Wednesday, August 10, 2011

Fedor Emelianenko vs. Kevin Randleman

Rusi dogovaraju sljedeći okršaj za uzdrmanog Fedora

Tko bi rekao da će Fedor Emelianenko pasti tako nisko i kao slamku spasa vidjeti Randlemana borca koji je u zadnjih 11 borbi nanizao devet poraza.
-Radi se o borbi koja bi se trebala održati u Rusiji vjerojatno na jesen. Priredbu organizira M-1 Global koji iza Fedora stoji već godinama i po mnogima stvara atmosferu u kojoj nema poslovne suradnje.
Ova borba trebala bi biti konačan pad ili novi početak, nakon eventualne pobjede pred Fedorom je dugačak put da u očima organizatora vrati staru slavu koju je izgubio nedavnim porazima.
-Očito je da čelnici M-1 Globala traže lakšeg protivnika koji bi Fedoru vratio samopouzdanje i ponovni osjećaj slatke pobjede no Kevin je najniže što se moglo odabrati.
Randleman je poražen u svoje zadnje četiri borbe redom od nepoznatih boraca, možda je se M-1 mogao potruditi i pridobiti nekoga malo kvalitetnijeg suparnika.
- Fedor i Randleman su se borili na Pride priredbi 2004.g. u sklopu Grand Prix-a, borba je završila u prvoj rundi tapkanjem naravno u korist Fedora. U sjećanju nam je ostalo i ono strašno bacanje kada smo svi mislili da je Fedor gotov....

7 comments:

Anonymous said...

Gele cuda Fedor a nema komentara ,inace bi bilo ih milijun da je nastavio pobjedjivati,ocigledno Fedor ne zanima vise nikoga ili ne znam

Anonymous said...

imaš pravo ne zanima više nikog sijećam se prije članak o fjodoru a oono 50-ak komentara

ko ga jebe

...MMA WORLD BLOG said...

A malo je pala i posjećenost stranice od kada sam imao onu pauzu :-(
:-(

Anonymous said...

baš sam to htio napisat istina je

a ko te jebe hahahah

šalim se

Anonymous said...

žalosno je ovo s Fedorom,ne mogu još doć k sebi kakva šteta

...MMA WORLD BLOG said...

Baš sam se nasmijao na ovaj komentar
August 13, 2011 3:11 AM

:-)

Starrghne said...

baš sam to htio napisat istina je a ko te jebe hahahah šalim se