borbu odradili sa argumentima na dobrom putu,ti si kao na njihovim treninzima svaki dan pa to mozes potvrdit...daj se malo stabiliziraj i ne pisi gluposti ovdje jer je ovo jako dobra stranica da bi je ti sramotio svojim glupim i neutemeljenim tvrdnjama!

Anonymous said...

pa bale balavi, Lesnae ima omjer 5-2 i koga je uopce pobijedio,Mir gubi svaku drugu borbu,koga je Carvin pobijedio samo Mira,Cain samo Minotaura i Lesnara a ima 9 borbi, jedino se Santos dokazao, a borci u SF Fedor,Overem,Werdum,Silva,Barnet,Kharitanov iza sebe imaju hrpu kvalitetnih borbi i zatto ne glumi strucnjaka jer nemas pojma, vjerovatno si poceo pratit MMA prije par dana pa sad mislis da znas nesto e pa kao i svaki klinac i ti nemas pojma, kad kazem da su na dobrom putu to znaci da jos nemaju poraza i da se mogu boriti s boljim borcima jer su se pokazali a ne kao Lesnar koji je imao omjer 2-1 i dobio priliku za prvaka!

Anonymous said...

ova je stranica kao i ti balava i smijesna, jednostavno pravise djeca na njoj ali eto drago mi se ovako raspravljat malo!

flatinovic said...

ma daj molim te ovo mi je zadnji komentar na ovom post jer mi se neda raspravljat sa nekim jadnicima kao sta si ti koji je kao neki veliki strucnjak(mozda najbolje da ides komentirati borbe na neku americku televiziju),a govoris da Overeem ima hrpu borbi iza sebe pa covjek je dok se nije abnormalno nabildao bio kanta za napucavanje,sta su od njega samo napravili Arona i Shogun,a ove druge gluposti nevjerojatno...shvati da fedor je bio odlican prije 5 godina sad je gotov i nemozes ga stavljat ni u top 10 trenutno,a ovi tvoji ostali borci koj se bore jednom u 3 godine su smjesni kao i ti..tako da prestani tu gluposti govorit jer si jadan...se ti mozda profesionalno bavis nekim borilackim sportom da uoce shvacas sta govoris??mislis ako si gledao par borbi na tv-u da si pametan..radije si nadji neki posao a makni se od komentiranja!

Anonymous said...

za tvoju informaciju treniram MMA i to s ljudima koji se itekako razumiju zato ne vrijedi ti govorit meni da nemam pojma jer si pored mene tek mali klinjo koji zeli ispast neki strucnjak ali jednostavno nemas pojma, kao i onaj klinac sto stalno prica o UFC-u(osim ako ti nisi on) tako si i ti presmijesan! Nemas argumenata nista objasnit samo kazes ovi je jaci oni je jaci, kao sto sam vam vec savjetovao tebi i svim klincima ovdje, pocmite gledat onaj crtic Dragon Ball, i ondje se cesto tuku pa raspravljajte tko je jaci jer MMA je malkice previse za vas a vi ste presmjesni!

flatinovic said...

ma ti treniras sad bi ti ja rekao sta,jer da treniras nebis govorio takve gluposti protiv Mira koji je legenda ovog sporta ili Carwina koji ima samo jedan poraz u karijeri i u toj borbi je bio bolji,a Overeem koji jos nema ni jednu pravu borbu po mma pravilima,jedini pravi uspjeh mu je K1...mozda bis ti trebao gledat te crtice a ne tu pljuvat po borcima koji po svim stranim portalima itekako vrijede,ali ne ti si pravi strucnjak jer malo lupas po vreci a ostali nemaju pojma...ma bravo kao st ti pametan.

Anonymous said...

kad smo kod stranih portala, za Lesnara pljuju gore od mene,Mira cesto omalozavaju pa cak i Dana White cesto izjavi puno tog protiv njega, za Carvina kazu da ako ono nije bio nesretan slucaj protiv Lesnara onda on nije top borac,za Overema da otkad je presao u HW nije pobijedio top borce ali da izgleda i bori se savrseno i da ga ceka blistava karijera! Ako je Mir legenda sta je onda Fedor, Carvin ima jedan poraz a s kim se borio, ako kazes da sam ja smijesan kad kazem da je Rosario na dobrom putu gotov je isto Carvinu, i Carvin je imao gotovo sve borbe protiv trecerazrednih boraca!

flatinovic said...

Carwin je dobio Mira i Gonzagu koji je tada bio jak,a protiv lesnara je bio dominantan...a Overeem izgleda dobro to nema nikakve veze tek ako osvoji ovaj turnir onda ga mozemo stavit u top 5,ali ocito si ti neki fan SF-a pa sve iz UFC-a ne valja,ali ocito se mi necemo nikada slozit tako da ovo nema smisla.

Anonymous said...

da Gonzaga je jak a pobijedi ga Werdum 2 puta koji je kako ti kazes kanta za napucavanje, Gonzaga je trecerazredni borac koji je kako sam vec rekao imao srece jer je uhvatio Mirka na ljevoj nozi,onaj koji osvoji turnir je broj 1 a ne top 5.,i nisam ja nikakv fan SF-a jer priznam da je UFC najbolji i ima najbolje kategorije osim HW, jer se UFC-ovi teskasi dignu u nebesa nakon 2 borbe i onda jednostavno padnu u zaborav, dobar su ti primjer Gonzaga,Lesnar,Nelson a ubrzo ce to bit Shaub i Mittrione, dok su vecina SF-ovih teskasa to godinama gradili, UFC zasad ima Caina i Santosa njima svaka cast, mozda Carvin i jos Minotaur pa eto donekle i Mir, i to je to, a onda se kao spominje neka kvaliteta UFC-ovih teskasa pored boraca kao Nelson koji se protiv Mira stvarno pokazao, pa zar to nije smijesno!

flatinovic said...

Ma slazem se ja da su Shaub i Nelson kante,ali Cain,Santos,carwin i Mir su odlicni borci,dok iz SF-a su po meni Overeem i Kharitonov koji bi po meni trebali biti u finalu...

Anonymous said...

mitrione bi pojeo fedora,pojeo...

Anonymous said...

buahahahahaha ti treniras mma buahahahaha luzer teski da treniras nebi visio po ovom blogu cijeli dan buahahah satro bi te malim prstom na nozi

Anonymous said...

trenutno imam neku virozu pa zato visim ovdje, a ne vjerujem da bi me klinac od 10g satrao!

"mitrione bi pojeo fedora,pojeo.."

stvarno ti se divim, sve vise mislim da nemas ni 10g. jer klinci od 7-8g pricaju tako, hahahaha! u redu je mali al nemoj se uplatiat u ove neke rasprave!

Aleksandar said...

U potpunosti se slazem sa likom koji kaze da su SF "teskasi" bolji. UFC je daleko jaca organizacija i ima sve kategorije i to ubjedljivo bolje od SF-a. Ali sto se tice "teskasa" tu je bolji SF. Cain, JDS i Carwin (mada cemo da vidimo posle JDS-a) su odlicni borci a ovi ostali su prosjek. Dugo pratim MMA i imam 28 god. tako da i nisam neki "klinac". Druze sto posto si u pravu. Smatram da bi Fedor i sad razvalio ove UFC-ove borce (osim ove trojice koje sam nabrojao, mada bi se nosio i sa njima), a i ostali iz TOP 10 teskasa SF-a. Zivi bili pa vidili. Pozz

Anonymous said...

nelson bi dobio fedora sad,a mitrione bi ga razbio ko budalu

Anonymous said...

"trenutno imam neku virozu pa zato visim ovdje, a ne vjerujem da bi me klinac od 10g satrao!

"mitrione bi pojeo fedora,pojeo.."

stvarno ti se divim, sve vise mislim da nemas ni 10g. jer klinci od 7-8g pricaju tako, hahahaha! u redu je mali al nemoj se uplatiat u ove neke rasprave!"


odrasle osobe rijesavaju takve rasprave na druge nacine, a vidi se koliko si ti odrastao kad nazivas nekoga klinjo i takve slicne fore si prodaju pravi klinci u osnovnim skolama, a bas ne vjerujem da si ti neki odrasli mma-ovac vidi se po komentarima

Anonymous said...

nisam bas neki veteran ali mojih 20g naspram necijih 10 je velika razlika i ajde ti rjesi neke rasprave s balavskim komentarima poput ovih

"nelson bi dobio fedora sad,a mitrione bi ga razbio ko budalu"

kako god rasprava pocme ubaci se par klinaca s ovakvim komentarima., u ovoj raspravi se pocelo o tom kako je i prije bilo boraca Silvine kvalitete i velicine i odmah klapci pocmu "ovaj je jaci od Fedora onaj je jaci od Fedora", i aj im ti sad objasni neke stvari!

Anonymous said...

Ne mozes objasniti, ne trudi se. Ja sam pokusavao i to bas na ovom blogu, ali ne ide. Samo mi je drago da kad se pomene njegovo ime (FEDOR) odmah more komentara, a ovi ostali fakat ne daju paznju. Gore je Santos VS Carwin, samo 8 komentara, i to nesto govori.

Anonymous said...

hahahah tu si u pravu, ali vec odavno sam na ovom forumu i znam da se nista ne moze objasnit al opet ispucam se malo pa idem normalno raspravljat na druge blogove!

flatinovic said...

a evo i mene opet,ti sa 20 godina se opet tu pravis pametan jer si na you tubeu pgledao par borbi,a drugima govoris da su klinci,napalio si se tu na tog tvog Fedora i cijela ova debata je pocela kad sam rekao da Fedor vise nema sta trazit sa "velikim" borcima sta je i istina jer ne mozemo rec da je big foot pokazao neku veliku tehniku vec ga je savladao svojom visinom i masom...shvati Fedorovo je vrijeme proslo,on je najveca legenda ovog sporta ali ne mozemo ga zbog toga stavljati u top 10 i gotovo!

Anonymous said...

"nisam bas neki veteran ali mojih 20g naspram necijih 10 je velika razlika i ajde ti rjesi neke rasprave s balavskim komentarima poput ovih

"nelson bi dobio fedora sad,a mitrione bi ga razbio ko budalu"

kako god rasprava pocme ubaci se par klinaca s ovakvim komentarima., u ovoj raspravi se pocelo o tom kako je i prije bilo boraca Silvine kvalitete i velicine i odmah klapci pocmu "ovaj je jaci od Fedora onaj je jaci od Fedora", i aj im ti sad objasni neke stvari!"

kolega to su ti provokatori koji namjerno to rade samo da nadrkaju druge osobe dovoljno si odrastao da razumijes ali jebiga ako imas tanke zivce onda te isto razumijem haha, a silva je solidan borac nije da je los ali je solidan u ufc-u bi imao score nesto kao kongo mozda

santos dere said...

da stavim tocku najbolji heavy su cain,santos, overeem i werdum oni su trenutno najbolji, nizi rang su carwin,fedor itd.

Anonymous said...

cinjenica je da fedor nije u top 10 i da nema sanse protiv ufc teskasa...kao sto je cinjenica bila kad sam rekao da ce ga werdum i sliva razbit...a i tad ste se smijali...

Anonymous said...

"da stavim tocku najbolji heavy su cain,santos, overeem i werdum oni su trenutno najbolji, nizi rang su carwin,fedor itd."

e s ovime se napokon slazem

Flatinovic, rasprava je pocela kad je netko rekao da Fedor nikad nije pobijedio nekog Silvine kvalitete i velicine na sto sam ja odgovrio da je pobjedjivao i bolje i vece ali da je sad zavrsio jer je star i ne sjesam se kad sam rekao da je jos uvijek najbolji, i za tvoju informaciju Silva ga nije svladao samo zbog svoje mase nego sbog crnog pojasa u BJJ, pogledaj malo borbu kako se Fedor nije uspio izvuc jer ga stalno davio pa se onda javi

"cinjenica je da fedor nije u top 10 i da nema sanse protiv ufc teskasa...kao sto je cinjenica bila kad sam rekao da ce ga werdum i sliva razbit...a i tad ste se smijali..."

hahaha, ti stvarno ne odustajes

flatinovic said...

Donekle se slazem da su prva cetvorica cain,santos,overeem i werdum iako ce se to mozda vec ovaj vikend promjenit...a sta se tice silvinog crnog pojasa,imao ga je i minotaur pa ga je fedor unistio,tako da ne vjerujem da bi ga silva dobio da nije bio onako velik,a tehniku koju je silva pokazao je klinč,rusenje na parter i g$p,a to nema veze sa bjj nego sa hrvanjem i fizickom snagom.

Anonymous said...

top 10:cain,dos santos,lesnar,carwin,werdum,overeem,silva,mir,nelson,schaub

Aleksandar said...

Cain, Owereem, Santos, Carwin, Werdum, Silva, Fedor, Lesnar, Mir, Kharitanov
Noguiera, Barnet, Mitrione, Nelson, Shaub, Kongo, Rogers, Rosario, Griggs, Barry

Otprilike ovako...

Anonymous said...

"ne vjerujem da bi ga silva dobio da nije bio onako velik,a tehniku koju je silva pokazao je klinč,rusenje na parter i g$p,a to nema veze sa bjj nego sa hrvanjem i fizickom snagom."

a oni pokusaji davljenja svaki put kad se Fedor pokusao izvuc,arm tringle choke i pokusaj poluge na nogu znaci nemaju veze s BJJ, sad tek vidim da nemas pojma, Silva je iskoristio svoju masu i znanje BJJ pa ga je onako lupao a kad se Fedor pokusao izvuc(i to vise puta) on pokusa neku polugu,i u onoj je poziciji Silva najopasnij od svih danasnjih boraca upravo zbog onolike mase i BJJ, a cisto sumnja da je npr. Rogers ili Mittrione sjeo na nj da se nebi izvukao!

Anonymous said...

Cain,Werdum,Santos,Overem,Silva,Fedor,Carvin,Mir,Kharitanov,Noguiera,Barnet,Rogers

Lesnar je trenutno 3-4 ali svi znamo zasto i da nece izdrzat jos 2 borbe pa zbog tog nije medju boljima!

Barnet bi se vrlo brzo mogao probit u top 5!

flatinovic said...

"a oni pokusaji davljenja svaki put kad se Fedor pokusao izvuc,arm tringle choke i pokusaj poluge na nogu znaci nemaju veze s BJJ, sad tek vidim da nemas pojma, Silva je iskoristio svoju masu i znanje BJJ pa ga je onako lupao a kad se Fedor pokusao izvuc(i to vise puta) on pokusa neku polugu,i u onoj je poziciji Silva najopasnij od svih danasnjih boraca upravo zbog onolike mase i BJJ, a cisto sumnja da je npr. Rogers ili Mittrione sjeo na nj da se nebi izvukao!

"

nisam ja rekao da on nije vrhunski bjj,nego kazem bez one mase nebi dobio fedora 100%,na pocetku prve runde dok Fedor je dominirao u stojci sve dok ovaj silva nije krenuo sa klinčem i parterom...ali vidim ti si neki strucnjak za hrvanje,boks i bjj vjerujem da si se upravo vratio iz nekog kampa iz Amerike tako da nemam ja sta za rec!hahahaha

Anonymous said...

"silva je solidan borac nije da je los ali je solidan u ufc-u bi imao score nesto kao kongo mozda"

oho ovo je ves previse, pa silva bi u ufc-u bio medju prva 3 definitivno, pa pogledaj samo od 18 borbi samo jedan poraz(ako ne kontamo onaj gdje ga je sudac zajeba) jedino bi mu santos mozda bio problem jer je puno brzi a od ostalih ne vidim tko bi mu mogao pravit probleme

Anonymous said...

"nisam ja rekao da on nije vrhunski bjj,nego kazem bez one mase nebi dobio fedora 100%,na pocetku prve runde dok Fedor je dominirao u stojci sve dok ovaj silva nije krenuo sa klinčem i parterom...ali vidim ti si neki strucnjak za hrvanje,boks i bjj vjerujem da si se upravo vratio iz nekog kampa iz Amerike tako da nemam ja sta za rec!hahahaha"

onda sam ja mozda protumacio ove rijeci

"tehniku koju je silva pokazao je klinč,rusenje na parter i g$p,a to nema veze sa bjj nego sa hrvanjem i fizickom snagom."

hahahaha pa ti nemas pojma sta pricas

i slazem se ovo za Silvu, odlican je borac mada ne pretjerano zanimljiv!

flatinovic said...

pa idiote blesavi vidjeli bi ga da je 180cm i ima 100kg kako bi onda zadrzao jiu jitsom fedora na podu...stvarno si debil i sad vidim da bi trebao ti nastavit gledat one crtice koje stalno spominjes,a ne tu pametovat jer si jadan...o cemu ti pricas silva je dobio ostarjelog fedora i sad je vec najbolji,a ovi iz UFC-a po njima seres da ih se dize u nebesa nakon dvije borbe...daj se malo stabiliziras i odrasti malo pa onda dodi tu nesto pricat.

Anonymous said...

ti kazes da ga je pobijedio samo svojom masom a ja kazem masom + BJJ,nije ga mogao onako drzat da je imao 20kg manje ali i da je obican gorostas Fedor bi ga skinuo lako zato ne klapi vise,. Silve ima par dobrih pobjeda scor mu je 18-1 i dobar je borac, nisam rekao da je najbolji ali da je medju njima to je sigurno, a to se vidjet i kad dodju u UFC!

Anonymous said...

pa ko fedoru brani da ima 120 kg na vaganju??????

Anonymous said...

"oho ovo je ves previse, pa silva bi u ufc-u bio medju prva 3 definitivno, pa pogledaj samo od 18 borbi samo jedan poraz(ako ne kontamo onaj gdje ga je sudac zajeba) jedino bi mu santos mozda bio problem jer je puno brzi a od ostalih ne vidim tko bi mu mogao pravit probleme"


zasto bi bio u prva tri? po cemu? mozda jer je dobio fedora koji nije ni sjenka onome prije par godina, od 16 pobjeda dobio je mozda 4,5 dobrih fajtera ostali su srot, a kazem ti sigurno bi bio solidan jer drugaciji mentalitet i kvaliteta vlada u strikeforceu i ufc-u, a silva bi gubio 90 posto od jds-a,caina,carwina,browne-a,cak i lesnara

flatinovic said...

"ti kazes da ga je pobijedio samo svojom masom a ja kazem masom + BJJ,nije ga mogao onako drzat da je imao 20kg manje ali i da je obican gorostas Fedor bi ga skinuo lako zato ne klapi vise,. Silve ima par dobrih pobjeda scor mu je 18-1 i dobar je borac, nisam rekao da je najbolji ali da je medju njima to je sigurno, a to se vidjet i kad dodju u UFC!
"

pa noemalno da nije "obican" gorostas,ali boga mi nije pokazao nikakvu stojku i o tome ti ja govorim,on je dobar bjj kao i mnogi drugi ali da je pokazao nesto ekstra u borbi protiv vec gotovog Fedora bas i nije tako da prestani se pravit pametan...a i usput kakve je to on borce uopce dobio u karijeri?? sve neke ljeve na nikakvim eventovima,u SF-u je dobio samo Fedora i Arlovskog koji je pretrpio vec 4 teška nokauta tako da mu nije ni to neki uspjeh.

Anonymous said...

u month poziciji je najbolji,stojci nije nesto ai zato je cvrst, kopao se po mnogim jazbinama da bi dosao ovdje,ali kad gledamo koga je sve dobio, on ima pobjede protiv Fedora,Arlovskog,Ricco R.(od poznatih), Carvin samo Mira, Cain Minotaura i Lesnara, Overem Rogersa, dakle nijedan od ovih nije dobar, aj ti se ne pravi pametan i suti vec jednom Silva je dobar i gotovo!

Anonymous said...

"zasto bi bio u prva tri? po cemu? mozda jer je dobio fedora koji nije ni sjenka onome prije par godina, od 16 pobjeda dobio je mozda 4,5 dobrih fajtera ostali su srot, a kazem ti sigurno bi bio solidan jer drugaciji mentalitet i kvaliteta vlada u strikeforceu i ufc-u, a silva bi gubio 90 posto od jds-a,caina,carwina,browne-a,cak i lesnara"

pa dobro on je tek u rastu, kao sto iznad pise ni Carvin,Cain,Overem nisu dobili puno kvalitetnih boraca, ali moje misljenje da ima velike sanse u UFC-u, Santos,Carvin,Cain su mozda bolji ali Lesnar sigurno nema sanse jer nije dobar protiv vecih boraca i oslanja se na svoju snagu a Silva je jaci, a ne znam otkud sad Browne pa on i nije nesto, moje misljenje da on ima velike izglede, odlican je borac,prakticki na pocetku karijere a vec ima solidno iskustvo, nekima druga borba bude vec u UFC-u a on se morao po jazbinama kopat da bi dosao ovdje i to mi se svidja, nije bas moj tip borca ali mislim da ce bit odlican!

flatinovic said...

"u month poziciji je najbolji,stojci nije nesto ai zato je cvrst, kopao se po mnogim jazbinama da bi dosao ovdje,ali kad gledamo koga je sve dobio, on ima pobjede protiv Fedora,Arlovskog,Ricco R.(od poznatih), Carvin samo Mira, Cain Minotaura i Lesnara, Overem Rogersa, dakle nijedan od ovih nije dobar, aj ti se ne pravi pametan i suti vec jednom Silva je dobar i gotovo!

"

hahaha ti si stvarno idiot ili imas neki poremecaj Arlovski je pusiona od borca za tvoju informaciju pa njemu ce ljijecnici zabranit da se vise bori zbog poslijedica od ona 4 nokauta ,a Fedor je vec ionako gotov.. i to su tvoji neki argumenti,on je dobar borac ali nije medju najboljima kao sta si prije govorio tako da prije procitaj sta si prije govorio a onda tu pocni pisat gluposti...i daj malo odrasti pa onda dodi tu pricat,vjerujem da nisi ni pola borbi koje tu komentiras ni pogledao,samo se tu pravis pametan,a u biti si neki jadan mulac...zalosno!

Anonymous said...

mozda sam ja idiot ali si i ti, kao sto sam rekao ako Silva nije dobio neke borce onda nisu ni Overem,Cain,Carvin,Lesnar, zar nije tako?Na ljestvici je medju top 10 dakle medju najboljima je i Arlovski nije spusio 4 nego 3 nokauta strucnjace hahahah:P

flatinovic said...

Dobro 3 nokauta i jedan poraz ali shvatio si poantu svega...ali dobro definitivno smo i ja i ti idioti kad se tu svadjamo "godinu dana"...hahaha:)
ajmo prestat sad ja cijenim tvoje misljenje ti cijeni moje i tako je najpametnije.

Anonymous said...

aj dobro ovo vise ionako nema smisla
;)

Anonymous said...

evo oboren rekord sa 103 komentara, hahaha

Anonymous said...

104

Anonymous said...

Hey there! I know this is kinda off topic but I was wondering which
blog platform are you using for this site? I'm getting tired of Wordpress because I've had problems with
hackers and I'm looking at alternatives for another platform. I would be awesome if you could point me in the direction of a good platform.

Here is my web-site; premier
Also visit my weblog ... group

Anonymous said...

Today, I went to the beach with my children. I found a sea shell
and gave it to my 4 year old daughter and said "You can hear the ocean if you put this to your ear." She put
the shell to her ear and screamed. There was a
hermit crab inside and it pinched her ear. She never wants to go back!
LoL I know this is entirely off topic but I
had to tell someone!

My page chaise
Also visit my website ; contentment

Anonymous said...

Hi, I think your website might be having browser compatibility issues.
When I look at your blog in Firefox, it looks fine
but when opening in Internet Explorer, it has some overlapping.
I just wanted to give you a quick heads up! Other then that, terrific blog!



my blog post - commentator
Feel free to visit my web site :: longwise

Anonymous said...

Hey there! This is the fourth time visiting now and
I personally just wanted to say I truley relish reading
through your blog. I decided to bookmark it at delicious.
com with your title: Blogger: MMA WORLD and your Website address: http://www.
blogger.com/comment.g?blogID=4389746535967421616&postID=7660858408204441342.

I hope this is fine with you, I'm trying to give your terrific blog a bit more publicity. Be back soon.

Here is my homepage - clothesline

Anonymous said...

Have you ever thought about including a little bit more than
just your articles? I mean, what you say is valuable and all.
Nevertheless imagine if you added some great graphics
or video clips to give your posts more, "pop"!

Your content is excellent but with pics and videos, this site could undeniably be one of the best in its field.

Wonderful blog!

Feel free to surf to my web page; cloister

Anonymous said...

Hey there! This is kind of off topic but I need some help from an established blog.

Is it very hard to set up your own blog? I'm not very techincal but I can figure things out pretty quick. I'm thinking about
setting up my own but I'm not sure where to start. Do you have any ideas or suggestions? Thanks

Also visit my blog post: traka

Anonymous said...

Hi! I know this is kinda off topic however I'd figured I'd ask.
Would you be interested in trading links or maybe guest writing a blog post or vice-versa?
My site covers a lot of the same subjects as yours
and I feel we could greatly benefit from each other.
If you are interested feel free to shoot me an e-mail. I look
forward to hearing from you! Awesome blog by the way!


Here is my site packaging

Anonymous said...

It's a shame you don't have a donate button! I'd without a doubt donate to this outstanding blog! I suppose for now i'll
settle for bookmarking and adding your RSS feed
to my Google account. I look forward to brand new updates and will share this site with my Facebook group.
Chat soon!

Here is my web-site - tools