Saturday, December 3, 2011

UFC dijeli otkaze a Fedor želi baš tamo

VELIKI RUS PRIZNAO DA ŽELI U UFC 
Ovih dana u najboljoj svjetskoj organizaciji provodi se akcija čišćenja, oni koji nisu zadovoljili napustiti će organizaciju a ima ih osmorica. UFC i dalje drži do svog ugleda i svakim danom jača stoga moraju obožavateljima pružiti ono najbolje što postoji u ovome sportu.
- Na pitanje postoje li iznimke odgovor je jasan, u UFC-u se trenutno nalaze mnoga imena koja žive na staroj slavi i uživaju u prijateljstvu sa Dana White-om stoga ipak postoje iznimke, borci koji su već trebali davno biti odbačeni sa velike scene.
- Vjerujem da bi mnogi fanovi voljeli vidjeti i rusku iznimku imena Fedor Emelianenko
Fedor Emelianenko je u razgovoru za sportbox otvoreno kazao kako ima želju boriti se u UFC-u no pregovori uvijek idu u krivom smjeru. Prisjetimo se da je Fedor dobio otkaz iz Strikeforcea zbog tri uzastopna poraza nakon kojih je uspio vratiti se jednom pobjedom protiv nisko rangiranog Monsona, može li UFC uopće uposliti borca kojem je nedavno dao otkaz obrazložen da je Fedor nekvalitetan borac sa tri uzastopna poraza ? Naravno da može ipak je Fedor veliko ime a i njegov otkaz bio je prvi korak pri gašenju Strikeforce organizacije koja je sada ostala bez velikog broja boraca koji su pogodite ..... prešli u UFC

8 comments:

Anonymous said...

a sad bi htio u ufc. e jest si sje.. katijeru pred kraj sa ovim glupim potezima

Anonymous said...

fedor je papak

Anonymous said...

papak ti keva.

Anonymous said...

usro se dolaska u ufc kad su ga zvali,prosjecni SF teskasi su ga satrali i jedan srednjas(hendo),a sad bi doso radi love,sad bi pristao i na sicu jer zna da nema nikakve sanse protiv top 10 teskasa.

strile said...

U vrijeme kada je Fedor prešao u Strikeforce UFC-em su vladali Tim Sylvia i Andrei Arlovski. Hm, kako su oni završili?

3 poraza:
1. Werdum-
Fedor je bio bolji, izgubio je jer je dao prednost u obliku doljnjeg dominantnog položaja 'mladom Minotauru' koji je ovaj iskoristio, a to mu je bila jedina šansa.
Nisam slučajno spomenuo Minotaura jer bi izjednačio ovu borbu s borbom Cro Cop vs Minotaur.
2. Bf. Silva-
jedini pravi Fedorov poraz. Iako je pokazao bolje boxačko znanje..
3. Hendo-
sudac je prerano 'svirao kraj' moglo je tu biti svašta

U svakom slučaju
FEDOR JE JOŠ UVIJEK NAJJAČI

Anonymous said...

haha jasta neg najjaci.da je u zadnji par borbi dobio santosa,overeema,caina,lesnara bio bi,al izgubio tri,od toga silva ga prebio,drugu izgubio od 185 pound borca!dobio monsona i sad ide na ishija.eto tako izgleda pet zadnjih borbi.i najjaci??!

Anonymous said...

fedor je teški papak i slabašan je

djura said...

Feodor je bio i osto najbolji , sta dizete neke borce u vis nakon par pobjeda . Feodor je 10 godina bio neporazen i pobedio je velika imena ako ne i najveca imena ovog sporta . Spominjete nekog napuhanog Alistera i Lesnera koi su dobri nisam nz po cemu , Alister ima preko 12 poraza, Lesner od 8 borbi 2 a dizete ih koda su nz sta . Feodor svakako zasluzio novu priliku ...