Friday, August 5, 2011

STRIKEFORCE JE USKORO MRTAV

"Business as usual" ali malo sutra
Kada je odjeknula vijest kako je Zuffa kupila Strikeforce mnogi su se pribojavali sudbine Pride organizacije što je Dana White oštro demantirao tvrdeći kako će čelnici UFC-a samo pripomagati u promociji te da se neće miješati u posao Strikeforcea. Da bi javnost ostala uvjerena Zuffa je čak ostavila postojeće čelnike Strikeforcea da nastave raditi svoj posao.
- Otkaz Overeemu i Fedoru iznenadili su svijet no ono što otkriva vrhunac svega je pregovaranje sa Hendersonom o povratku u UFC. Pitanje je tko će to ostati u Strikeforceu kada Henderson prijeđe u UFC?
Ostati će ekipa sa Grand Prix-a ali do kada? Odgovor je jasan do završetka turnira a potom slijedi ponovno pregovaranje sa onima koji su se dobro pokazali na turniru te otkazi onima koji su kiksali.
- Plan Dana Whitea i njegovih suradnika je jasan a to je oštetiti Strikeforce otkazima te prevesti jedan dio boraca u UFC nakon čega će se u javnost izaći sa činjenicom da je Strikeforce neisplativ te će ga na svu žalost UFC-a morati ugasiti a da pritom ne razljute silne obožavatelje slobodne borbe diljem svijeta.
UFC jednostavno želi biti vlasnik jedne organizacije koja ima baš sve pa ćemo za nekoliko godina stvarno počati mješati što je što UFC-MMA.
- Mnogima je ovakav scenarij bio jasan odmah nakon kupnje Strikeforcea a oni koji u to nisu vjerovali sada jasnije vide cijelu situaciju.

4 comments:

Anonymous said...

TAKO ĆE I BITI JER SVE TOME VODI DA STRIKEFORC NESTANE

Anonymous said...

Sad stvarno blogaš, više nema vijesti samo pametuješ :-)
šala-mala

Anonymous said...

Hitler

Anonymous said...

Dana je oduvjek bio kreten i pun sebe pravi klasični glupi pohlepni amer