Sunday, November 27, 2011

KSW RAZOČARAO

James Thompson razočaran sudačkom odlukom
U dvoboju dvojice ne baš odličnih teškaša nije se moglo vidjeti kvalitetnog materijala, ogromni Thompson je u prvoj rundi tri puta rušio protivnika i zadržavao dominantnu poziciju u kojoj je ispucavao kakve takve udarce. Sličan scenarij se nastavio i u drugoj rundi stoga je bilo za predvidjeti da će Thompson odnijeti pobjedu sudačkom odlukom no domaći sudci kao da su gledali sasvim drugu borbu.
- Thompson je nakon obvjave pobjednika doslovno istrgnuo mikrofon voditelju i kazao sljedeće...
“Jebena šala. Dajte jedan veliki aplauz za Mariusza. Kakva je ovo bila jebena šala. Mislio sam da KSW zaista pokušava biti prava organizacija. Ako ne možete odvrtiti ponovno snimku borbe i nazvati ovo ozbiljnom odlukom, onda ste i vi zajeb, a KSW će otići u zahodsku školjku.”
Ovakva kontraverzna odluka definitivno nije uljepšala večer i pripomogla organizaciji da napreduje, kada se ovakvi propusti dešavaju pred očima velikog broja ljudi onda je to jako loše. Napomenimo i totalno neprofesionalnog sudca koji jedva da je znao raditi svoj posao, u jednom trenutku je krenuo zaustaviti borbu u parteru i zamalo pokupio udarac u glavu a nakon toga je odustao od zamisli.

2 comments:

Anonymous said...

James je imao dominantnu poziciju iz koje je ispucava udarce gotovo cjelu borbu , 4-5 uspješnih rušenja... čista pobjeda Jamesa sudci i ksw su u kurcu

Anonymous said...

ovaj puđanovski je šala od borca. neosporna pobjeda thompsona, međutim poljska organizacija, poljski borac, eto ti čudne odluke