Monday, February 14, 2011

Fedor pod svaku cijenu

Strikeforce ne odustaje od velikog imena i najvećega aduta u organizaciji

Foto: SHOWTIME
Iako se Fedor Emelianenko još nije službeno oglasio po pitanju nastavka svoje karijere Strikeforce mu je već isplanirao mnogo toga.
-Nakon ideje o tome da bi Fedor zamijenio ozljeđenog borca u nastavku Grand Prix-a sada se predsjednik Strikeforce-a dosjetio još nečega.
- Scott Coker danas je objavio kako planira sljedeću borbu za Fedora a protivnik bi bio poraženi u meču Alistair Overeem vs. Fabricio Werdum.
Scott Coker:" Ako se borac ne želi boriti nećeš ga čekati da se bori, ako se ne želi boriti promotor mu neće srediti borbu. Ako je vrijeme da se povuče onda je vrijeme za odlazak. Ali mislim da to ovdje nije slučaj.... i mislim da bi gubitnik Alistair vs. Werdum bila jako dobra borba za njega."

23 comments:

Barnet fan said...

Volija bi da se ovo obistini.Mislin da u Fedoru ima još malo vatre....Ako ne ništa,onda je bar ona prva runda bila odlična

Anonymous said...

IG kak to da si stavio anketu za bispinga i riveru a ne penna i fitcha?

Anonymous said...

mislim da fedora bilo koji od njih dvojice u ovom trenutku moze dobit...pogotovo overeem

Aleksandar said...

Owereem mozda, ali Werdum ni u kom slucaju. Sta reci, ne bi volio da se povuce a i bi. Ne znam, volio bi da ga vidim u borbi za naslov, kad mu vec daju sansu. Samo, ta borba bi bila tek sledece godine, posto ce turnir potrajati.

Aleksandar said...

Zeznut je Owereem, 121 kg 195cm. Fedor 104 kg 183cm. Ipak je to velika razlika. I svaka cast Fedoru kad je sa takvom kilazom i visinom dobijao mnogo teze i visocije protivnike. 17 kg razlike je kao kad bi se borio neko iz Lightweight sa nekim iz light heavyweight. primjer, B.J. Penn protiv Mauricia Rue. Zato sam vec spominjao da mi sve ispod LH nije to to.

Barnet fan said...

Overeem ima 112 kg maksimalno,nikad nije imao preko 112kg i 195 cm

>Fedor-fan said...

evo zasto se covjek ljuti, kad nekom dodje kraj onda se svi prave pametni i pricaju zasto je izgubio.,ok je sto vi na svoju ruku pisete gluposti ali vidio sam da neki portali pisu gluposti sto je stvarno zalosno...nije velicina i tezina toliko presudna u ovom sportu niti je Silva zbog svoje velicine pobijedio, niti je isto kad se bori netko od 100kg protiv 150kg kao 70kg protiv 100kg, covjek od 94kg do 110 moze svaku vrstu borca porazit a oni od 70kg tesko ili borac od 190cm je u velikoj prednosti nad onim od 210cm a koji k.... moze onaj od 150cm onom od 170cm pa pogledajte samo kako su te usporedbe smjesne, svatko ima svoje prednosti, u ovom slucaju je Fedor bio u puno vecoj pradnosti u stand-upu nego Silva u parteru a druga je stvar sto je on izgubio jer ocito je da vise nije isti a da je onaj stari Fedor stavio bih svoju desnu ruku na okladu za 20kn da bi ga razvalio...fedor se uvijek borio s gigantima i nitko mu nije davao sanse a svi su od reda padali, kad se borio s Choiem kladionici su bile protiv Fedora a brzo ga je rjesio, kasnije Tim S. isto su govorili da se nije s ovakvom vrstom borca borio i da su mu male sanse a vidjeli ste sta je bilo,onda Arlovski je bio veliki favorit, vislji od fedora odlican borac a brzo pade, i na kraju Rogers kojeg su proglasaavali najopakijim borcem dosad 193cm i 120kg a dosta okretan, istina s takvim se jos nije borio pa je i mene zanimalo kako ce zavrsiti a ispalo je da ga je razbucao ko macku, koji bi ga god krose pogodio Rogers bi se izgubio a Silva bi prosao i gore da ga je izgadjao...i kakve su to gluposti da treba bit kategorija do 110kg, znaci onda da su Akabono,Bob Sap,Choi daleko najjaci, pa to su gluposti, trebalo bi bit iznad 95kg pa neograniceno zbog cega HW i je toliko zanimljiva jer borci mogu biti razlicite visine i kilaze...svatko ima svoje prednosti i mane al to je sve do borca jer on se bori a ne njegov izgled!

>Fedor-fan said...

p.s. volio bih da se Fedor sad bori s Werdumom i na kraju godine sa Silvom pa da izbrise poraze onda nek se povlaci

...MMA WORLD BLOG said...

Bisping vs. Rivera....
Zvuči mi zanimljivija anketa , znam da nije glavna borba večeri ali eto.
Bisping najavljuje pohod na vrh .....

Aleksandar said...

Mozda si u pravu Fedor-fan sto se tice kategorija ali ne bas sto posto. Tezina nije presudna ali moze da dodje do izrazaja. Mislim da bi Fedor zbacio sa sebe Silvu kao macku da je bio laksi ili eventualno jegove tezine ali nema veze ne zelim puno komenarisati o tome. I ja bih volio revans sa Werdumom i Silvom i naravno da izadje kao pobjednik i da tako zavrsi karijeru. Svi ga sad ljagaju a bio je najbolji i svi su mu se divili. Ne volim takve ljude.
Podatak da Owereem ima 121 kg sam nasao na wikipediji. Provjerite.
http://en.wikipedia.org/wiki/Alistair_Overeem

>Fedor-fan said...

kod svake pobjede nesto dodje do izrazaja zamisli tek da je Akebono sjeo sa 200kg, u ovom slucaju je to bila tezina a protiv Tim S. dosla je Fedorova brzina i eksplozivnost do izrazaja a tako bi bilo i sad da je Fedor onaj stari, fizicki izgled ne znaci puno u ovom sportu tako da ovi portali sto pisu da je Fedor izgubio jer je mali su ciste gluposti, da ga je pobijedio patuljak od 160cm onda bi rekli da su takvi ljudi najjaci jer samo zele pljuvat po njemu a nije bitno kako!

Anonymous said...

nitko fedoru ne brani da ima na vaganju 120 kg kao i silva

>Fedor-fan said...

njemu i ne treba toliko

Anonymous said...

Čitam ovdje, ima par osoba koje veličaju Overeema, pa i na nekim portalima čitam isto.
Nemogu da se ne zapitam, zašto ?
Na osnovu čega zaključujete da je Overeem bolji od Fedora ili da je najači najbolji borac na svijetu ?

>Fedor-fan said...

u pravu si,to je vjerovatno sto se onako zanimljvo bori i nekako je velik, po meni on jest vrhunski borac iako se treba jos pokazat al danas se ne moze znat tko je najjaci, mozemo svi nagadjat za svoje fanove al izmedju ovih novih top 5 boraca tesko je reci tko je jaci jer svi iznenadjuju a i nekako brzo dolaze i odlaze, dogodine bi mogli stic sasvim novi borci u top5...prije je bio Fedor koji je gazio sve pred sobom pa smo svi znali tko je najjaci al danas je to tesko rec osobito kad su ovako organizacije podjeljene.,zato s Fedorom odlazi i dio ovog sporta-mit o nepobjedivom borcu

Barnet fan said...

evo komentar mi nije uspilo primit.sad ispočetka....ja sam već rekao da treba uvest kategorije ko u prideu-da je HW preko 95.jer kilaža veća od 120 je samo mana tom borcu.Već je jasno da današnjih top 5 je jako teško sastavit,jer od tih 5 boraca svako svakog može pobijedit.Fedore u pravu si kad kažeš da je sa Fedorom otišao mit o nepobjedivosti.A zašto Overeema hvale-pa nije mala stvar osvojit K1 u kojem sudjeluje po meni najbolji borac ikad u K1-Shilt.Shiltu odgovaraju K1 pravila, a zna se da je po MMa očajan.Mislin da Overeem nije najbolji ali je u top 5 sigurno,bez obzira dali mi je drag ili ne

Anonymous said...

ne treba jos nista uvodit...fedor moze slobodno imat 120 kg...

>Fedor-fan said...

ne treba mu toliko kila niti moze imat toliko dobre mase, mogao bi sa trbuhom ispred al to nije to!

Barnet fan said...

netreba mu toliko,to bi mu bio veliki uteg.njegovi 105 je njemu idealno

>Fedor-fan said...

proziv Mirka je imao 109,ocito je sad malo smrsao, idealno bi bilo oko 110kg

Anonymous said...

ima trbusinu i sa 100 kg

FedorEmelianekoFAN said...

@Anonymous
Alistair Overeem vs Badr Hari ;) Pogledaj

Barnet fan said...

fedore emelianenko jel znaš da imaju 2 borbe između njih dvojice.pa koju mu predlažeš da pogleda,onu gdje je izgubio od harija ili onu gdje je pobijedio ;)