Tuesday, January 10, 2012

Može li Dan Hardy krenuti ponovno na vrh

SLOMIO GA ST.PIERRE
 Iznimno težak put prošao je Dan Hardy dok je čekao borbu za titulu u welter kategoriji, dvanaest uzastopnih pobjeda u svega trinaest borbi i više je nego obećavajuće za nekog borca pa mu je UFC borbu za titulu ponudio nakon četiri uzastopne pobjede u njihovom oktagonu.
-Hardy se pošteno borio cijelih pet rundi sa St.Pierreom , no prvak je bio bolji i jednoglasna sudačka odluka izgleda da je slomila dušu popularnog Dan Hardya.
Nakon toga poraza većina je očekivala brzi povratak veoma atraktivnog udarača no uslijedio je potpuno suprotan scenarij, četiri poraza u nizu od čega i jedan težak nokaut ozbiljno su ugrozili ostanak Hardya u UFC-u. -Pomilovanje je došlo od Lorenzo Fertitte koji je odlučio ostaviti Hardya pod UFC krovom objasnivši da je Hardy čovjek velika srca i dok se tako bori ostaje u organizaciji.
-U zadnje vrijeme Dan Hardy promijenio je svoj cijeli tim, dosadašnja suradnja sa Roy Nelsonom je prekinuta a stigli su i novi treneri za boks, hrvanje i BJJ. Može li borac velikog srca ponovno zasjesti na glavnu scenu ostaje nam za vidjeti....

2 comments:

Anonymous said...

samo ispravi ovo 3 runde posto je borba za prvaka 5 rundi a hardy je izdrzao svih 5 i pruzio dostojan otpor

...MMA WORLD BLOG said...

:-)