Monday, August 1, 2011

Otpušta li Zuffa Fedora Emelianenka

Još neizvjesna sudbina Fedora Emelianenka
Nekada najbolji teškaš na svijetu Fedor Emelianenko našao se u velikoj i jedinoj krizi karijere. Tri uzastopna poraza nagovještaju velike promjene u njegovoj karijeri ako je uopće i nastavi.
- Vlasnici Strikeforcea i UFC-a poznata tvrtka ZUFFA navodno razmišlja o tome da Fedoru Emelianenku uruči otkaz koji bi bio opravdan sa njegovim porazima u zadnje vrijeme.
Bio bi to drugi loš potez Dana Whitea koji stoji iza svega, nedavno su otpustili Alistair Overeema koji je zasigurno u vrhu teškaške ljestvice. Ako i Fedor napusti Strikeforce/UFC to bi mnogo značilo za Japan odnosno Dream koji najavljuje ponovni veliki povratak na scenu a ovakva dva imena bi im mnogo značila u promociji.
Vrlo je vjerojatno da čelnici Dreama već svim silama pregovaraju sa obojicom boraca 
-Ne zaboravimo da je upitna i Mirkova karijera u UFC-u nakon sljedeće borbe u kojoj navodno i pobjeda ne igra veliku ulogu.
Sa nekoliko otkaza ZUFFA bi mogla izgubiti mnogo a Dream dobiti i previše dakako ako popravi svoje financije i napokon počne plaćati borce nakon odrađenog posla. Scenarij u kojem bi rame uz rame stojali Alistair, Fedor i Filipović jest slab ali ipak moguć.....

2 comments:

Anonymous said...

u jedno ruku lijepo, u drugu baš i ne. Recimo kao pride nostalgičar to bi mi pasalo, japan je japan, ali to bi u drugu ruku gledao i kao poraz boraca koji su nekad bili vrh i njihovo bježanje. Do samo prije nekoliko godina sam pljuvao po UFC-u, njihovim pravilima, borcima, koje sam smatrao svemu ali ne profesionalnim, sada imam drugačije mišljenje, gledam JDS-a i vidim čudo od čovjeka. Stvar je takva prelaskom ovih boraca u Dream i Japan bila bi lijepa za gledanje, ali nikada nebi za njih mogli reći da su najači na svijetu.

Anonymous said...

to je kao da za 15 g. kad Cain,Santos i ekipa budu pusili pa odu u neku zabit borit se i onda reci da su to prave borbe, pa to je jad i bjeda kao da se sad bore Mirko i Fedor, nigdi veze!