Friday, October 21, 2011

"OVU MORAM POBJEDITI"

Mirko Cro Cop Filipović ikona je ovog sporta u Hrvatskoj, razlog što svi mi uključujući i mene pratimo ovaj sport. Polovica nas vjerojatno nikada nebi bila toliko zainteresirana za MMA općenito. Ono što je on napravio u borilačkoj karijeri vrlo je vjerojatno da nikada nitko od domaćih boraca niti neće. Harao je K-1 ringovima, redom mlatio u Pride organizaciji i na posljetku prešao u UFC.
 Da je kiksao u posljednje vrijeme je čista činjenica koje je i on sam svjestan zato se konstantno bori za novu priliku u kojoj će se dokazati. Često slušamo prebacivanja na njegove izjave o spremnosti prije meča "nikad spremniji" i " u punoj snazi" što je sramotno za one koji to pišu jer ako se čovjek tako osjeća to je njegovo stanje i mišljenje a sasvim druga je stvar kako se pokazao u borbi.
-Filipović je itekako zagrijan za ovu borbu jer ona mu pruža moguće produljenje ugovora sa UFC-om, Nelsona kaže mora pobijediti a onda će vidjeti što dalje, ponuda navodno ima i sa drugih strana.
-Sjećamo se izjave Mirka Filipovića kako je kazao da će umrijeti pokušavajući uzeti UFC pojas no od toga je sada daleko , novi motiv je sada povratak staroga Cro Cop-a i tu Mirko tvrdi da neće odustati dok ne vrati staru slavu.
- Godine i ozljede su dijelom uzele svoje no da goriva u njemu još ima govori želja za treningom i ono najvažnije činjenica da Filipović još uvijek stoji kao tvrd orah nasuprot velikih igrača kao što je F. Mir te mladih udarača kao Santos koji se na kraju pokazao kao jedan od najboljih u teškoj diviziji.
- Predviđanja za nadolazeću borbu su loša od strane raznih analitičara i prognozera a poruka njima je PAZITE DA NE PREGRIZETE JEZIK KAO 2006. GODINE NA GRAND PRIX-u

4 comments:

Anonymous said...

SVAKA ČAST NA OVOM ČLANKU

Anonymous said...

Nadam se pobjedi i lijevom high kicku :D

Anonymous said...

i ja takodje,samo sto je vise posto procitana knjiga,ne moze racunati samo na high kick :D

Rebecca said...

i ja takodje,samo sto je vise posto procitana knjiga,ne moze racunati samo na high kick :D