Tuesday, February 28, 2012

Bob Sapp pregazio sam sebe

ŽALOSNO JE ŠTO NETKO MISLI KAKO JE POBJEDA NAD BOB SAPPOM USPJEH


Nekada slavni K-1 borac ogromnih proporcija unio je strah i trepet u K-1 ring dva puta pobijedivši Ernesto Hoosta, pričalo se da su mnogi nakon toga odbijali borbu sa Sappom u strahu od gadnih batina.
Prvi mu je na kraj stao Mirko Filipović po K-1 pravilima nakon čega je Sapp krenuo i u MMA ring no i tamo nije uspio pokazati gotovo ništa.
- K-1 rekord mu je blago rečeno katastrofalan, od 11 odrađenih borbi Sapp je izgubio deset a i ta jedna pobjeda nije praktički bila pobjeda već prekid zbog ozljede protivnika.
- Da stvar bude gora porazi su sastavni dio i njegovih MMA nastupa,od 11 odrađenih borbi Sapp je uspio izgubiti devet. Porazi su dokazali kako njegova veličina ide sa malim srcem koje je puno straha ili pak pametnog razmišljanja.
Što reći za one koji misle kako je pobjeda nad Sappom uspjeh
Da stvar bude jasna njegova veličina svima ulijeva strah i 140kg nije zanemarivo, jedan udarac njegovim maljem može uspavati bilo koga no iz priloženog se vidi da taj čovjek predaje borbu dok ona praktički nije niti počela. Tapkati protivniku nakon nekoliko udaraca je potez koji se rijetko viđa u ringu ili oktagonu to znaju oni što bolje prate ovaj sport. O svemu govori i njegov odaziv na sve borbe koje mu se ponude, organizacije koje ga zadnje vrijeme zapošljavaju nemaju nekakav veliki budžet što govori o tome da Sapp živi na svom imenu i veličini te zarađuje dok još može uhvatiti koji dolar dok mu se nudi.
Svatko tko želi početi pred svojom publikom dobro bi mu došao jedan gorostas koji bi pao u prvoj rundi nakon nekoliko udaraca, publika je očarana i zadovoljna no ne sva publika ima i onih koji  znaju tko je zapravo Bob Sapp.
Pogledajmo i posljednju borbu Bob Sapp-a

2 comments:

Anonymous said...

on jest opasan al neće da se bori već uzima pare to se vidi iz aviona a oni što se bore protiv njega bi tjeli kruha bez motike da budu u novinama a u biti nisu postigli baš ništa u svojim bjednim karijerama

Anonymous said...

SLAŽEM SE SA SVIM OVIM GORE NAVEDENIM