Tuesday, November 8, 2011

UFC ON FOX - Tko će biti prvak

Na rasporedu je jedna od najvećih borbi u povijesti UFC-a
 Ne samo da se radi o dvojici savršenih boraca nego će oni i predvoditi UFC debi na FOX televiziji koji je veliki potez za ovu organizaciju stoga moraju pokazati ono najbolje.
- Da će dati sve od sebe neće presuditi TV debi nego pojas teške kategorije koji obojici znači mnogo, radilo se o financijama ili osobnom zadovoljstvu svejedno je jer sve ide u paketu sa pojasom.
-Po mnogim portalima pa tako i na našem blogu provode se ankete o ishodu ovoga dvoboja, mišljenja su podijeljena, neki daju prednost Santosu radi dužeg izostanka i operacije Velasqueza dok drugi vjeruju kako je Santos "zelen" sa sadašnjeg prvaka.
Uzmimo profil sadašnjeg prvaka Velasqueza koji u karijeri ima odrađeno tek devet borbi, većini je u oko upao prilikom borbe sa Kongom gdje je istinski dominirao ali i pokazao svoje slabe točke u stojci. Uslijedila je borba sa osrednjim Rothwellom nakon njega možda najveća pobjeda u karijeri protiv po nekima dotrajalog Nogueire. Pojas prvaka oko struka je zasijao nakon što je pregazio Brock Lesnera gorostasnog teškaša koji nezna primiti udarac ali ga svakako zna zadati.
Zaključak je savršen skor bez ijednog poraza protiv osrednjih boraca, okršaj sa Santosom biti će mu prvi veliki test u karijeri.
Pogledamo li profil Santosa uočiti ćemo 14 borbi u karijeri od toga 13 pobjeda.
Na stranu Velasqueza se pripisuje odlično hrvanje i explozivnost dok Santosa veličaju brzina, visina i odlična boks tehnika kojoj mnogi mogu zavidjeti. Redom je rušio mnoge velike nokautere Carwina, Nelsona, Gonzagu Yvela i naposljetku i našeg Mirka Filipović što dokazuje njegovu hrabrost i želju za napredkom prema vrhu. Naporni treninzi sa njegovim herojem Nogueirom daju do znanja da je parter na nivou iako ga nismo mnogo imali prilike vidjeti.
Što vi mislite o ishodu borbe za sada pokazuje anketa u kojoj predvodi Velasquez a što misle ostali borci pogledajte u priloženom video isječku.

11 comments:

Anonymous said...

WAR JDS !!!

Anonymous said...

CIGANO!!!!

Anonymous said...

Bas me zanima sta ce rec kladionice, sto se tice predikcije uopce ne mogu skontat sto ce se dogodit ali znam sta nece....
Velasquez ne moze nokautirat JDS-a mozda eventualno tehnicki nokaut, ne moze mec zavrsit submissionom niti jedan od boraca, i ne vjerujem da ce otic do sudacke...

Anonymous said...

CAINN

Anonymous said...

aj nek neko postira link ako nadje,live stream cain-jds

Anonymous said...

ove priče da je santos zelen su smješne, osim što ima više borbi, mislim da je imao i kvalitetnije suparnike u tim borbama. imena poput mirka,nelsona,carwina,werduma,sturvea su mi nekako jača od konga,lesnara i minotaura... daleko od toga da podcjenjujem velasqueza, cak mu dajem malo vece sanse zbog hrvanja, jer neznamo kakav je santos grapler,svi znamo da je smeđi BJJ, da trenira hrvanje, ali ga nismo vidjeli na djelu. no unatoč tome volio bih da pobjedi santos, opcenito volim boks u mma a on veličanstveno boksa i jako je uporan i ambiciozan.

Anonymous said...

Junior dobiva

Anonymous said...

Cain če ga pregazit i to vjerovatno već u prvoj rundi...

Anonymous said...

Cigano win by TKO, prva runda...

Anonymous said...

nevjerojatno je koliko ima razlicitih misljenja tko ce pobijediti.... ali Cain ima dosta veliku prednost i to ce se svi u subotu uvjerit... Cigano mi izgleda jos uvjek nekako mlad i neozbiljan iako je samo godinu mlađi... iako mi je drag borac nije na Cainovom levelu. ..

Nikkiqzpb said...

Bas me zanima sta ce rec kladionice, sto se tice predikcije uopce ne mogu skontat sto ce se dogodit ali znam sta nece.... Velasquez ne moze nokautirat JDS-a mozda eventualno tehnicki nokaut, ne moze mec zavrsit submissionom niti jedan od boraca, i ne vjerujem da ce otic do sudacke...