Saturday, May 7, 2011

UFC 130: Edgar vs Maynard III

Priredba na kojoj će nastupiti mnoge poznate face

Teška kategorija je ono što se traži a upravo na sljedećoj UFC priredbi moći ćemo vidjeti dva okršaja u toj kategoriji.  Svima poznati Frank Mir ulazi u okršaj sa debeljuškastim Nelsonom kojega je već odavno podcijenio. Mir se vraća nakon pobjede nad Filipovićem, borba je to koja je razočarala sve koji su je pogledali. Svi znamo da je Filipović daleko od onoga što je bio no malo tko je očekivao onako loš nastup Mira koji sada ima meč sa mnogo opasnijim udaračem koji je spreman primiti mnogo batina što je i dokazao u borbi sa Santosom.
Nelson je nadolazeći talent koji je već pokazao što može, Schaub i Struve bili su njegove prve velike žrtve. Iako debeljuškast Roy Nelson prava je opasnost za svakoga teškaša u UFC-u.
Drugi okršaj teškaša između Struvea i Brownea također će biti jako zanimljiv. Stefan Struve najviši je(2.11) borac u UFC-u i jedan od najmlađih (23) dokazao se u borbama protiv Stojnića, Buentelloa i McCorklea.
Travis Browne također je viši borac i biti će odgovarajući protivnik za Struvea. U UFC karijeri najupečatljivija borba je ona protiv Cheick Konga, meč je završio bez pobjednika s blagom prednosti Konga no oduzimanje boda zbog hvatanja hlačica presudilo je da konačni ishod bude draw.

Od ostalih borbi izdvajamo one u poluteškoj. Vraća se jedan od najpoznatijih boraca Quinton Rampage Jackson koji će u oktagon sa Hamillom.
Jorge Santiago  Sengoku prvak po prvi puta nastupa za UFC a dobrodošlicu će mu poželjeti Brian Stann.

MAIN CARD
  • Champ Frankie Edgar vs. Gray Maynard (for lightweight title)
  • Matt Hamill vs. Quinton "Rampage" Jackson
  • Frank Mir vs. Roy Nelson
  • Travis Browne vs. Stefan Struve
  • Jorge Santiago vs. Brian Stann

7 comments:

Anonymous said...

Bit ce ovo dobar event,a Mir ce imat puno problema sa Nelsonom..

Maro Perak said...

Ma steta sta sam ozlijedio mali prst na ruci. Dana me nije htio pustiti da se borim sa Mirom, misli da je to vrlo teska iozljeda za buduceg UFC heavyweight prvaka!!! Joj Kako sam sretan kada me mediji obasipaju takvim komentarima.

Anonymous said...

maynard ce pojest edgara

Anonymous said...

nelson ce dobit mira

Anonymous said...

dobar je nelson ali ako mir bude dobro pripremljen kao protiv minotaura onda ce dobit...a sta se tice ovog Peraka gore tip jos ima puno ali puno posla da bi uopce dosao u UFC. a pojas moze samo na televiziji gledat,to je cinjenica.

Anonymous said...

deder kvalitetni linkova za this event :D

Anonymous said...

Edgar vs Maynard OTKAZANO --- oboje ozljeđeni!!!