Tuesday, August 16, 2011

Mauricio Rua ponovno juriša na titulu

Mauricio Shogun Rua želi svoj pojas natrag
Dok se mladi i fantastični Jon Jones priprema za borbu sa Quinton Jacksonom u pozadini na njega čeka još jedan borac, Mauricio Rua. U njihovoj posljednjoj borbi Jones je doslovno deklasirao bivšeg prvaka Mauricia, prštali su razni udarci kao u filmovima a nemoćni tadašnji prvak je naposljetku i tapkao zaliven kišom preciznih i snažnih naleta Jonesa.
Dakako Mauricio Rua nije odustao od pomisli da se ponovno okiti pojasom prvaka što mu je velika želja. U tom scenariju podržava ga i prvi čovjek UFC-a Dana White koji je kazao kako Mauricia dijele samo dvije borbe od ponovnog okršaja za titulu prvaka.
Dana White: "Shogun je jedan od najboljih boraca na svijetu i dijele ga dvije pobjede od ponovne borbe za titulu. Naravno zavisi kako će te borbe proteći."
Prva prepreka je Forrest Griffin koji dolazi nakon pobjede nad Ortizom i Franklinom, pravi je to test da se vidi gdje se nalazi bivši prvak Mauricio Shogun Rua. Dvojac se već susreo u oktagonu na priredbi UFC 76 kada je Rua poražen gušenjem na kraju treće runde.

5 comments:

Anonymous said...

ima kaqkva vijest o goranu reljicu? da li itko zna sta on misli dalje sa svojom mma karjerom?

Anonymous said...

stvarno koji mu je kurac
i.g. stavi trailer za UFC 134:Rio daj moga si malo češće osvježavat blog ili stavi neku super anketu nemaš puno posjetitelja ali mirko će ih vratit a onaj goran ako se misli borit seljo neka dobro razmisli al je bija govorija kako bi imao šanse protiv andersona, pa da je on dobar borac, a ništa od toga nije točno to je još jedan ,,wanna be,, mma borac ja nemem pojma kako on dospi u UFC.Sad trenira neke budale u Core gymu pa se kurči nešto da on zna mma SINKO DA ZNAŠ MMA TREBAŠ POBIJEDITI NEKU BORBUsuper blog i.g. mogao bi dići mali na gol.hr pa malo komentirat da čujemo i tvoja mišljenja

I.G. said...

Rijetko kada komentiram jer uglavnom svi pričaju kako oni misle da treba a borac radi drugačije i onda to vodi u nedogled. MMA je kao loto jedan udarac presuđuje i o takvim mečevima se ne raspravlja to se jednostavno dogodi a sve ostalo je suvišno....

Anonymous said...

kazes goran reljic nema pojma???a cim se ti bavis??kolko ti borbi imas odradenih???kolko u ufc-u???seljacicu neuki...

Anonymous said...

ALISTAIR OVEREEM vs BROCK LESNAR UFC 140 nije službeno ali šuška se


TOOOOOOOOOO!!!!!!!