Monday, January 2, 2012

Tito Ortiz odlazi u mirovinu

 NO NE TAKO BRZO, PRED NJIM JE JOŠ JEDNA BORBA
Vjerovali ili ne Tito Ortiz je u posljednjih sedam borbi poražen čak šest puta, što je u UFC organizaciji gotovo neizvedivo. Riječ je ovdje o povijesti Ortiza koji je na jedan način ikona UFC-a pa ga Dana White želi što duže u oktagonu. Koliko je to ispravno prosudite sami i uzmite u obzir da su ostalim običnim smrtnicima dovoljna dva poraza da dobili otkaz. Na kraju ipak je bitno koliko vam daju da se borite za UFC a ne koliko ste to opravdali onime što pokažete u borbi.
Da bi stvar bila još zanimljivija nakon ovako katastrofalnog omjera pobjeda i poraza u njegovoj karijeri Ortiz će odraditi još jednu borbu 4.srpnja najvjerojatnije protiv Forrest Griffina.

         

8 comments:

Anonymous said...

to će mu biti još jedan poraz pa će tako bit i rekorder po porazima u ufc

Anonymous said...

toliko o ravnopravnosti u ufc.... dana white je najveci mamlaz i serator u povijesti mma... ma daj mu jos deset borbi!

Anonymous said...

dana white je pametan covjek, on zna koliko tito znaci americkoj publici i da ce na njemu zaradit hrpu love. njega ne zanimaju porazi boraca, vec ko od njih moze donositi dobru lovu. evo primjera goran reljic, nakon 3 poraza su ga izbacili, a tita nisu nakon 6. čista logika
tito je netko i nesto a goran nista, tito ce donjeti brdo love, a goran ce biti nokautiran u preeliminarim borbama koje se slabo gledaju ukoliko ga zadrzim i tocka. evo jos jedan primjer. dan hardy. taj lik je imao najbrzi rast i pad u ufc-u. imao je 4 pobjede pa priliku za naslov protiv st pierra i izgubio a poslje toga 3 poraza, dakle 4 poraza zaredom. po pravilu (3 poraza letis van) bi trebao biti otpusten, ali stvar je ta da je dan hardy na engleskom trzistu zanimljiv borac i ukoliko dana white odluci napravit event u britaniji, da ce stavit njega i englezi ce vidit da se njihov jedan od najboljih boraca tuče pa ce kupit karte i pay per wiewe... jos jedan primjer. dana nije ni mirka mislio otpustit da se on sam nije umirovio, ista stvar je sa wanderleejem. sa chuck liddelom, sa randyem coutureom. sami znate koliko je se randy puta oprastao da bi se vratio i donjeo hrpu love. e tako dana white razmislja i zato je on pametan covjek.

Anonymous said...

dobro receno,zato je i grizao za fedora , jer bi mu ovaj donio isto hrpu love,a i sam je dana rekao za neke ce uvijek biti mjesta u ufc-u bez obzira na poraz

Anonymous said...

dakle, zakljucak je da je dana pametan i briljantan, ali je ipak u mojim ocima pokvaren i gmaz! i seronja!

Anonymous said...

slazem se

Anonymous said...

i mma bi trebao biti sport a ne zgrtanje para...

Anonymous said...

a koji to sport danas nije zgrtanje para??