Thursday, January 12, 2012

Što očekivati od Belforta

Vitor Belfort u povratničkoj misiji

Nakon kratkog izleta u Affliction organizaciji Belfort se vratio pod okrilje UFC-a gdje je u prvom meču svladao Rich Franklina što ga je igrom slučajnosti dovelo do borbe za titulu srednje kategorije. Pripreme su bile na visokom nivou, kao nikada do tada no sve je uprskao Seagal koji je Anderson Silvu naučio front kick. Borba je završila u prvoj rundi dok Belfort još nije uspio pokazati svoje ozbiljne namjere preuzimanja titule.
- Vitor se potom vratio pobjedom nad Akiyamom na priredbi UFC 133 gdje je zaradio i dodatni bonus za nokaut večeri. Sada je pred njim mnogo mlađi Anthony Johnson kojem je ovo debi u srednjoj kategoriji, pobjeda nad Dan Hardyem i Charliem dala su mu je vjetar u leđa te se sada Johnson želi okušati u srednjoj kategoriji.
- Belfort je prošao velike ratove u svojoj karijeri, ima 34 godine i ovo će mu biti trideseti okršaj po MMA pravilima. Nasuprot njega je Johnson koji je navršio 27. godina i ima veliku želju zavladati oktagonom, hoće li ovo biti još jedan početak kraja za veterana Belforta ili će stara garda još zaprijetiti vrhu kategorije saznati ćemo uskoro.

2 comments:

Anonymous said...

NEZNAM ŠTO SU SVI ZAPELI ZA BELFORTA PA NIJE NI CRNJO TAKO LOŠ ČAK MISLIM DA IMA DOBRE ŠANSE

Anonymous said...

belfort ce ga nokautirat