Sunday, July 31, 2011

KONAČAN PAD Fedor Emelianenko ponovno poražen

Vjerojatan kraj karijere Fedora Emelianenka
Jedan od najvećih boraca svih vremena Fedor Emelianenko poražen je sinoć treći puta za redom od poluteškaša Dan Hendersona. Iako je Fedor pri kraju kobne prve runde pobjedu imao u šaci, trenutak nepažnje stajeo ga je nokauta i totalnog pada u očima mnogih promotora, organizatora, boraca i obožavatelja. Njegova djela i velike pobjede nikada se neće zaboraviti, carstvo u PRIDE organizaciji ostati će zauvijek zapamćeno.
- Nakon poraza od Hendersona Fedora su upitali dali želi nastaviti karijeru a on je odgovorio u uobičajenom kontekstu "TO JE BOŽIJA VOLJA"
- Mnogi su u samoj završnici borbe vidjeli i šansu Fedora nakon što de okrenuo, dali je sudac prerano prekinuo borbu procijenite sami. Fedor je prokomentirao ovako: 
   Čini mi se da je pogriješio, objektivno. Bio sam spreman za nastavak borbe.

8 comments:

flatinovic said...

kako ga je pogodio svaka cast,a fjodor bi ipak trebao u zasluzenu mirovinu iako nije bio puno losiji ovaj ga je samo pogodio u bradu i lights out.

Anonymous said...

super!

Anonymous said...

flatinovicu moras uzet u obzir ona dva udarca u potiljak da su mu jako nastetila

flatinovic said...

da slazem se ono su bila dva ilegalna udarca,mozda je trebao pustit jos par sekundi...to je slicno kao Carwin Lesnar...mogao je i tamo sudac ranije prekinut ali nije i na kraju je Lesnar dobio...Fedor se taman poceo okretat i dolazit k sebi mozda bi i izdrzao...ja da sam sudac uvjek bi cekao sekundu dvije..ali sto je henderson je bio bolji...

Anonymous said...

ovdje je sudac zajeba i nista vise, bili su podjednaki i sodac zajebe stvar

Anonymous said...

KAKO GOD,HENDO JE PUNO BOLJI VIDILO SE...

Anonymous said...

nije ponovno nokautiran, prvi puta je nokautiran....

I.G. said...

Moja greška