Monday, December 12, 2011

Dan Henderson želi borbu sa Jon Jonesom

Henderson poručio White-u: " SPREMAN SAM"

MMA veteran Dan Henderson očito nije proživio dosta ratova u svojoj dugoj karijeri pa tako sada želi još jedan i to protiv prvaka poluteške kategorije Jonesa.
Henderson je jedan od najboljih MMA boraca ikada, okitio se mnogim pojasevima i pobijedio velika imena ovoga sporta uključujući i Fedora Emelianenka. U posljednjem meču svladao je Shoguna sudačkom odlukom a sada želi okršaj za titulu.
Na svome Twitter profilu objavio je sljedeće: " Čestitam Jonesu na dobroj pobjedi. Hej Dana White želio bih vidjeti dali mu je brada čvrsta kao što misli, spreman sam...."
- Što god mislili o kvaliteti Hendersona on je ostvario nekoliko preduvjeta za ovu borbu , pobijedio je Fedora u Strikeforce-u a sada je prešao i preko bivšega prvaka UFC-a.
Eventualno ga dijeli još jedna borba do prilike za naslov, a dali će Hendersonova desnica biti dovoljna za Jonesa?
Randy Couture misli da je Dan Henderson taj koji bi pružio Jonesu pravi i dovoljan otpor u borbi. Couture je dodao kako bi ta borba bila jako interesantna za obožavatelje.

35 comments:

Anonymous said...

super bi bilo kad bi odma za sljedecu borbu dobio jones-a

Anonymous said...

the h-bomb i jon jones pada ko klada!
u međuvremenu shogun pobjeđuje nekog i ope dolazi do jonija, ali ovaj put drugaciji ishod!

Anonymous said...

preživio bi bones h-bomb. ako je preživio onaj ljevi hook iz klinča od machide i to onaj pod devedeset stupnjeva pa skoro u centar za ravnotežu onda bi i to

Anonymous said...

mislim da nebi.

Anonymous said...

jones je talent za sebe,samo sto mislim da ga neko pogodi sa 2-3 udarca nebi dobro proso.da ga je machida pogodio jos jednom odma iza onog bilo bi veselo.al eto kako stvari stoje izgleda da ga i jest fazon udarit zbog reacha i prima jako malo udaraca u borbama

Anonymous said...

hendo ako dobije ovu borbu, mora se kondiciono i boksacki vrhunski pripremit inace ne vjerujem...

Anonymous said...

može biti blizu pobjedi, ali za pobjedu protiv jonesa trebat će puuuno više, ipak je on visok, lijep, zgodan ,i dug

Anonymous said...

haha, a poslije h-bombe bude malen, ružan, krvav i neće znat šta je bilo... hahaha.... go HENDO!!!!

Anonymous said...

bojim se, da ako ga nije Machida dobio, da sad dugo nece doc netko tko moze do njegove brade.

Cak ni Mousasi ne bi tu mogao nista , jer bi mu Jones stukao noge.
Sve jedno nadam se da ce Mousasija pustit u UFC da se moze nastavit razvijat.

Anonymous said...

prijatelju jedan hook pod devedeset stupnjeva u centar za ravnotežu je puno teže za preživit od h-bomba

Anonymous said...

a šta misliš, zašto se zove h-bomb? ja mislim, ako jedna takva legne na jj bradu da će se nekome svijetlo ugasiti. živi bili pa vidili.

Anonymous said...

overhand,right hand bilo kako mislim da ju je ranallo poceo zvati h bomb jer rusi sa njome sve pred sobom osim rue i tako je mirko svojim lhk-om rusio, ali kazem ti bones ima jeben chin i nebi ga tek tako srusio h bombom. rado bi da dođe do te borbe i rado bi da sjedne jedna na bonesov chin :D

Anonymous said...

po cemu ima "jeben"chin,kolko ja znam nisu ga bas mlatili?nije valjda da na osnovu jednog udarca zakljucujes

Anonymous said...

ma dobit ce on poštenih batina od shoguna, ako se nađu po drugi puta!!

Anonymous said...

slazem se

Arona said...

ma antipatican je taj jones,ali da je vrhunski borac tu nema sumnje...pre velik je i ima dug raspon tesko mu je uc unutra...ako to nije mogao machida koji po mom skromnom misljenju ima najbolju tehniku i brzinu od svih tesko da ce mu ovi drugi uspijet nesto ucinit.

Anonymous said...

jones ce obranit jos 4-6 puta titulu,prec u tesku,uzet tamo titulu i zadrzat ju do mirovine...

Anonymous said...

"po cemu ima "jeben"chin,kolko ja znam nisu ga bas mlatili?nije valjda da na osnovu jednog udarca zakljucujes"

Taj jedan udarac puno boraca nebi preživilo i da jedan takav udarac je dovoljan da ti testira chin. Reci svojem prijatelju da ti potegne jedan hook u centar za ravnotezu i vidit ces lights out, a tek kad ti profesionalac opali u centar padaš. schaub je mirka pogodio isto u centar i pao je.


"ma dobit ce on poštenih batina od shoguna, ako se nađu po drugi puta!!"


henderson mozda ali jones nikad

Anonymous said...

hendo će razmontirati jonesa!

Anonymous said...

jj ima centar za ravnotežu u guzici! ne možeš na temelju jednog udarca zaključivati dal ima staklenu bradu ili ne, ja osobno mislim da ne može popit puno batina (možda se varam, al na temelju jednog udarca neću mijenjat mišljenje, tek dok mu neko ne razjebe glavu a on bude na nogama, e onda možda) a shogun će se osvetit sigurno ako se sretnu po drugi put.

Anonymous said...

ti znas da jj ima priliku biti najbolji borac ikada i na dobrom je putu, a trenutno je u top tri poundera. ti mislis da ce jedan shogun koji je dobio takve batine protiv jj-a i to bez problema dobiti jj-a ako dobije priliku opet. hahaha jedan shogun koji vise ni ne pazi na kilazu kako treba, traljav,debel daj molim te. ocito je da nemas pojma neke stvari a i nije samo jedan udarac dobio od machide sjetimo se i ljevog crossa sa njime je silvu rusio

Anonymous said...

smijesno,ljudi na osnovu jednog udarca zakljucuju,kad ga eko bude udaro ko henderson shoguna a ovaj stajo onda mozemo o tome govorit.volio bi vidjet kako se ponasa da ga neko dobro udari i napravi stete tipa posjekotine i itd.a ovo da je najveci talent do sada to definitivno stoji iako ga ja ne gotivim nesto.momak ima tek 24 godine

Anonymous said...

mislim da je shogun puno kvalitetniji i bolji borac od jj i nitko i ništa mi neće promijenit mišljenje, svatko tko je pratio pride će se složit samnom. a da ima talenta, ima. al bi ga htio vidjeti kako diše pod pritiskom kad ga neko prvo pošteno nalema. i da, mislim da bi shogun drugi put pobijedio, i to nekakvim brutalnim ko-om, to šta ga je jj jedanput dobio ne znači apsolutno ništa, a dobio ga je jer ga je odmah na početku pogodio laktom. misliš li da drugi put shogun neće biti spreman na ta njegova backspining sranja? i rampage bi ga dobio, samo da je na startu počeo udarat nogama, a spiningsranja je čitao kao od šale... prokužit će ga ljudi!! a zatim, adio jj.

Anonymous said...

pride nikad nije imao takve kvalitetne borce kao ufc. shogun on mi je jedan od dražijih boraca, ali taj tip može biti sretan šta je rođen sa nokaut powerom. sta mislis da bi jj koristio isti game plan protiv shoguna? mislim da nebi jj je proucio do sad svakog borca i svakome se je uvukao u glavu. i smijesan si sa time da ovaj nije koristio ovo i da je ovaj koristio noge da bi dobili. 3,4 runde je ponizavao rampagea

Anonymous said...

pride nije imao takve kvalitetne borce kao ufc?! pa sa prideom je sve započelo! u ono doba pride je imao najbolje borce, sa propasti većina tih boraca je dišla u ufc... ma koji plan? jedini plan koji on ima je laktovi i spining sranja. i ne, nije ponižavao rampagea, jer je on taj koji je poslije borbe turio laktove, stopala, ramena u led i mrštio se od bolova dok je rampage ošo u lokalni bar na pivu.

Anonymous said...

vi ruini fanovi ste gori od fedorovih jj je preko godinu dana studirao lyotu to ti dovoljno govori kako se on priprema. izvrstan klinc, izvrstan greco roman ma sve izvrsno i sta ako koristi spinig elbove i fistove???? jon jones je ponizio rampagea u svemu je bio duplo bolji tokom fajta tako da prddd. pride nikad nije imao tako kvalitetne borce tipa jon jones,jds itd.

Anonymous said...

u potpunostom se slazem,pride je bio u nekom drugom vremenu,al da je danasnje borce ubaciti u "onaj" pride u "onom"vremenu.zar neki misle da bi tad santosa,caina i ostale borce jj,silvu itd neko mlatio tamo?nemojte bit smijesni

Anonymous said...

pa budimo realni i recimo da ih nebi mlatili, al opet s druge strane, pola ovih boraca ni nebi bilo u ufc da zuffa nije sjebala pride, a mozda bi ih i mlatili, silva ima score 3-2 u prideu... i mislim da je pride bio brutalniji sa soccer kickovima.

clipperton said...

Anonymous folirantu, na 27 postova pričaš sa samim sobom. Prećero si ga brate.
Halo admine... briši tog anonimusa!!!

Anonymous said...

pride je bio u to vrijeme najjaci i to sve stoji.samo se ne moze poredit danasnji UFC i tadasnji pride

Anonymous said...

e moj bosanac clipperton. kad je bog dijelio pamet na tebe je sigurno zaboravio.

clipperton said...

Ma ti si jedan lažóv!

Anonymous said...

clipperton nisi dobar nikako,jesil skonto da ne pise jedan covjek??? hahah

clipperton said...

Točno! Najprije pišeš ti, drugi put tvoj brat, treći put rodijak...

Anonymous said...

nisi ni smiješan više clipperton, a u početku sam mislio da se šališ. vidim sad da nisi dobro.