Monday, October 17, 2011

UFC PRVACI

 Svi UFC prvaci zaslužno nose pojas oko struka no neki ga nose kratko dok neki od njih neznaju za poraz i pojas drže za sebe već jako dugo vremena.
Jedan od njih je dakako Anderson Silva prvak srednje kategorije koji poziciju drži već nekoliko godina i teško da će uskoro otići sa vrha. Tu su i novokovani prvaci Jon Jones i Cain Velasquez za koje se također predviđa blistava karijera.

Autor: I.G.

4 comments:

Anonymous said...

Cain ako prođe Santosa ne vidim tko bi ga mogao poraziti mogao bi stici silvu

Mario D. said...

možda, možda,tesko je to reci ipak ima tek 9 borbi a Anderson ih je imao puno vise kada je osvojio UFC pojas

Anonymous said...

Cain nece proci Santosa ako i prodje to je hrpa boraca od kojih nije bolji, Barnett,Cormier,Carvin,Werdum,Overem te mnogi dr. ne kazem da su oni bolji ali u svakom tom dvoboju su mu sanse 50-50, za razliku od Jonesa koji jos nije bio udaren a kamoli u nekoj nevolji i za njega se moze reci da ga ceka velika karijera a Cain su dobro uzdrmali trecerazredni borci Kongo i Rotwel a zamisli sto se mu tek Santos radit + sto jos nije pobijedio kvalitetna borca osim polumrtva Minotaura!

Anonymous said...

ima nesto i u tome sto kazes,ali cain je naijzdrzljiviji covjek u sportu i nije ga rotvel uzdrmao samo kongo i to 2 put,dobre si borce naveo gore i frank mir bi mu isto mogao biti opasan protivnik uz ove gore